The Deep State Og The Global Reset – Unplugged

Tenk deg at du lever i en verden som du blir fortalt er et demokrati – og du kan til og med tro det – men faktisk er livet og skjebnen din i hendene på noen få ultra-rike, ultra-mektige og ultra-umenneskelige oligarker.

De kan kalles , eller rett og slett dyret, eller noe annet uklar eller ikke sporbar – det spiller ingen rolle. De er mindre enn 0,0001%.

For mangel på et bedre uttrykk, la oss kalle dem for nå “obskure individer”.

Global tilbakestilling

Disse obskure individer som later som å drive vår verden har aldri blitt valgt. Vi trenger ikke å navngi dem. Du vil finne ut hvem de er, og hvorfor de er berømte, og noen av dem helt usynlige.

De har skapt strukturer, eller organismer uten noe lovlig format. De er fullstendig utenfor internasjonal lovlighet. De er en fremste for utyret. Kanskje er det flere konkurrerende dyr. Men de har det samme målet: En ny eller en verdensorden ( NWO, eller OWO ).

Disse uklare personene kjører for eksempel (WEF – som representerer Big Industry, Big Finance og Big Fame ), Group of 7 – G7, Group of 20 – G20 (lederne for de økonomisk ”sterkeste” nasjonene ).

Det er også noen mindre enheter, kalt Bilderberg Society, Council on Foreign Relations (CFR), Chatham House og mer.

Medlemmene av dem alle overlapper hverandre. Selv denne utvidede fronten kombinert representerer mindre enn 0,001%. De har alle lagt seg over suverene nasjonale folkevalgte og konstitusjonelle regjeringer, og over det multinasjonale verdensorganet, FN, FN.

Faktisk har de innarbeidet FN for å gjøre sitt bud. FNs generaldirektører, så vel som generaldirektoratet for flere FN-underorganisasjoner, velges stort sett av USA, med samtykke fra sine europeiske vasaler – i henhold til kandidatens politiske og psykologiske profil.

Hvis hans eller hennes ‘forestilling' som sjef for FN eller sjef for en av FNs underorganisasjoner mislykkes, telles hans eller hennes dager. Samarbeidet eller opprettet av Beast (s) er også Den europeiske unionen, Bretton Woods organisasjoner, Verdensbanken og IMF, samt Verdens handelsorganisasjon (WTO) – og – gjør ingen feil – Den internasjonale straffedomstolen (ICC) i Haag. Den har ingen tenner. Bare for å sørge for at loven alltid er på siden av det lovløse.

I tillegg til de viktigste internasjonale finansinstitusjonene, WB og IMF, er det de såkalte regionale utviklingsbankene og lignende finansinstitusjoner, som holder landene i sine respektive regioner i sjakk.

Til slutt sin økonomiske eller gjeldsøkonomi som kontrollerer alt. Vestlig nyliberalistisk banditt har skapt et system, der politisk ulydighet kan straffes av økonomisk undertrykkelse eller direkte tyveri av nasjonale eiendeler i internasjonale territorier. Systemets fellesnevner er (fortsatt) allestedsnærværende dollar.

“Uvalgte Individer”

Overherredømmet til disse obskure ikke-valgte individer blir stadig mer utsatt. Vi, folket, anser det som “normalt” at de kaller skuddene, ikke det vi kaller – eller en gang var stolte av å kalle, våre suverene nasjoner og suverene valgte regjeringer. De har blitt en flokk lydige sauer.

Dyret har gradvis og stille tatt over. Vi har ikke lagt merke til det. Det er salamitaktikken: Du kutter av skive med en liten skive, og når salamien er borte, skjønner du at du ikke har noe igjen, at din frihet, dine sivile og menneskerettigheter er borte. Da er det for sent.

Et eksempel er den amerikanske patriotloven . Det var forberedt måte før 9/11. Når 9/11 “skjedde”, ble patriotlovgivningen plyndret gjennom kongressen på kort tid – for folks fremtidige beskyttelse – folk ba om det av – og – bingo, tok patriotloven omtrent 90% av den amerikanske befolkningens frihet og sivile rettigheter borte. For godt.

