Undersøkelse Av De Såkalte COVID-Dødsfallene

På dette tidspunktet har jeg skrevet og publisert over 150 artikler om COVID-svindelen. For hver større påstand jeg gjør i følgende oversikt, har jeg skrevet minst en artikkel.

For å oppsummere: merket “COVID” har ingenting å gjøre med det påståtte viruset.

Det påståtte viruset har aldri blitt oppdaget. Et krav om oppdagelse ble fremsatt, men riktige vitenskapelige prosedyrer ble aldri utført.

Som etterlater spørsmålet: hvorfor dør alle disse menneskene?

Falske dødsfall

Stammer dødsfallene av samme sak? Nei. Det er de ikke.

Oversikt: En stor andel av de døende har tradisjonelle sykdommer: influensalignende sykdom, lungebetennelse, andre lungeinfeksjoner. Mange av disse dødsfallene er blitt merket på nytt som COVID-dødsfall.

For eksempel dør omtrent 300.000 mennesker i året i av lungebetennelse. Det er ganske enkelt å kalle noen av disse dødsfallene “COVID.”

Et stort antall mennesker i Italia dør hvert år av influensalignende sykdom . Den samme ommerkinga forekommer der.

I kinesiske byer, nord i Italia, i Spania, er det veldig kraftig luftforurensning. Denne forurensningen forårsaker alvorlige lungeforhold og forverrer allerede eksisterende lungeproblemer. Noen av de påfølgende dødsfallene kalles “COVID.”

Som jeg har uttalt i tidligere artikler, er COVID gamle mennesker. I New York utgjør for eksempel de 65 og eldre 73,6 prosent av alle såkalte COVID-dødsfall i byen.

Disse menneskene dør, for tidlig, av tidligere alvorlige helsemessige forhold, pluss langvarig behandling med giftige medisiner, pluss terroren fra en COVID-diagnose, pluss isolasjon fra familie og venner. Mange av disse menneskene dør på sykehjem.

Ingen ny kreves.

Ta det bildet, og det vil generelt beskrive hva som skjer over hele verden. COVID er gamle mennesker. I Canada, for eksempel, oppstår 81 prosent av alle såkalte COVID-dødsfall på sykehjem.

En annen faktor i New York. Den nåværende sykehusbehandlingen – pusteventilatorer og beroligende behandling – dreper 97,2 prosent av pasientene over 66 år som er utsatt for det.

Hva med denne ommerkingen jeg nevnte? Hvordan gjøres det? Flere måter. På sykehus skriver leger ganske enkelt “” på pasientfiler. Etter at pasienter dør, kan diagrammene deres merkes “COVID.”

Generelt er det tre typer diagnoser. Ingen i det hele tatt – bare observasjonen av generelle influensalignende . Eller en PCR-test, eller en antistofftest.

Begge testene spytter ut “COVID” -resultater i en betydelig prosentandel av tilfellene. Resultatet har ingenting å gjøre med deteksjonen av et unikt “COVID-virus.” Resultatet er en funksjon av testene.

Hva med nye forhold? Dør noen mennesker som følge av ikke-tradisjonelle faktorer? I enhver såkalt pandemi er dette mulig.

Nord i Italia var det flere vaksinasjonskampanjer, rett før kunngjøringen om “COVID.”

I New York, som jeg påpekte, dreper respiratorbehandlingen pasienter. Så er det hele problemet med utrullinger av 5G-teknologi .

For å fordype dette emnet foreslår jeg å utforske arbeidet til , forfatter av The Invisible Rainbow.

Ikke anta at ONE CAUSE er forklaringen på alle såkalte COVID-dødsfall . Dette er en vanlig dyp feil.

“Vel, hvis det ikke er viruset, hva er det da?” Det er ingen “det.”

Det er bare en psykologisk disposisjon for å søke etter et “det”. Se etter flere årsaker.

Det er alltid flere tilfeller. Uforklarlige dødsfall. Noen mennesker er raske til å hoppe på disse sakene og hevder at de beviser at viruset er ekte og er en morder på frifot. Ingenting kunne vært lenger fra sannheten.

“Ung og sunn, falt plutselig død. Se, det må være viruset. ”

Nei, det trenger ikke å være viruset. Uforklarlige saker – spesielt når en viral sak vilkårlig bringes om bord – må undersøkes veldig nøye. Det er de sjelden.

Da jeg skrev min første bok, AIDS INC., I 1988, så jeg på et veldig tidlig sett med AIDS-tilfeller i Los Angeles.

De ble alle beskrevet som unge, “tidligere sunne”, og deretter “plutselig truffet av et nytt virus.”

CDC publiserte deler av sine medisinske poster. Fra postene var det tydelig at “tidligere sunn” var en grov løgn. Disse unge mennene hadde tidligere medisinske tilstander, som de utvilsomt ble behandlet med giftige medisiner for.

Det var en indikasjon på giftig gatebruk. Etter en times tid med å lese de delvise journalene, ble diagnosen “plutselig truffet av et nytt virus” raskt oppløst.

Jeg har undersøkt såkalte epidemier i 30 år. Jeg har utviklet strategien om å lete etter flere dødsårsaker som ikke har noe med øyeblikkets kunngjorte virus å gjøre. Jeg har alltid funnet disse årsakene.

“Viruset” er en av de største bedrageriene i moderne historie.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.