7 Mind Control-Teknikker Som Brukes For Å Hindre Deg I Å Avsløre Covid1984

Du er mormor.” “Du er ikke en forsker.” “Du vil drepe folk for å gjenopplive økonomien.” “Du bør stole på ekspertene.” “Jeg visste at du ville ty til konspirasjonsteorier.”

Disse setningene har alle ett formål: å stille deg i ro, å kontrollere den konkurrerende fortellingen. At de vil skamme og skremme deg til samsvar, er bevis på at tankene dine er farlige – desto mer grunn til å rope dem fra hustakene.

Det er svært ønskelig og avgjørende å stille spørsmål ved motiver, kritisere eksperter og tenke selv. Når det ikke skjer, hersker folkemengden, og katastrofe oppstår.

Tenkte politiet

“Hvis alle tenker likt, tenker ikke noen.” – George S. Patton

Hvor mange av oss stilte spørsmålstegn ved sannheten i dette bildet? Vi så dem alle på sosiale medier, og bombarderte oss med en astroturfkampanje for å overbevise oss om at for lockdown var universell.

Når alt kommer til alt, hvem ville ikke være villig til å bare fjerne seg fra smittekjeden og dermed “redde liv?” De fleste godtok historien. De plasserer klistremerket “vær hjemme, redd liv” på sine sosiale medieprofiler.

De meldte seg inn i teamet, samlet inn penger til “frontliniehelter”, og kortfattet utryddede utenforstående.

Ingenting av dette er overraskende: Vi har tilgang til uendelige medier, men veldig få av oss har kunnskap om pandemiledelse. Dette er en brennbar kombinasjon.

Mediepropagandaen skjulte sannheten ved effektivt å overbevise oss om at det motsatte var sant . En sykdom som denne utbredte faktisk ikke kan stoppes med ikke-farmasøytiske inngrep som sosial distansering . Det krever flokkunimmunitet, jo raskere jo bedre, utviklet av de unge og sunne samtidig som de gir stor risiko .

Unnlatelse av å følge denne protokollen resulterer i millioner av unødvendige dødsfall . De lurte oss, og nå er de ivrige etter å dekke sporene sine. De bevæpner propagandasoldater med en rekke våpen for å dempe oss, hvor den mest gjennomgripende er omtalt nedenfor:

1. “Du Er En Konspirasjonsteoretiker!”

Tanken.  Politiet

Vitenskapelig studie: ‘ Konspirasjonsteoretikere' er de helligste av alle

Det er ikke noe sprøtt om å mistenke en sammensvergelse. Konspirasjoner skjer hele tiden.

Enron, Watergate, Ponzi-ordninger, Contra, attentatet mot Julius Caesar, bankraner, kunst heists, korsfestelsen av Jesus Kristus – alle konspirasjoner . Når omstendighetene ikke legger seg opp, kan og bør du vurdere muligheten for en konspirasjon.

Akkurat nå behandler samfunnet som en vanlig type som Black Plague med følgende egenskaper:

(1) en overlevelsesrate på 997/1000 ,

(2) gjennomsnittlig dødsalder over forventet levealder – med store komorbiditeter ,

(3) forårsaket ikke betydelig overdødelighet i land og stater som ikke “låste seg” (lockdown er en i seg selv),

(4) dreper færre barn enn lynnedslag ,

(5) presenterer uten symptomer i det hele tatt i 60 +% av tilfellene , og

(6) hvor 80% av mennesker allerede har en eksisterende t-celle-immunitet.

Vår reaksjon på denne overveldende håndterbare sykdommen gir ingen mening, men langt fra å snu skipet fortsetter vi ivrig på kurs.

Noe driver dette, og vi bør alle prøve å finne ut hva det er.

2. “Du Er Ikke En Forsker!”

Denne triste lille uttalelsen er ofte den siste utveien til en hjørnet debattmotspiller. Du trenger ikke å være forsker for å tolke data, forstå hvordan sykdommer fungerer og undersøke hvordan pandemier er ment å bli håndtert.

Mennesker gjør denne lille tingen som kalles “læring” hele tiden, hver eneste dag. Alle med evnen til å lese, et nysgjerrig sinn og dedikasjonen til å forstå, kan tyde puslespillet til COVID19 .

3. “Du Bør Stole På Ekspertene!”

Ofte kalt “argumentet fra autoritet”, betyr de “du bør stole blindt på ekspertene våre, uten muligheten til å teste deres anbefalinger grundig!”

Dette er en feilslutning av retorikk og logikk. Ta det fra en prosessfullmektig: du kan finne en like kvalifisert ekspert til å motsi alt eksperten deres sier.

