Journalisten Peter Hitchens: Wrecking The Economy And The State-Sponsede Panic Drept Flere Mennesker Enn Covid

Min mistanke er at vrakingen av økonomien og den statsstøttede panikken i disse tider har drept flere mennesker enn Covid noen gang har gjort

av Peter Hitchens for Mail Online

Egentlig har jeg fått nok. Så skulle du ha fått nok. Tiden er inne for virkelig misnøye, eller det vil ikke være slutt på vår mishandling og ydmykelse av denne regjeringen.Peter Hitchens

Journalist Peter Hitchens

Å kalle disse menneskene inhabil ville være å betale dem et altfor sjenerøst kompliment. Vi får se om et øyeblikk hva som kan være et bedre ord.

Dette er ikke personlig klage. Ved hell, lyktes jeg med en rask ferie for noen uker siden, og ble ikke fanget av noen plutselige panikkgrep fra regjeringen, selv om selve ferien, på steder jeg elsker, var en trist skygge av hva den en gang ville ha vært.

Så mitt sinne over den vanvittige karantene fra reisende til Frankrike er ikke egeninteressert.

Denne hjerteløse knusingen av tusenes enkle gleder er en meningsløs handling til tross. Vet du hvor mange som offisielt av i Frankrike i løpet av den siste uken? Færre enn 80.

I april toppet de offisielle dødsfallene i landet mer enn 1400 på en enkelt dag.

Disse tallene om såkalte ‘saker' betyr ingenting annet enn at myndighetene har sett hardere etter slike saker og funnet dem, selv om de involverte vanligvis ikke er syke.

En lignende panikk på New Zealand angår et utbrudd der (ved siste telling) en person lå på sykehus.

Alt om tallene vi får har vært uredelig og galt. Vi vil aldri vite hvor mange som ble oppført som Covid- i dette landet, hvis sanne dødsårsak var noe annet.

Reglene for klassifisering av dem var sjokkerende slappe, og det ble nesten ikke holdt noen dødsfall, så vi kan aldri sjekke. Men Londons regjering ble i forrige uke tvunget til å innrømme at de offisielle dødstallene i noen tid har vært en vill overdrivelse av fakta.

På en eller annen måte ble denne kolossale begivenheten presset til innersider og nedover i BBC-bulletiner, men la meg fortelle deg at Storbritannias totale dødsfall er blitt revidert fra 46.706 til 41.329, et fall på 5.377. Som du kanskje har lagt merke til, er en feil på mer enn ti prosent, en enorm innrømmelse.

De ble tvunget inn i dette av det strålende rettsmedisinske arbeidet til professor Carl Heneghan og hans modige kolleger ved Oxfords Center for Evidence-Based Medicine, som viste at de tidligere tallene var så løse at de kunne ha inkludert bilulykkeofre som en gang testet positivt for Covid.

Til og med den bedrøvelige helsekommissær Matt Hancock måtte akseptere at avdelingen hans i flere måneder hadde publisert lens som om det var informasjon.

Jeg lover deg her at når tilregnelighet og respekt for fakta igjen gjenopptar sin regjeringstid i dette landet (hvis de noen gang gjør det), så vil det vise seg å være langt verre enn det.

Min mistanke er at vrakingen av økonomien og den statsstøttede panikken i disse tider har drept flere mennesker enn Covid noen gang har gjort, og forskningen på dette hoper seg også opp, selv om BBC helst ikke vil nevne det.

Et papir som ble levert til regjeringens egen vitenskapelige rådgivende gruppe, SAGE, anslått at 16.000 mennesker hadde dødd fram til 1. mai, takket være medisinsk behandling etter nedleggelse av landet. De antydet at ytterligere 26 000 kunne dø innen neste mars av samme grunn.

Hvis disse tallene stemmer (og jeg tror at de vil bli bekreftet av hard forskning), drepte regjeringens flailing panikk to mennesker for hver tredje som døde av coronavirus – og det forutsetter at Covid-dødstallene ikke er oppblåst.

Omfanget av denne feilen er så stor at sinnet vender seg bort fra den. Legg til den sakte, men nådeløse ødeleggelsen av økonomien og katastrofen på skolene, så har du enda mer å gråte over.

Bit for bit finner folk ut hva en lavkonjunktur faktisk betyr når det gjelder tapte jobber , bustede virksomheter og herjet pensjoner.

Alt dette er nå uunngåelig, og bare noen uker unna. I mellomtiden har tusenvis av tenåringer blitt frastjålet en vesentlig del av utdannelsen, som de aldri kan komme tilbake.

Takket være bungler stablet på toppen av dårskap, møter de nå dum urettferdighet, ødelagte forhåpninger og det kalde ansiktet til byråkrati. De som er ansvarlige for dette har en fryktelig belastning på samvittigheten.

Tilbake i mars produserte deres berømte SAGE-komité et dokument, ‘Alternativer for å øke overholdelsen av sosiale distansetiltak'. Den konkluderte med at vi ennå ikke var skremt nok.

Den sa: ‘Et betydelig antall mennesker føler seg fortsatt ikke tilstrekkelig personlig truet.' Så vi trengte å være redd for å etterleve.

Den anbefalte: ‘Det opplevde nivået av personlig trussel må økes blant dem som er selvtilfredse og bruker hardtslående emosjonelle meldinger.'

Så de skjulte overtalerne gikk på jobb med advarslene om dødsdom, husarresten, sine påstander om at vi alle er giftige for hverandre og deres hovne dødstall.

Nå prøver de å opprettholde angstnivåene ved å prøve å få oss til å bruke løse, tunge muzzles.

Og her er vi, kanskje for alltid, med mindre vi begynner å vise litt ånd . Husk hvordan vi pleide å skryte av hvor uforglemmelige vi var, med våre ‘Hold ro og fortsett' plakater.

Vel, vi er ikke ugyldige. Vi har blitt bra og virkelig klaffet, og dette er prisen du betaler for det.Robert F. Kennedy, Jr .: ‘Ikke Stol På Det Medisinske Eller Det Nasjonale Sikkerhetsetablissementet!'Forrige Innlegg

Relaterte Artikler

Plandemisk avfolking

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Det Neste Kapittelet I Plandemic: FINAL LOCKDOWN

HAF16. August 2020

En positiv test gjør deg ikke til en Covid 19-sak

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

En Positiv Test Gjør Deg Ikke Til En Covid-19-Sak

HAF16. August 2020

Trass!  6000 delta på 'ulovlig' California Church Service

KORONAVIRUSNYHETERRELIGION

6000 Delta På ‘Ulovlig' California Church Service

HAF14. August 2020

Coronavirus er den nye 'terrorisme'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Ron Paul: Coronavirus Er Den Nye ‘Terrorisme'

HAF14. August 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.