FEMA Red & Blue LIST: Vi er alle på det, ifølge Insiders FEMA Red & Blue LIST: We’re All on It, According to Insiders

De lager listen sin, sjekker den to ganger, finner ut hvem som er slem eller fin. Konspirasjonsteoretikere skal til caaaaamps!They're making their list, checking it twice, gonna find out whose naughty or nice. Conspiracy theorists are going to caaaaamps!

AGENT131711AGENT13171129. FEBRUAR 2024

FEB 29, 2024∙ BETALT

∙ PAID9494

10101717

DelShare

Suspensjon av amerikansk grunnlov – Oliver North (må se 1 minutts video)

Mens vi holder øye med WHO, FN og selskaper som , glemmer vi ofte at vi finansierer en av de mest skremmende regjeringsenhetene. Dette byrået har mer makt enn de aller fleste forstår. Jeg håper å skinne litt lys over det i dag.

Jeg har tidligere skrevet fire -innlegg om Federal Emergency Management Agency ():

Jeg har brukt måneder på å diskutere om jeg skulle skrive om FEMA “ rød og blå liste ” fordi jeg liker å holde innholdet mitt så mye som mulig, med så mye tilleggsbevis som mulig, og når det gjelder Rød og blå liste, Jeg kunne ikke finne noe som bekrefter det… til nå. Når det er sagt, skal vi i dag diskutere et rykte som har eksistert i 30 år, som da ble bekreftet å være sant av en FBI-agent og politibetjent. Jeg gir deg alle detaljene, og du kan bestemme selv om det er det bare en dum konspirasjonsteori eller OMG-THIS-IS-HORRIBLE!

abonnert

Før vi kan diskutere rød og blå-listen, må vi se på en super viktig for hendelser som alle er 100% faktum. Jeg ekskluderte med vilje alt jeg ikke kan bekrefte med regjeringsdokumenter:

40 + ÅR FOR Å PLANGE VÅR FORBEDRING, BRUKE VÅRE SKATTEDOLLER

1980-tallet: FEMA og slo seg sammen til praktisere massearrestøvelser, bestående av raskt å konvertere militærbaser til interneringsleirer mens en halv million mennesker blir avrundet om gangen. Den juridiske rammen for dette programmet ble deretter satt i gang. Alt som trengs for at den skal tre i kraft, er at presidenten skal erklære kamplov og for en befaling om å bli signert på e. (Husker du tilbake da folk forankret Trump for å erklære kamplov? Yeeeah … er du ikke glad for at det ikke skjedde? Pendelen svinger begge veier, vet du …)

1997: Kongressen (Representantenes hus), Civilian Inmate Labour Camp i brevet heter det, “ Inkludert er informasjonen du ba om angående Hærens politikk og veiledning for etablering av sivilt innsatt arbeidsprogram og sivile fangeleirer på hærinstallasjoner. Dette informasjon er ennå ikke publisert, imidlertid det er finansiert, bemannet og gjenspeiler gjeldende hærpolitikk”.

2001:Militærpolitiets internering / gjenbosettingsoperasjoner dokument. 3-19.40. “gjenbosetting” = “Du kommer til å flytte, akkurat nå, bro. Ta tak i skoene dine, så tar vi dem for deg ”.

2002: Riksadvokat John Ashcroft ba om Amerikanske borgere hvem er anses ‘ fiender'å være varetektsfengslet på ubestemt tid uten siktelse og uavhengig av rettsvesenet. Hvis du lurer på hva en fiendtlig kampmann er, er det hvem som helst lovlig, eller ulovlig, “engasjerer seg i fiendtligheter for den andre siden i tider med konflikt ”. Det er veldig åpent for tolkning. Gjør meg påpeker hele Ukraina-krigs fakery gjøre meg til en fiende? Etter deres definisjon, mest sannsynlig. Sjekk ut innlegget mitt Militære SVARTE PSYOPS-dokumenter for en rask forhåndsvisning av hva jeg vil dele i -innlegget mitt, kommer snart.

abonnert

2003: Den fjerde U.S. Kretsløp Lagmannsretten ble enige om med John Ashcroft.

Også 2003: (1. mars 2003), FEMA ble en del av Department of Homeland Security, så de er i utgangspunktet en gren av militæret, uten å bli stemplet som en. Dette gir dem enestående kraft fordi de kan svinge begge veier (kinky!).

Og også i 2003: George Bush utøvende ordre kalt, “ Revidert liste over karantene smittsomme sykdommer ” gir mulighet for,“ pågripelse, internering eller betinget løslatelse av enkeltpersoner ” mistenkt for å ha en “ smittsomt ”, for å stoppe spredningen, vet du:2006: Militærkommisjonsloven ble vedtatt av kongressen. Det gir mulighet for ikke-statsborgere merket ‘ fiendtlige stridende ' å bli fengslet på ubestemt tid og uten siktelse. Så nå de kan på ubestemt tid begrense borgere og ikke-borgere, fordi regjeringen ikke diskriminerer når det gjelder å låse folk og kaste nøkkelen.