Vi er blitt slaveret til udyret. Dyret kaller skuddene på boom eller byste av våre økonomier, på hvem som skal hakes av gjeld, når og hvor en pandemi skal bryte ut, og på betingelsene for å overleve pandemien, for eksempel sosial innesperring.

Og for å toppe det hele – instrumentene Beast bruker, veldig smart, er en bitteliten ørliten fiende, kalt et virus, og et stort, men også usynlig monster, kalt FEAR.

Det holder oss av gaten, utenfor gjensyn med vennene våre, og av vår sosiale underholdning, teater, sport eller en piknik i parken.

Snart vil utyret bestemme hvem som skal leve og hvem som skal dø, bokstavelig talt – hvis vi lar det. Dette er kanskje ikke langt unna.

En annen bølge av pandemi og mennesker kan tigge, kjefte og skrike etter en , for deres dødsknoppelse, og for super bonanza fra Big Pharma – og mot målene for eugenikistene som åpenlyst streiferer verden – se dette .

Det er fremdeles tid til å kollektivt si nei. Kollektivt og solidarisk.

Ta det siste tilfellet av åpenlyst ilastning. Etter at den første bølgen av Covid-19 hadde passert, i det minste i det globale norden, der de store verdensbeslutningene blir tatt, kunngjorde den ikke-valgte WEF-formannen, Klaus Schwab, tidlig “juni 2016”, The Great Reset .

Ved å utnytte den økonomiske kollapsen – krisesjokket, som i “The Shock Doctrine” – kunngjør Mr. Schwab, en av dyrets frontrunners, åpent hva WEF vil diskutere og bestemme for den kommende verden i sitt neste Forum i januar 2021. For mer informasjon se dette .

Vil Vi, Folket, Godta Dagsordenen Til Den Ikke-Valgte WEF?

Det vil med rette fokusere på beskyttelsen av det som er igjen av Moder Jord; selvfølgelig i sentrum vil være menneskeskapt CO2-basert ” global oppvarming “.

Instrumentet for å beskytte naturen og menneskeheten vil være FNs agenda 2030 – som tilsvarer FNs mål for bærekraftig utvikling (SDG). Den vil fokusere på hvordan man gjenoppbygger den med vilje ødelagte verdensøkonomien, samtidig som de (”grønne”) prinsippene til de 17 SDG-ene respekteres.

Husk at det hele henger sammen. Det er ingen tilfeldigheter. Den beryktede Agenda 2021 som sammenfaller med og kompletterer den såkalte (FN) Agenda 2030, blir behørig innviet av WEFs offisielle erklæring om The Great Reset, i januar 2021.

På samme måte begynte implementeringen av agendaen til The Great Reset i januar 2020, ved lanseringen av korona-pandemien – planlagt i flere tiår, med de siste synlige hendelsene som 2010 var -rapporten med sitt “Lockstep Scenario”, og Event 201 , av 18 Oktober i NYC som datasimulerte en corona-pandemi, og etter 18 måneder etterlot 65 millioner og en økonomi i ødeleggelse, programmert bare noen uker før lanseringen av selve corona-pandemien.

The Race Riots

Raseopptøyene, initiert av bevegelsen Black Lives Matter ( finansiert av Ford Foundation og Soros ‘Open Society Foundation ), etter den brutale attentatet på den afroamerikanske George Floyd av en gjeng av Minneapolis-politiet, og spredte seg som børstebrann i ingen tid til mer enn 160 byer, først i USA, deretter i – er ikke bare koblet til dyrets agenda, men de var et praktisk avvik fra den menneskelige katastrofen som ble etterlatt av Covid-19.

The Beast's unødvendige plan for å implementere det som virkelig ligger bak FNs Agenda 2030 er den lille hørte om Agenda ID2020 .

