COVID ansiktsmasker

Health Impact News ]

Vennligst del!

Redaktør for lege og medisinsk journal: Friske mennesker bør ikke bruke ansiktsmasker

Jim Meehan, MD

Utdrag:

Under -pandemien begynte folkehelseeksperter å fortelle oss å følge en rekke sykdomsbekjempende strategier som hørtes rimelig vitenskapelig ut, men som faktisk hadde liten eller ingen i den vitenskapelige litteraturen. Samfunnsbruk av masker var en av de farligere anbefalingene fra våre forvirrede folkehelseeksperter.

Vi ble ofte forvirret av de blandede meldingene fra folkehelsebyråene. Tidlig i pandemien ba Dr. Fauci, den amerikanske kirurggeneralen, og WHO alle offentligheten uten tvil om ikke å bruke masker. I løpet av de neste ukene og månedene endret CDC to ganger sine anbefalinger, det samme gjorde WHO, og anbefalingene var alltid i strid med hverandre!

CDC gjorde feilen ved å fortelle oss at tøymasker fungerte, og de ga til og med veibeskrivelse på nettstedet deres for å lage hjemmelagde tøymasker.

For å fjerne forvirringen vil jeg vise at vitenskapelig bevis ikke bare støtter samfunnet som bruker ansiktsmasker, men bevisene viser at friske mennesker som bærer ansiktsmasker utgjør alvorlige helserisiko for bærere.

Å skjule ansiktene bak masker og isolere i hjemmene våre er ikke løsningen, i det minste ikke for de fleste med sunt immunforsvar. Det bør være målet å støtte immunforsvarets helse, konfrontere alle patogener og tillate flokkimmunitet å utvikle og beskytte de utsatte befolkningene.

Det som skjer i verden i dag, inkludert feilinformasjon rundt bruk av samfunnsmaske, handler om politiske agendaer, symbolikk, og å dele og isolere folket. Det har ingenting med vitenskap å gjøre.

Full artikkel

Ny CDC- og WHO-studie viser “Ingen bevis” ansiktsmasker som forhindrer virus

av Ben Swann

Utdrag:

FBs såkalte “faktasjekkere” har slått til igjen og hevdet at rapporten min om vitenskapen som viser at bruk av ansiktsmasker, spesielt i ikke-medisinske omgivelser, nesten ikke gjør noe for å forhindre av et , er falsk … med henvisning til at den var basert på gammel informasjon.

Nå rapporterer jeg om en ny studie opprettet i forbindelse med Verdens helseorganisasjon og publisert av CDC for mindre enn 60 dager siden, som igjen viser at det ikke er bevis for at bruk av ansiktsmasker offentlig forhindrer spredning av influensa som virus.

Jeg skal også vise deg hvorfor Facebooks faktasjekkingssystem ikke kan stole på.

Lenke til CDC publisert studie. Denne studien ble utført som forberedelse til utviklingen av retningslinjer fra Verdens helseorganisasjon om bruk av ikke-farmasøytiske inngrep for pandemi influensa i ikke-medisinske omgivelser.

Denne studien ble støttet av Verdens helseorganisasjon.

https://wwwnc.cdc.gov/eid/article/26/5/19-0994_article

Se videoen .

The Great Unmasking: Studier i medisinsk litteratur viser FYRRE infeksjoner i kirurgi når medisinsk personale IKKE bruker masker

av

Utdrag:

Tidlig i løpet av COVID Plandemic, da maskemandater begynte å rulles ut, som forresten bare begynte etter at California-guvernør Gavin Newsoms nesten 1 milliard dollar kjøp av kinesisk-produserte masker begynte å rydde toll og komme seg inn på det amerikanske markedet, ble jeg fortalt en helg i juni at jeg ikke kunne gå inn i et friluftsmarked uten ansiktsmaske.