I -området har vi for eksempel Anthony Fauci fra USA og Anders Tegnell fra .

De har hver sin legitimasjon, ivrige fanklubber og helt forskjellige tilnærminger til COVID19. Fauci elsker lockdown; Tegnell sier det er uholdbart og vanskelig å avslutte når den er implementert.

Disse konkurrerende metodologiene kan bare vurderes rettferdig ut fra resultatene, og nå er resultatene i.

Sverige har langt mindre overflødig dødelighet av alle årsaker i 2020 enn tungt innestengte områder som New Jersey og Michigan . Tegnell vant. Se hvor “tillitsfulle eksperter” som Fauci uten spørsmål ville ha fått deg?

“Undersøk ting slik de ser ut for ditt eget sinn; vurdere objektivt hva som blir sagt av andre, og etabler deretter dine egne overbevisninger. Stol på ingenting og ingen andre enn deg selv. ” – Epiktetus

4. “Du Vil Ikke Ombestemme Deg. Du Er Ikke Objektiv! ”

For et smart triks for å forhindre en motstander fra å være riktig! De prøver å bringe deg rundt til sitt syn ved å si at du må innrømme at du tok feil; hvis du ikke vil det, viser det at du tar feil. En fangst 22 !

Hvis du er trygg på at du hadde det helt fra begynnelsen, kan du gjøre det. Du har ingenting å frykte. Stå rygg bak avgjørelsen din. Det hater de!

5. “Du Er Trump-Supporter!”

Hva i all verden har Donald Trump å gjøre med om vi har evnen til å inneholde COVID19?

Enhver omtale av politiske tilbøyeligheter lar deg vite at personen som snakker ser COVID19 som en politisk poengpoengskrig. Nå vet du hva som motiverer deres lockdown-kjærlige handlinger: “vinne!”

6. “Du Bryr Deg Ikke Om Menneskeliv!”

Lockdown-masterminds skapte en moralsk panikk ved å få alle til å tro at lockdowns kan stoppe . Alle som var imot deres ønskede handling – lockdown – ble merket som morder, noe som tillot dem full sosial kontroll uten politihandlinger. Beleilig! En psy op for tidene.

Her er sannheten:

Folk som tror på flokk immunitet tror på vitenskap. Besetningsimmunitet utviklet av de unge og sunne er det som sparer det maksimale antall liv for de mest utsatte.

OVERSETNING: LOCKDOWNS KILL.

“Sosial distanse som ikke kan opprettholdes permanent, er en annen historie. Noen mennesker vil til slutt bli smittet, og for hver ung person med lav risiko som unngår smitte, vil det til slutt være omtrent en ekstra høyrisiko-eldre person som er smittet, noe som øker dødsfallet. ”

Jo raskere flokken immunitet utvikles, jo raskere kan de mest utsatte eldre komme tilbake til livet uten . Dette er presserende, fordi de ikke har mye tid igjen i mange tilfeller.

Så nei. Vi vil ikke drepe bestemor. Du er den som dreper bestemor.

7. “Denne Sykdommen Gir Helseeffekter På Lang Sikt!” / “Det Er Så Mye Vi Ikke Vet!”

Styrken til en orkan er uten betydning for om vi kan stoppe den eller ikke. Bør vi brenne byen til grunn for å “unngå stormskader”? For det er det lockdowns gjør .

Med frykt og fortvilelse dreper vi tusenvis og tusenvis av mennesker hvis liv kunne vært reddet.

Akkurat samme prosentandel av befolkningen vil få COVID, lockdown eller ingen lockdown, og vi er for tiden i ferd med å fostre mesteparten av den byrden for arbeiderklassen og fattige, mens rike unge fagpersoner tar Zoom-samtaler. Dette er ubevisst og ekkelt. Det må stoppe.

“Det er så mye vi ikke vet.” Faktisk, og dette vil aldri endre seg. Vi vil aldri vite med hva COVID19 eller noe annet virus har i vente for oss. Selv om vi visste alle detaljer, kunne vi ikke stoppe naturen.

Så kjempe. Fortell sannheten. Ikke bli taus.

Epictetus igjen:

Når du har overveiet og bestemt at et handlingsforløp er lurt, må du aldri diskreditere dommen din. Stå rygg bak avgjørelsen din.

Sjansen er stor for at det faktisk er mennesker som misforstår intensjonene dine, og som til og med kan fordømme deg. Men hvis du etter ditt beste skjønn opptrer riktig, har du ingenting å frykte. Ta et standpunkt . ”

Av Stacey Rudin , Gjesteskribent

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.