2008: Kaliburton-datterselskapet KBR kunngjorde at det hadde blitt tildelt en ubestemt mengde kontrakt for å konstruere interneringsfasiliteter for Department of Homeland Security (Husker du hvordan FEMA ble en del av DHS i 2003?)

2009: Bill HR 645 krever opprettelse av (mer) nytt FEMA Nasjonale beredskapssentre”. I følge denne lovforslaget, som gikk, på en minimum, seks ikke-offentligeNasjonale beredskapssentre skal etableres på militær grunn.

Også 2009: Obama forteller offentlig borgere at Langvarig internering kommer, selv for de som ennå ikke har begått en forbrytelse. Den langvarige varetektsfengslingen er for dem regjeringen mistenker kan begå en forbrytelse på et tidspunkt i fremtiden. Se videoen i mitt andre Substack-innlegg fordi jeg ikke finner denne filen på PC-en for å laste den opp igjen her.

2010: Militært / DoD-dokument med tittelen FM 3-39,40 Internering og gjenbosetting operasjoner skisserer flyttingen (“gjenbosetting”) av sivile til leirer samt hjernevask vil de gjennomgå til “rehabilitere” deres politiske synspunkter. Tuller ikke, men skulle ønske jeg var det. Hvis du vil se en 9-minutters video, går denne homien over dokumentet:

Også 2010: Den Fienden Belligerent, interrogasjon, internering og påtalemyndighet fra 2010 ble introdusert av demon Senator John McCain og senator Joseph Lieberman. Denne loven tillater det amerikanske militæret å arrestere Amerikanske statsborgere uten rettssak på ubestemt tid i USA basert på mistenkt aktivitet. FORVENTET AKTIVITET! De trenger ikke lenger bevis! På ett år gikk vi fra langvarig varetektsfengsling for mistenkelig oppførsel til ubestemt innesperring uten rettssak. Det beveget seg raskere enn en Lolita Express-fly til Epstein Island.

2011: FEMA “ Internasjonsspesialist ” Stilling av jobb. Denne jobben er til “ Rådgivning av individuelle fanger for rehabilitering. ” Gosh, dette høres helt sikkert ut som det som ble skissert i 2010 FM 3-39,40 dokument året førBeklager sh * tty-skjermbildet. Denne tingen skrubbes hardere enn US Air Forces “ første opptak av stjernene fra verdensrommet ” video (← også et flott Substack-innlegg).

2020: ANNEN memo om sivile Labor Camp-programmet

Det er bare for å gi deg en ide om hva som skjer. Jeg burde nok skrevet en flerpartiserie med mer detalj, men i mellomtiden tror jeg vi kan være enige om at de bygger ut massive interneringsfasiliteter, praktiserer å arrestere 500 000 mennesker om gangen og har gjort det lovlig å arrestere personer på ubestemt tid basert på mistanke. Så la oss diskutere listen.

I følge ryktet er ALLE på listen, og jeg skal vise deg hvordan den er delt, og hva hver farge betyr…

På grunn av arten av dette innlegget, må det absolutt gå bak lønnsveggen, fordi jeg ønsker å beholde Substack-kontoen min. Denne kontoen, og min skyggeforbudte er alt jeg har igjen, de har tatt bokstavelig talt alle andre hensyn jeg eier. I tillegg lover jeg mine betalte subs to (eller tre) fantastiske artikler per måned, og jeg kom i clutch! 29. februar, baby! Og det er $ 5 i måneden, som er det laveste beløpet Substack lar meg belaste. Jeg ønsket å stille den til $ 0,50, men den lar meg ikke. Så møt meg på den andre siden av denne veggen, og la oss kikke litt sinnssyk informasjon du ikke har sett andre steder. Nevnte jeg at du fikk låse opp den andre halvparten av denne grafikken?


TAKK for at du er en betalt abonnent! Du er seriøst fantastisk, og støtten din gir meg motivasjonen til å fortsette, til tross kreftene som er prøver å stenge meg fra alle vinkler. La oss hoppe tilbake i artikkelen:

Jeg siterer dette direkte fra e-boken, “ Ting du ikke visste om FEMA ”:

Rødliste – Disse menneskene er NWOs fiender. De er ledere for patriotgrupper, frittalende ministre, frittalende talkshow-verter, samfunnsledere og til og med sannsynligvis NET-ledere. Disse menneskene vil bli dratt ut av hjemmene sine klokken 04.00 og vil bli ført til FEMA interneringssentre og drept. ” (Notatene mine: 04:00 ting kan høres ut øye-rullende-konspirasjonsteori-tull, men dette er bokstavelig talt hva de øvde på Fengslet massemengder av mennesker om gangen øvelser)