Jeg nektet, og kom inn i markedet uansett, siden det var på offentlig eiendom. Den unge mannen som prøvde å forhindre at jeg kom inn, fulgte meg gjennom markedet for å forsikre meg om at jeg ikke prøvde å kjøpe noe, og jeg prøvde å engasjere ham i en intellektuell debatt om begrunnelsen for å ha ansiktsmasker ute i et vidt åpent rom.

Jeg fortalte ham at mange leger avslørte farene ved å bruke ansiktsmasker for lenge, som han svarte:

“Åh, virkelig? Så når en lege som utfører hjernekirurgi bruker ansiktsmaske, tar han feil? “

Jeg stoppet fullstendig, så ham direkte i øynene og sa:

“Ser du noen her ute som utfører hjernekirurgi? Ja, i en sykehusoperasjon er en ansiktsmaske passende, men ikke ute i den friske luften som dette. “

Nå er jeg ikke så sikker på at svaret mitt var nøyaktig tross alt, da selv den troen, troen på at kirurgiske masker er nødvendig under operasjonen, nå blir utfordret.

En mann i Australia som hevder at han gikk på medisinstudiet, har utfordret min tro ved å gi lenker til sin egen forskning, hvor mange av disse linkene går direkte til US National Institute of Healths nettsted.

Han skriver:

“Som en person som gikk på medisinstudiet, ble jeg sjokkert da jeg leste Neil Orrs studie, publisert i 1981 i Annals of the Royal College of Surgeons of England.

Dr. Orr var kirurg i Severalls kirurgiske enhet i Colchester. Og i seks måneder, fra mars til august 1980, bestemte kirurger og ansatte i enheten seg for å se hva som ville skje hvis de ikke brukte masker under operasjoner.

De hadde ingen masker i seks måneder, og sammenlignet frekvensen av kirurgiske sårinfeksjoner fra mars til august 1980 med frekvensen av sårinfeksjoner fra mars til august de fire foregående årene.

Og de oppdaget til sin forbløffelse at når ingen hadde masker under operasjoner, var frekvensen av sårinfeksjoner mindre enn halvparten av det som var når alle hadde masker.

Deres konklusjon: ‘Det ser ut til at minimum forurensning best kan oppnås ved ikke å ha på seg en maske i det hele tatt' og at det å bruke en maske under operasjonen ‘er en standard prosedyre som kan forlates.'

Jeg ble så overrasket over at jeg gjennomsøkte medisinsk litteratur, og var sikker på at dette var et fluke, og at nyere studier må vise nytten av masker for å forhindre spredning av sykdom.

Men til min overraskelse har den medisinske litteraturen de siste førtifem årene vært konsekvent: masker er ubrukelige for å forhindre spredning av sykdommer og, hvis noe, er uhygieniske gjenstander som selv sprer bakterier og virus.

Les hele artikkelen .

Booming Face Mask Business i USA Skaper øyeblikkelige millionærer som bruker statlige midler til å kjøpe masker fra Kina

av Brian Shilhavy

Utdrag:

Hvorfor pålegger statlige guvernører og helsemyndigheter plutselig å bruke ansiktsmasker?

Unnskyldningen er at disse mandatene er nødvendige på grunn av “spissen” i nye tilfeller og økte sykehusinnleggelser på grunn av COVID.

Men for selv det tilfeldig nysgjerrige sinnet som begynner å stille enkle spørsmål for å prøve å finne ut av begrunnelsen for dette, blir det veldig åpenbart at det er noe annet som motiverer disse nye utkastene, fordi:

1. De var IKKE mandat under høyden av den såkalte krisen, og er bare de siste dagene mandat.

2. Når disse mandatene gis, er grunnlaget for dem nesten utelukkende en appel til autoritet, uten at noen vitenskap tilbys å rasjonalisere mandatene.

3. Mandatene spesifiserer ikke engang hva slags maske man trenger for å beskytte seg selv og stoppe spredningen av COVID, så det betyr at stort sett alt som løst ligner en maske er OK å overholde disse mandatene.