Det er blitt opprettet og finansiert av vaksinasjonsguruen Bill Gates, og det samme har GAVI (Global Alliance for Vaccines and Immunizations) , foreningen Big Pharma – involvert i å lage korona-vaksinene, og hvilke midler sammen med Bill og Melinda Gates Foundation (BMGF) en stor andel av WHOs budsjett.

The Great Reset, som kunngjort av WEFs Klaus Schwab, er visstnok implementert av Agenda ID2020. Det er mer enn det som møter øyet. Agenda ID2020 er til og med forankret i SDG-ene, da SDG 16.9 “innen 2030 gir juridisk [digital] identitet for alle, inkludert gratis fødselsregistrering”.

Dette passer perfekt i det overordnede målet for SDG 16:

“Fremme fredelige og inkluderende samfunn for bærekraftig utvikling, gi tilgang til rettferdighet for alle og bygge effektive, ansvarlige og inkluderende institusjoner på alle nivåer.”

Etter den offisielle banen til FNs Agenda 2030 for å oppnå SDG-er, vil den “implementerende” Agenda ID2020 – som nå testes på skolebarn i Bangladesh – gi digitaliserte ID-er muligens i form av nano-chips implantert sammen med obligatoriske vaksinasjonsprogrammer , vil fremme digitalisering av penger og utrulling av 5G – som vil være nødvendig for å laste opp og overvåke personopplysninger på nano-brikkene og for å kontrollere befolkningen.

Agenda ID2020 vil sannsynligvis også omfatte ‘programmer' – gjennom vaksinasjon? – å redusere verdensbefolkningen betydelig. Eugenikk er en viktig komponent i kontrollen av den fremtidige verdensbefolkningen under en NOW / OWO – se også Georgia Guidestones, mystisk bygget i 1980.

Den regjerende eliten brukte lockdownen som et instrument for å gjennomføre denne agendaen. Gjennomføringen av dette ville naturlig nok stå overfor massive protester, organisert og finansiert på samme linje som BLMs protester og demonstrasjoner.

De er kanskje ikke fredelige – og planlegges kanskje ikke å være fredelige. For å kontrollere befolkningen i USA og i Europa, hvor det meste av den sivile uroen ville være forventet, kreves en total militarisering av folket. Dette er godt under forberedelse.

I sitt essay “The Big Plantation” rapporterer John Steppling fra en NYT-artikkel at et “minimum på 93 773 maskingevær, 180 718 magasinkassetter, hundrevis av lyddempere og et ukjent antall granatkastere har blitt gitt til statlige og lokale politiavdelinger i USA siden 2006.

“Dette er i tillegg til minst 533 fly og helikoptre, og 432 MRAP-er – 9 fot høye, 30-tonns gruvebestandig bakholdsbeskyttede panservogner med pistol-tårn og mer enn 44 900 stykker nattsynsutstyr, regelmessig brukt i nattlige razziaer i Afghanistan og Irak. ”

Han legger til at denne militariseringen er del av en bredere trend. Siden slutten av 1990-tallet hadde om lag 89 prosent av politiavdelingene i USA som betjente befolkninger på 50 000 mennesker eller mer, en PPU (Police Paramilitary Unit), nesten det dobbelte av det som eksisterte på midten av 1980-tallet. Han omtaler dette militariserte politiet som den nye Gestapo.

Selv før Covid var omtrent 15% til 20% av befolkningen på eller under fattigdomsgrensen i USA.

Den økonomiske ødeleggelsen etter den covid nedlåsingen vil minst doble den prosentandelen – og øke risikoen for sivil turbulens og sammenstøt med myndighetene – til å styrke resonnementet for en militarisert politistyrke ytterligere.

Kinas Krypto RMB

Ingen av disse scenariene vil selvfølgelig bli presentert for publikum av WEF i januar 2021. Dette er beslutninger som tas bak lukkede dører av nøkkelaktørene for Udyret.

