Statens svar på dette ‘viruset’ er ikke noe mer enn et våpen med masseinnsending

“De store menneskemassene, selv om de er teoretisk frie, ser ut til å underkaste seg undertrykkelse og utnyttelse av hundre avskyelige slag. Har de ingen midler til motstand? Åpenbart har de det. Den verste tyrannen, selv under demokratisk plutokrati, har bare en hals å spalte. I det øyeblikket flertallet bestemte seg for å styrte ham, ville han bli styrtet. Men flertallet mangler oppløsningen; den kan ikke forestille seg å ta risikoen. ”-  HL Mencken (1926). “Merknader om demokrati,” s. 50, Alfred A. Knopf

Drakoniske tiltak fra staten mot massene krever samarbeid mellom massene. Dette er essensen av politisk underkastelse, og derfor er det grunnlaget for den herskende “elites” plan for å oppnå en fullstendig tilbakestilling av global økonomisk og total kontroll. På dette stadiet av handlingen går alt akkurat som globalistene forventet, ettersom overtakelsen av den menneskelige befolkningen er godt i gang.

Logikk ville diktere at denne falske pandemien skulle være over for godt etter at de nye CDC-dødstallene for USA nylig ble avslørt. Rapporten viste at 94% av de som sies å ha dødd av Covid alene ikke av Covid i det hele tatt. Faktisk hadde de 94% som døde som ble hevdet som Covid-død, i gjennomsnitt 2,6 andre komorbiditeter tydelige. Hva det betyr er at hele virussvindelen var en svindel hele tiden, og blir brukt som innsendingsvåpenfor å få kontroll over hele befolkningen. Løgner på toppen av løgner har blitt brukt til å skremme folk til å frivillig ødelegge deres liv i falsk , og nå har skaden nådd nivåer som det vil være nesten umulig å overvinne når som helst i nær eller til og med fjern fremtid. Man skulle tro at med denne bakkeknusende informasjonen ville alle borgere være i våpen, men det ser ikke ut til å være tilfelle. Dette er ekstremt urovekkende, uten denne store opprøret av folket vil denne fryktelige planen fortsette å gå fremover.

Det er nå på tide å vurdere mulige taktikker som staten vil bruke mot oss alle, spesielt de som fortsetter å stille spørsmål, og nekter å overholde idiotien som kalles en coronaviruspandemi. Helvete kommer i form av den herskende klassen og dens bønder i regjeringen og deres plan for et fanget . Er det virkelig en djevel, eller har onde menn som søker makt skapt Satin i sitt eget bilde i et forsøk på å ta over hele planeten for seg selv?

Alle planene til disse monstrene blir telegrafert på forhånd, akkurat som alltid har skjedd tidligere. Å lage en ny Pearl Harbor har fått en helt ny betydning med denne produserte virusskrekk, men det vil bare bli verre herfra. Det er viktig å forstå at ingenting som skjer er organisk eller naturlig; alt er med hensikt designet for å oppnå et bestemt resultat. Det resultatet er total verdensherredømme av få, og for å lykkes i denne satsingen, må det nåværende økonomiske systemet bli ødelagt, og et nytt digitalt monetært system som kan overvåkes og styres fra toppen må opprettes og implementeres.

Selv om CDC ga ut dødstall som helt motsier den vanlige fortellingen, og viser at denne pandemien er svindel, er det fortsatt lite rapportert, og det ser ut til at mange ikke vil ta hensyn til denne åpenbaringen, selv om den ble rapportert bredere. Dette alene viser svakheten og den apatiske tankegangen som gjennomsyrer den amerikanske befolkningen i dag.

Med tanke på massenes holdning og mangelen på fornuft og logikk tydelig blant flokken, bør det som kommer komme være åpenbart. De mektige vil ikke la være så lenge folket forblir likegyldig overfor sin egen eksistens. Med det i tankene, forvent en bølge av nye og overdrevne fryktmongeringsteknikker. Jo mer folket gjør opprør, hvis i det hele tatt, desto sterkere vil enhver reaksjon fra statsapparatet være. Hvis nok setter spørsmålstegn ved gyldigheten til denne viruspandemien, vil det på magisk vis dukke opp en ny og farligere stamme. Hvis motstanden fortsetter å vinne gunst, kan et nytt og muligens dødelig biologisk middel frigjøres, selv om det må isoleres for ikke å komme ut av hånden og true de ansvarlige for distribusjonen blant publikum. Hvis influensasongen,