For innbyggerne i dette landet som en “appell til myndighet” ikke er grunn nok til å gjøre noe regjeringen ber oss om å gjøre, og derfor ser på fakta for å se om det er noen begrunnelse for disse mandatene, er det åpenbare spørsmålet: Hva er den virkelige grunnen bak disse nye mandatene til å bruke masker?

Det er flere potensielle årsaker, men en årsak er basert på solide bevis: det er en økonomisk storm, og alle ønsker å komme inn på det.

Hovedproblemet er at da den plandemiske krisen først rammet, var det ikke nok masker tilgjengelig for å mandatere dem. Så det gjorde ikke regjeringen.

De brukte selvfølgelig unnskyldningen for at de ønsket å reservere de eksisterende ansiktsmasker til medisinske arbeidere i frontlinjen, noe som bare er et bevis på at offentlighetens og velvære ikke var deres primære bekymring.

Og vi skal heller ikke tro at det er nå.

De fleste ansiktsmasker er fra , og det tok litt tid å øke produksjonen og få dem godkjent, slik at de bare har begynt å bli mer tilgjengelig de siste ukene, omtrent samtidig som guvernører og helsepersonell begynte å pålegge dem.

Tilfeldighet?

ProPublica publiserte nettopp en rapport som viser hvor enkelt det er å skape en øyeblikkelig virksomhet for å dra nytte av dette mandatmarkedet som er opprettet av Big Pharma og lokale myndigheter og helsemyndigheter. Tittelen på rapporten deres er: You Can Make Millions Selling Masks to the Government in Three Easy Steps.

Les hele artikkelen .

Motstå den nye verdensorden: Face Mask Shaming – hykleri i bedriftsmediene og en lege snakker ut mot ansiktsmasker

av Dr. Alan Palmer

Utdrag:

I går rapporterte vi hvordan globalistene som arbeider gjennom De forente nasjoner ikke lenger skjuler det faktum at de ønsker å innlede en “ny verdensorden”, og at vi nå kan fjerne ordet “teori” fra det nedsettende begrepet “konspirasjonsteorier” når diskuterer denne agendaen.

Coronavirus Plandemic i 2020 har vært deres hittil mest vellykkede kampanje i deres agenda for å etablere denne “nye verdensordenen.”

Hvis du leser alternative nyheter fra nettsteder som Health Impact News, er du i stand til å motstå disse anstrengelsene for å radikalt endre vår livsstil, og bli en del av motstandsbevegelsen som får fart.

I dag besøker vi temaet ansiktsmasker og ansiktsmaske-shaming.

Som vi diskuterte i går, kontrolleres bedriftens propagandamedia av disse globalistene, og etter at de opprinnelig hadde sagt at ansiktsmasker ikke var nødvendige de første dagene av Plandemic, slår de seg nå sammen for å prøve å gjøre disse maskene obligatoriske, og skamme noen som ikke overholder.

Nylig var en reporter for bedriftsmediene i Genfersjøen, Wisconsin, et turistområde i den sørlige delen av staten som trekker mange sommerturister fra Chicago og Illinois.

Wisconsin var den første staten i USA som utfordret guvernørens koronaviruspolitikk i retten, og Wisconsin høyesterett erklærte dem grunnlovsstridig, slik at virksomheter umiddelbart kunne gjenåpne, og at folk kunne forlate hjemmene sine og fortsette sin virksomhet.

Derfor er de et mål nå for bedriftens propagandamedia, som forsøkte å sende en nasjonal reporter dit for å skamme dem.

Reporteren fra MSNBC, Cal Perry, prøvde å skamme folk i Wisconsin for å gå utendørs i frisk luft uten ansiktsmasker.

Men i disse dager med mobiltelefonkameraer der enhver innbygger kan bli en øyeblikkelig reporter på stedet, snudde en forbipasserende som ble kritisert for ikke å ha på seg en ansiktsmaske, og filmet MSNBC-filmteamet som var “bak kulissene” med Cal Perry, som viste at halvparten av dem ikke engang hadde ansiktsmasker heller.

