Det Neste Kapittelet I Plandemic: FINAL LOCKDOWN

For flere år siden, da jeg advarte om at Big Pharma og vaksinebransjen iscenesatte meslingutbruddet ved Disneyland for å presse Californias SB 277-vaksinemandatlov, var det svært få som mente vaksinebransjen var i stand til en så unødig komplott.

De lo og hånet over ” konspirasjonsteorien “, men kom raskt frem til 2020 og ingen ler lenger.

Plandemisk avfolking

Det er fordi nettopp menneskene som bagatelliserte den virkelige verden-konspirasjonen av iscenesatte plandemier, befinner seg som fanger i sine egne hjem, med bevegelsene sine innestengt av en tyrannisk politistat , komplett med veisjekkposter (New York), dør til dør-kontakt spore avhør (California) og tyranniske ordre om krisesentre på stedet som har gjort en gang frie mennesker til fanger (Melbourne, Australia).

Jeg er her i dag for å fortelle deg at dette bare er begynnelsen på den medisinske tyranni som er i ferd med å slippes løs mot menneskeheten på global skala.

Denne artikkelen beskriver hva som kommer hvis globalistene og antimenneskedemokratene kommer seg.

President Trump jobber imidlertid aktivt for å være nede på de anti-menneskelige demonene og deres barnefyskehandel med pedofile nettverk, hvitvaskingsoperasjoner og forræderiske kriminelle ordninger.

Så hendelsene som er beskrevet her kan stoppes hvis Trump blir værende i Det hvite hus og får tilstrekkelig offentlig til å ta ned fiendene til menneskeheten.

Og nei, Trump bruker faktisk ikke til å skyve obligatoriske . Han bruker vaksinebakgrunn som en måte å distribuere militære styrker over hele Amerika i forberedelse til massearrestasjoner av forræderiske skuespillere, som vil finne sted etter valget. På dette emnet ser Q ut til å være riktig.

Nå, her er beskrivelsen av hva de antimenneskeforrædere har planlagt for Amerika og menneskeheten … det er ikke pent.

En Stor “Kill List” -Database

Hver person som har meldt seg på for å bli testet for covid-19 – eller som kjører en kontaktsporings-app på sin mobile enhet – blir traktet inn i en regjeringsdatabase som snart skal brukes til å jakte på folk etter tvangsvaksinasjoner .

Det demokratene ønsker er væpnede vaksinasjonsteam som går fra privat hjem til privat hjem, tvinger folk til å bli vaksinert på pistolpistol, eller kidnappe dem og ta dem med til -lignende “karanteneleirer” for behandling. (I virkeligheten blir de ført til dødsleire for henrettelser, se nedenfor …).

Det er også troverdige bevis på at noen av de testvattpinnene allerede har blitt inokulert med selve viruset for å spre utbruddet. De sprer det med vilje, akkurat som de gjorde i Disneyland.

Ja, viruset er ekte, og de har våpnet det mot menneskeheten. Vi vet hvordan vi kan slå viruset nå, ved å bruke ting som grønn te og sink, men viruset er veldig ekte og ganske livsfarlig for mennesker som er ernæringsmessig og immunundertrykkende.

Likevel er ikke verdens masser klar over hva som kommer. Som vanlig våknet de for sent til skrekken som de ignorerte for lenge.

De lar Big Tech , Big Media og Big (venstre) regjering få for mye makt, til det punktet hvor institusjonene nå er menneskets fiender.

Og slik blir de uvitende, uklare massene systematisk avlivet hvis demokratene og globalistene får sin vei.

De vil bli stilt opp og tvangsinjisert med “vaksiner” som er lite mer enn å drepe skudd, konstruert med mRNA-tråder for å gjøre kroppen din til sin egen selvmordsbombe (autoimmune lidelser).

De vil lydig stille opp i matbankene der vaksinasjoner er nødvendig for å motta gratis mat, og de vil ta skuddet (merket av udyret) i bytte mot en pose giftig, bearbeidet mat som er snøret med dødelige plantevernmidler og ugressmidler (fordi maten forsyning har lenge vært en primær vektor for å drepe menneskeheten).

Og de vil feire LGBT kjønnslemlestelse av sine egne barn, mens de myrdet babyene sine i abortsentre og heier på Joe Bidens mentale manglende evne som et slags “progressivt geni.”

Ja, de er klinisk sinnssyke. De ønsker å styre verden, og de kan ikke vente med å mordre 90% av den menneskelige befolkningen for å “redde planeten” fra menneskeheten.

Dette er ikke ville teorier … dette er deres egne offentlige innrømmelser. Dette er demoner som går på jorden, og de søker å ødelegge så mange mennesker som mulig som de ødelegger seg selv i prosessen.

Se denne viktige traileren for “ Global Reset ” for å lære mer:

Kilde: Clearnewswire.com (utdrag)Jeffrey Epstein Anklaget For Seksuelt Misbruk Av To Små Jenter, 11 Og 13 ÅrForrige Innlegg

Relaterte Artikler

En positiv test gjør deg ikke til en Covid 19-sak

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

En Positiv Test Gjør Deg Ikke Til En Covid-19-Sak

HAF16. August 2020

Trass!  6000 delta på 'ulovlig' California Church Service

KORONAVIRUSNYHETERRELIGION

6000 Delta På ‘Ulovlig' California Church Service

HAF14. August 2020

Coronavirus er den nye 'terrorisme'

KORONAVIRUSFALSKE FLAGG

Ron Paul: Coronavirus Er Den Nye ‘Terrorisme'

HAF14. August 2020

Tenkte politiet

STYREKORONAVIRUSFALSKE FLAGGTANKEKONTROLL

7 Mind Control-Teknikker Som Brukes For Å Hindre Deg I Å Avsløre Covid1984

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.