Denne grandiose planen for Great Reset trenger imidlertid ikke skje. Det er minst halvparten av verdens befolkning og noen av de mektigste landene, økonomisk og militært – som Kina og – imot den.

“Tilbakestill” kanskje ja, men ikke i disse vestlige vilkårene.

Faktisk skjer det allerede en tilbakestilling av slag med Kina i ferd med å rulle ut en ny People's Bank of China støttet blockchain-basert cryptocurrency, crypto RMB eller yuan.

Dette er ikke bare en hard valuta basert på en solid økonomi, den støttes også av gull.

Mens president Trump fortsetter å traske Kina for urettferdig handel, for å forvalte den covide pandemien på en feil måte, for å stjele eiendomsrettigheter – Kina slutter ingen ende – at Kina er avhengig av USA og at USA vil kutte handelsbånd med Kina – eller kutte bånd helt, Kina kaller Trumps bløff.

Kina omorganiserer seg stille mot ASEAN-landene pluss Japan (ja, Japan!) Og Sør-Korea, der handel allerede i dag utgjør omlag 15% av all Kinas handel og forventes å dobles i løpet av de neste fem årene.

Til tross for nedbrytningen og handelsforstyrrelsen, økte Kinas samlede eksport med en økning på 3,2% i april (i forhold til april 2019).

Denne samlede utviklingen i Kina-eksporten var likevel ledsaget av en dramatisk nedgang i USA og Kina. Kinas eksport til USA falt med 7,9% i april (i forhold til april 2019).

Det er tydelig at de aller fleste amerikanske næringer ikke kunne overleve uten kinesiske forsyningskjeder. Den vestlige avhengigheten av kinesiske medisinske forsyninger er spesielt sterk. Enn mindre kinesisk avhengighet av amerikanske forbrukere.

I 2019 utgjorde USAs totale forbruk, omtrent 70% av BNP, 13,3 billioner dollar, hvorav en god del direkte importeres fra Kina eller avhengig av ingredienser fra Kina.

WEF-mesterne blir konfrontert med et reelt dilemma. Planen deres avhenger veldig av overherredømme av dollar, som vil fortsette å tillate opphevelse av sanksjoner og konfiskering av eiendeler fra de landene som motsetter seg USAs styre; et dollar-hegemoni som vil tillate å pålegge komponentene i The Great Reset-ordningen, som beskrevet ovenfor.

For tiden er dollaren fiat-penger, gjeldspenger opprettet fra tynn luft. Den har ingen . Derfor er verdien av en reservevaluta stadig mer forfallende, spesielt i forhold til den nye krypto-yuanen fra Kina.

For å konkurrere med den kinesiske yuanen, ville den amerikanske regjeringen måtte flytte fra sin monetære Ponzi-ordning, ved å skille seg fra Federal Reserve Act fra 1913 og skrive ut egne amerikanske økonomi- og muligens gullstøttede (krypto) penger – ikke fiat FED-penger, slik tilfellet er i dag.

Det vil bety å kutte de mer enn 100 år gamle båndene til Rothschild og Co.-kledeide FED, og ​​skape en ekte folkeeid sentralbank.

Ikke umulig, men svært usannsynlig. Her kan to utyr kollidere, da verdensmakten står på spill.

I mellomtiden ville Kina, med sin filosofi om endeløs oppretting, fortsette å smi frem ustoppelig med sin enorme samfunnsøkonomiske utviklingsplan fra det 21. århundre, Belt and Road Initiative, og forbinde og bygge bro over hele verden med infrastruktur for land- og sjøtransport, med felles forskning og industri prosjekter, kulturutvekslinger – og ikke minst multinasjonal handel med “vinn-vinn” -egenskaper, likhet for alle partnere – mot en multipolær verden, mot en verden med en felles fremtid for menneskeheten.

I dag er allerede mer enn 120 land tilknyttet BRI – og feltet er stort åpent for at andre kan delta – og å trosse, avmaske og koble fra The Great Reset of the West.

Copyright © Peter Koenig , Global Research, 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.