Flere eksemplarer av møtet som tydelig avslører agendaen til bedriftens propagandamedia er nå over hele Facebook og YouTube.

En annen borger på stedet-reporteren med deres mobiltelefonkamera fanget en scene inne i en New York-dagligvarebutikk, der en kvinne som kom inn i butikken uten ansiktsmaske pådro seg de andre shoppernes vrede, at de begynte å rope på henne og jaget. henne ut av butikken, så stor var frykten deres for viruset.

Når dette skjer, vinner globalistene som prøver å sette opp sin nye verdensorden.

Dr. Anthony Fauci, som har flippet seg selv om dette problemet, uttalte nylig at en av hans motivasjoner for å ha på seg en er:

“Fordi jeg vil gjøre det til et symbol for folk å se at det er den typen ting du bør gjøre.”

Dr. Alan Palmer, en praktiserende kiropraktor i 30 år, har skrevet en meget omfattende analyse av de medisinske dataene bak bruk av ansiktsmasker på Children's Health Defense, og vi inkluderer dem her.

Han slutter seg til mange andre leger, mange av dem leger over hele USA som sier det samme, som Dr. Andrew Kaufman, en psykiater som mistet jobben fordi han nektet å bruke ansiktsmaske, og har offentlig erklært at han er villig til å gå i fengsel for å motstå agendaen til globalistene.

Les hele artikkelen .

Nye WHO-retningslinjer for ansiktsmasker innrømmer ingen kjente medisinske fordeler – psykologisk hjernevask

av Brian Shilhavy

Utdrag:

Verdens helseorganisasjon ga ut nye retningslinjer for bruk av masker denne uken.

Dokumentet heter: Råd om bruk av masker i sammenheng med COVID-19.

Noen høydepunkter:

“Den utstrakte bruken av masker av friske mennesker i samfunnet er ennå ikke støttet av høy kvalitet eller direkte vitenskapelig bevis, og det er potensielle fordeler og skader å vurdere … bruk av maske alene er ikke tilstrekkelig for å gi et tilstrekkelig nivå av beskyttelse. ”

Men du bør fortsatt ha på deg en av disse ikke-medisinske grunnene:

Redusert potensiell stigmatisering av personer som bruker masker for å forhindre infeksjon av andre (kildekontroll) eller av personer som tar seg av COVID-19 pasienter i ikke-kliniske omgivelser.

Å få folk til å føle at de kan spille en rolle i å bidra til å stoppe spredning av viruset.

Påminner folk om å være i samsvar med andre tiltak.

Produksjonen av ikke-medisinske masker kan gi en inntektskilde for de som er i stand til å produsere masker i samfunnet.

Stoffmasker kan også være en form for kulturuttrykk, og oppmuntre offentlig aksept av beskyttelsestiltak generelt.

Så der går du. Det er et stort “sosialt eksperiment” for å se om de kan få deg til å overholde frivillig, og har ikke noe med helse å gjøre. De innrømmer dette faktisk nå, og benekter ikke engang det.

Men vent, det blir enda bedre!

Leger oppfordrer nå folk til å bruke maske når de har sex! (Du kan ikke lage disse tingene !!)

Les hele artikkelen .

Nye helseproblemer som oppstår ved kontinuerlig bruk av maske, men “forsøk på drap”, siktes for de som nekter å bruke masker

av Dr. Ron Paul

Utdrag:

NY Post publiserte en artikkel som nylig intervjuet tannleger som hevder:

“Vi ser betennelse i folks tannkjøtt som har vært sunt for alltid, og hulrom hos mennesker som aldri har hatt dem før,” sier Dr. Rob Ramondi, en tannlege og medstifter av One Manhattan Dental. “Omtrent 50% av pasientene våre blir påvirket av dette, [så] vi bestemte oss for å gi den navnet” maske munn “- etter” meth munn. ” ”

Det er så mange nyheter om obligatoriske masker, at det er vanskelig å holde tritt med det hele. Land og andre store områder som IKKE pålegger ansiktsmasker, ser faktisk FÅRE nye tilfeller av COVID.