Det er mange scenarier som kan dukke opp, avhengig av hva de herskende og kontrollerende klassene anser nødvendige for å få og beholde total kontroll. Når folket er skremt nok, vil den nye vaksinen umiddelbart bli introdusert. Det er min tro at denne vaksinen allerede er tilgjengelig, og blir holdt til frykten er på et så høyt nivå at de fleste frivillig vil stille opp til injeksjon. Hvis dette skjer, vil kontrollen over folket ha nådd et stadium som er irreversibelt av flere årsaker. Enhver Covid-vaksine vil introdusere flere i det menneskelige systemet, og i tillegg mange veldig farlige og problematiske giftstoffer og skadelige hjelpestoffer. Men det er bare en del av risikoen, ettersom det også kan være andre ukjente ingredienser, og disse kan være en del av en skjult plan som ikke blir gitt til mottakerne av noen vaksine.

Bare nylig i denne artikkelen fra Steemit ble det kunngjort at FDA nærmer seg godkjenning av et biochipimplantat som kan injiseres ved bruk av en hydrogeloppløsning. Dette er visstnok et implantat for å oppdage Covid ved å koble menneskekroppen og sinnet til et datasystem, og kan lett være en del av enhver vaksine. Dette er galskap, men er bare begynnelsen på et hvilket som helst antall kropps- og sinnsendrende metoder for som er ment å produsere et transhumansk samfunn som kan styres på teknokratiske måter.

Vokt dere for ethvert bioterrorangrep som beskyldes en ekstern fiende, enten det er et individ, et tredje verdensland eller en hvilken som helst mainstream hevdet fiende til USA som , eller . Et angrep av denne karakteren ville nå helt sikkert være fra dette landet, og begått av interne krefter for å vekke mer . Den ekstra frykten, og enhver bio-våpenutgivelse som skulle se ut som et virus, kunne hevdes å være den forhåndsplanlagte andre bølgen, og dette alene ville vende det meste av landet mot alle som stiller spørsmål ved den offisielle fortellingen. De som avslører løgnen som er Covid og motstår statsmandatene, vil bli alvorlig marginalisert eller verre hvis total frykt griper fatt i Amerika.

Med motstand som begynner å vokse på grunn av de drakoniske tiltakene som er initiert av staten, inkludert lockdown, karantene, tap av arbeidsplasser og bruk av masker, risikoen for ytterligere produserte terrorangrep, virusutgivelser, distribusjon av biovåpen, andre falske flagghendelser eller vaksine -relaterte sykdommer absolutt bør forventes. Dette er verden vi lever i, en dystopi forårsaket fordi folket lot det skje.

Vendepunktet for all denne galskapen er nær, og vil komme videre i statens favør under denne farsen kalt presidentvalget. Dette valget vil føre med seg utallige kaos, inkludert plyndring, opprør, ødeleggelse av eiendom og hat blant befolkningen generelt. Dette kaoset vil bli brukt mot alle i dette landet, ettersom enda mer splittelse vil komme, og med det, mer usikkerhet og vold, noe som fører til mer statlig innblanding i våre liv. Dette er akkurat det den påståtte herskende eliten ønsker, ettersom jo mer frykt og hat som eksisterer, jo lettere er det å kontrollere oss alle. Dette avskyelige valget, uavhengig av utfallet, vil være en katastrofe, og bare utvide terroren vi har stått overfor siden mars i år.

Presset mot totalitær styre går over til den siste fasen i vinter. Det er blitt kunngjort åpent av den herskende og politiske klassens drøv. Vi er på randen til å miste all suverenitet vi har igjen, og bare bli en tannhjul i rattet til en sentralisert føderal maktstruktur som er opptatt av å skape et teknokratisk slavesamfunn som skal brukes til å det øverste nivået av de tyranniske få. Stopp det nå, eller legg kroppen, sinnet og sjelen til din nye stilling som tjener til dine ‘menneskelige' mestere.

“Fryktens slaveri hadde gjort menn redde for å tenke.”

*

Merknad til leserne: Klikk på delingsknappene over eller under. Send denne artikkelen til e-postlistene dine. Crosspost på bloggsiden din, internettfora. etc.

Gary D. Barnett [ sende ham mail ] er en pensjonert investering profesjonell levende og skriving i Lewistown, Montana. Besøk nettstedet hans .

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.