Sveriges Seniorepidemiolog: Bruk Av Ansiktsmasker Er Veldig Farlig

HAF28. August 2020

Denne mannen har hatt rett fra dag 1.

Sveriges beste ekspert på koronavirus har advart om at det å oppmuntre folk til å bruke ansiktsmasker er “veldig farlig” fordi det gir en falsk følelse av , men ikke effektivt hindrer av viruset.

“Det er veldig farlig å tro at ansiktsmasker ville endre spillet når det gjelder ,” sa Anders Tengell, som har overvåket Sveriges svar på pandemien mens han motstår enhver form for lockdown eller maskemandat.

“Ansiktsmasker kan være et supplement til andre ting når andre ting er trygt på plass,” la Tengell til. “Men å begynne med å ha ansiktsmasker og tenke at du kan trenge bussene eller kjøpesentrene dine – det er definitivt en feil,” oppfordret han videre.

Sverige helsevirus

Tegnell har konsekvent uttalt seg mot bruk av masker, og fortalte i forrige måned at “Med antall som raskt avtar i , ser vi ingen vits i å bruke ansiktsmaske i Sverige, ikke engang på offentlig transport.”

“Funnene som er produsert gjennom ansiktsmasker er utrolig svake, selv om så mange mennesker over hele verden bruker dem,” har Tengell oppfordret.

“Jeg er overrasket over at vi ikke har flere eller bedre studier som viser hvilken effekt masker faktisk har. Land som Spania og Belgia har fått befolkningen til å bruke masker, men antallet infeksjoner har fortsatt steget, ”erklærte epidemiologen også.

Sverige, som ikke håndhever noen obligatorisk låsingsordre , har sett koronavirus tilfeller og  sakte til en vedlikeholdsløsning .

“At Sverige har kommet ned til disse nivåene er veldig lovende,” har Tegnell sagt og lagt til: “Kurvene går ned og kurvene for alvorlig syke begynner å nærme seg null.”

Som Newsweek erkjente tidligere denne måneden, er Sveriges dødsrate på COVID-19 lavere enn i Spania, Storbritannia og Italia, land som alle innførte lockdowns.

Sveriges BNP-fall på 8,6 i 2. kvartal 2020 er også betydelig mindre alvorlig enn gjennomsnittet på 12,1 i eurosonen, og etterlot det skandinaviske landet i “mye bedre form enn resten av .”

Referanse: Summit.newsHVEM Som Bruker Plandemic For Å Fremme Dagsorden For KlimaendringerForrige InnleggMan Drept Av Kyle Rittenhouse Var En Dømt Pedofil, Som Brukte N-Word Og Provoserte Folk Til Å ‘Skyte Meg'Neste Innlegg

Relaterte Artikler

Dr. Andrew Saul

KORONAVIRUSHELSEVESEN

Høydose Vitamin C Sparer Kritisk Syk COVID-19 Pasient

HAF28. August 2020

Coronavirus klimaendringer

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGGLOBAL WARMING HOAX

HVEM Som Bruker Plandemic For Å Fremme Dagsorden For Klimaendringer

HAF28. August 2020

UK Gov't Scientist Admits Lockdown Was A 'monumental Mistake On A Global Scale'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

UK Gov't Scientist Innrømmer: Lockdown Var Et “Monumentalt Feil På En Global Skala”

HAF27. August 2020

Hvem overvåker online samtaler og følelser for å endre kjære fortellinger

STYREKORONAVIRUSPROPAGANDA

WHO Overvåker Online Samtaler Og Følelser For Å Endre COVID-Fortellinger

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.