I Nashville har et rådsmedlem uttalt offentlig at folk som nekter å overholde regjeringsdiktasjoner for å bruke masker, skal siktes for drap eller drapsforsøk.

Når skal folk våkne til ansiktsmaske-svindelen?

Tyranner dikterer bruken av dem, hovedsakelig av profittmotiver (se: Booming Face Mask Business in US Creating Instant Millionaires Using Government Funds to Buy Masks from China) eller social engineering, og folk ser ikke ut til å være intelligente nok til å stille grunnleggende spørsmål om disse maskemandatene, for eksempel hvis de faktisk er effektive, hvilken type maske? Hvordan avhender man dem som biologisk farlig avfall? Hvor ofte skal man ha på seg før man kaster den ?, etc.

Bevisene er overveldende nå: ansiktsmasker skader mennesker og beskytter ingen.

Dr. Ron Paul dekker disse problemene, og han har også skrevet en ny artikkel om raskt tap av sivile rettigheter ettersom politistaten strammer grepet om publikum.

Les hele artikkelen og se videoen .

Ansiktsmasker skader barn, og noen har til og med død – men guvernøren i California dikterer alle om å bruke dem

Leigh Dundas

Utdrag:

California guvernør Gavin Newsom og California helsedepartementet kunngjorde i dag at alle i staten California burde ha på seg en ansiktsmaske når de forlater hjemmet.

“Vitenskapen viser at ansiktsdekk og masker fungerer,” sa guvernør Gavin Newsom. “De er avgjørende for å holde de som er rundt deg trygge, holde virksomheten åpen og starte økonomien på nytt.”

Så hvor er denne “voksende mengden vitenskapelig forskning”?

Jeg leste den offentlige uttalelsen og klikket på lenken til VEILEDNING FOR BRUK AV ANSIKTSDEKNINGER for å se hvilke studier som støttet en så omfattende, farlig handling for folkehelsen.

Det er ingen.

Faktisk, hvis vi tar Verdens helseorganisasjon på deres ord om dette emnet, lyver guvernør Newsom for innbyggerne i sin stat, fordi WHO har uttalt:

“Den utstrakte bruken av masker av friske mennesker i samfunnet er ennå ikke støttet av høy kvalitet eller direkte vitenskapelig bevis, og det er potensielle fordeler og skader å vurdere … bruk av maske alene er ikke tilstrekkelig for å gi et tilstrekkelig nivå av beskyttelse. ”

Tilsynelatende skal folk i California bare stole på guvernør- og helsedepartementets ord om dette, da det bare er en appel til autoritet, autoritet som noen hevder de ikke har.

Civil Rights Attorney Leigh Dundas er en som ikke tar råd om dette emnet, og har tatt grep for å stoppe praksis, da den virkelige vitenskapen viser at bruk av ansiktsmaske hele dagen er skadelig for ens helse, og noen har til og med død som et resultat, inkludert to skolebarn i Kina.

Advokat Dundas har utfordret Chief Health Officer i California Orange County, Dr. Nichole, og hennes ordre om å kreve at fylkets innbyggere skal bruke ansiktsmasker, og tilbakeslaget som resulterte var så stort at Dr. Nichole nylig sluttet.

Dette er viktige nyheter, for som vi forklarte tidligere denne uken i vår artikkel om Virginias nye lov, HB1090, befolker ikke valgte mennesker fra medisinsk industri disse lokale helsestyrene, og det antas at de har makten til å bestille innbyggerne i samfunnet deres å gjøre hva de vil, inkludert obligatoriske .

Advokat Dundas har vist at disse ikke-valgte medisinske tyrannene kan motarbeides, og innbyggerne er virkelig ikke forpliktet til å overholde sine foreskrifter.

Les hele artikkelen .

Vennligst del!

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.