BILL GATESKORONAVIRUSFRAFLYTTINGVAKSINER Bill Gates Tilbød Angivelig En Bestikkelse På 10 Millioner Dollar For Å Bruke Nigerianske Barn I Vaksineeksperimenter Med Coronavirus

Venstres mest elskede “humanitære” har blitt fanget i nok en menneskerettighetsskandale, denne gangen med uskyldige nigerianske barn som skulle brukes som humane marsvin i et av hans tvangsvaksinasjonsprogrammer .

Vi snakker om milliardær eugenikist Bill Gates , selvfølgelig, som etter sigende tilbød bestikkelse på 10 millioner dollar til det nigerianske Representantenes hus i bytte for å få tilgang til nigerianske barn som han kunne eksperimentere med en ny mot Wuhan coronavirus (COVID-19 ) .

Alt huset måtte gjøre var å passere et som ble presentert av Gates som ville ha gitt mandat til av alle nigerianere med en eksperimentell Wuhan coronavirus (COVID-19) vaksine opprettet av Bill & Melinda Gates Foundation og dens medikamentpartnere .

Bill Gates tilbød seg angivelig bestikkelse på 10 millioner dollar for å bruke nigerianske barn i vaksineeksperimenter med Coronavirus

Heldigvis avviste opposisjonspolitiske partier raskt denne foreslåtte eugenikk og mulige folkemordforsøk, og truet til og med husets høyttaler med forfølgelse hvis han gikk med på Gates bestikkelse.

Det var Nigerian Coalition of United Political Parties (CUPP) som sier at den avlyttet en menneskelig etterretningsrapport som beskrev hvordan det nigerianske Representantenes hus var rett på randen av å selge ut folket da ordningen ble avdekket, og brutt den opp.

Huset var ikke bare i stand til å passere Gates-regningen, men planla å gjøre det utenfor grensene for den tradisjonelle lovgivningsprosessen.

Med andre ord, det var en avtale om bakdør som ble gjort under dekket av mørket for å fremme vaksinasjonsdrømmene til Bill Gates .

Lytt nedenfor til Health Ranger mens Mike Adams, Health Ranger, pakker ut planen om å avfolke verden, delvis gjennom massevaksinasjon:

Er Bill Gates Satan I Kjødet?

I en uttalelse straffet opposisjons talsmann Barrister Ikenga Imo Ugochinyere huset for selv å vurdere å akseptere Gates tilbud, uansett summen av pengene.

Han truet videre med å usete høyttaler Femi Gbajabiamila for hans medvirkning til det forferdelige komplottet.

“Opposisjonskoalisjon (CUPP) har avskjørt veldig troverdig etterretning og herved hevder nigerianere om planer fra ledelsen i Representantenes hus ledet av Femi Gbajabiamila for å maktfullt og uten overholdelse av lovgivningsreglene for å passere lov om kontroll av infeksjonssykdommer 2020 ellers kjent som lov om obligatorisk vaksinasjon som foreslår en obligatorisk vaksinering av alle nigerianere selv når vaksinene ikke er oppdaget, lyder den uttalelsen.

«Denne etterretningen er kombinert med informasjonen om den påståtte kvitteringen fra kilder utenfor landet, men veldig interessert i lovforslaget, om summen av 10 millioner dollar av sponsorene og promotorene til lovforslaget som skal distribueres blant lovgivere for å sikre en jevn passering av Regning.»

Great Game India melder at den påståtte avtalen om å hemmeligholde og ulovlig passere denne utsalgsregningen ble klekket ut under en lovreise til Østerrike for noen måneder tilbake.

Det økonomiske løftet ble senere lagt til for å få regningen til å gå raskere, og for å få den vedtatt på noen nødvendig måte.

» Nigerianere blir påminnet om at det for øyeblikket ikke er noen oppdaget / godkjent vaksine noe sted i verden, og man begynner nå å lure på hvorfor hastverket med å passere et lovforslag for en obligatorisk vaksine når det ikke er noen ,» legger Great Game India til om hvordan en Wuhan coronavirus () vaksine eksisterer ikke en gang.

I mellomtiden har Sara Cunial, en fremtredende italiensk politiker, uttalt seg om å ringe arrestasjonen av Bill Gates .

Hun sier at han er en «vaksinekriminell» som må overleveres til Den internasjonale straffedomstolen for å bli prøvd for sine mange forbrytelser mot menneskeheten.

Cunial spilte også en kritisk rolle i å avsløre Gates ‘folkemordstiltak i India og andre land i hele , som inkluderer planer om å bruke vaksinasjoner for å levere mikrochips i folks kropper som en del av hans uberørte ID2020-program .

Av Ethan Huff , GjesteskribentGeorge Soros Ser På COVID-19-Plandemien Som Et ‘Revolusjonerende Øyeblikk' Der ‘Alt Er I Mål' Sier Radikal Endring NødvendigForrige Innlegg

Relaterte Artikler

George Soros ser på Covid 19 Plandemic som et "revolusjonerende øyeblikk" hvor "alt er i ferd med å ta tak" sier radikal endring nødvendig

KORONAVIRUSDOKUMENTARERFALSKE FLAGGGEORGE SOROSNWO

George Soros Ser På COVID-19-Plandemien Som Et ‘Revolusjonerende Øyeblikk' Der ‘Alt Er I Mål' Sier Radikal Endring Nødvendig

HAF22. Mai 2020

Som utilsiktet innrømmer at vaksiner ikke vil fungere mot Coronavirus

KONTROLLKORONAVIRUS

WHO Innrømmer Utilsiktet At Vaksiner Ikke Vil Fungere Mot Coronavirus

HAF22. Mai 2020

10 trinn for å gjøre en pandemi til den modige nye normal

KONTROLLKORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOPOLITISTAT

10 Trinn For Å Gjøre En Pandemi Til Den Modige Nye Normalen

HAF22. Mai 2020

Begjæring mot obligatorisk vaksinasjon mot Coronavirus

BIG PHARMABILL GATESKORONAVIRUSNWOVAKSINER

Begjæring Mot Obligatorisk Vaksinasjon Mot Coronavirus (Nesten 500 000 Underskrifter)

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.