Blå liste – Dette er også fiender av NWO, men er tilhengere av rødlistens folk. Disse menneskene vil bli avrundet etter at krigslov er på plass, og vil bli ført til interneringssentrene og ‘omutdannet'. Ulike tankekontrollteknikker vil bli brukt på dem. De fleste vil ikke overleve dette. Springmeier var ikke spesifikk på nøyaktig hvem som var på den blå listen, men jeg vil gjette at folk som deg og jeg er på den listen ” (Notatene mine: US Army-dokument FM 3-39.40 ble skrevet i 2010, angående Internering og gjenbosettingsoperasjoner. Det handler ikke bare om å flytte mennesker, men det handler også om omskolering dissenters. Dette stemmer nøyaktig med Blue List-ryktene som sirkulerte i over et tiår før hærens publikasjon ble lekket.)

Selv om det blir referert til som FEMA rød og blå liste, det er også gult:

Gul liste – Dette er borgere som ikke vet noe om NWO og ikke vil vite det. De anses ikke for å være noen trussel i det hele tatt og vil bli instruert om hvordan de skal oppføre seg og vil mest sannsynlig gjøre hva de blir fortalt. Dessverre er det for mange av disse til å bli effektivt kontrollert, så mange vil bli drept eller sultet. ” (Notatene mine:Les Substack-innlegget mitt om de savnede. Det virker som om en stor mengde av den amerikanske befolkningen har forsvunnet de siste tre årene. Som jeg viser i innlegget, har de allerede en plan for oss, og den planen passer perfekt inn i denne listen. De gule borgere er perfekte for 100 millioner-befolkningsmål, som vil bo i Rockefellers 10 MegaRegions i 15 minutters byer)

Det er også et rykte om at rød- og blålistene er blitt kombinert og at de nå blir referert til som svartelisten, men dette kan ikke være noe mer enn et rykte. Jeg kan ikke finne noe som bekrefter dette.

Hvis det ikke var nok sprø info for deg, kommer det til å bli veldig vill her…

VIRKELIG GALSK * T

Så få dette: I seks år på rad (2007-2013) rapporterte folk stadig at husene deres ble merket rødt, blått eller gult. En populær metode var klistremerker brukt på postkasser:

Andre merkemetoder inkluderer kabelbånd / glidelåsbånd, fortau og tremarkeringer og mer. Disse merkingene var alltid i rødt og blått, og den tredje fargen var rosa til omtrent 2009, da den ble endret til gult, over hele USA (lockstep?). Disse rapportene kom inn fra over nasjonen. I følge personene som laget rapportene, dukket disse klistremerkene og merkingene opp over natten, og forsvant deretter noen uker senere. Så mange mennesker rapporterte om disse fargede klistremerkene på sosiale medier at Fact Checkers i 2013 måtte ta det opp:

Faktsjekkerne innrømmer, “ årsaken til markeringene kan variere, men det er det sannsynligvis bare for postbærerne å vite hvem som har et avisabonnement … noe som gir mening på overflaten, men etterlater meg mange spørsmål:

For det første “årsakene til markeringene kan variere” – hvor mange forskjellige grunner er det for noen å markere et nabolag, uanmeldt, under om natten?

Hvorfor skjedde dette plutselig over hele landet i 2007 – 2013?

Hvorfor dukker de opp midt på natten? Hvis dette bare er for “ merking av postkasser ”, ville det ikke blitt gjort i løpet av USPS timer, i dagslys?

Hvorfor forsvinner markeringene like etter?

Hvorfor trengte ikke postbærerne dem før 2007?

Hvorfor trengte de plutselig ikke dem etter 2013?

Hvorfor trenger alle en markør hvis det bare er for spesifikk post? Vil du ikke bare merke de spesifikke boksene som får den spesifikke posten?

Hvorfor gjør de det ikke lenger? Er det fordi ringdørklokker er overalt, og du kan ikke merke alt over natten uten at folk spiller inn det?

Hvorfor får ikke folk beskjed om at et klistremerke eller merking kommer til å bli brukt på eiendommen deres?

Hvis det er det bare for mail, hvorfor har ikke Postal Service kommet med en offisiell uttalelse i stedet for Snopes?

Kanskje det egentlig bare er for mail, men hør meg ut, la oss si at FEMA / Military trengte det praksis, ville ikke dette være en enestående måte å gjøre det på? Militær, når du kjører skjulte operasjoner, har alltid en coverhistorie.

En annen observasjon jeg gjorde: Facebook, YouTube, Twitter osv., Har skrubbet nesten alle rapportene relatert til dette emnet. Ja, unisont, sosiale medier masse-slettet hver video av mennesker som avhører f * cking mystery klistremerker skjult brukt på deres personlige eiendom. Hvorfor? Hvorfor trenger de at dette innholdet er borte? Jeg vet hvorfor de masserte Covid Vaccine-innholdet. Jeg vet hvorfor de hastet med å slette Sandy Hook-innhold. Jeg vet til og med hvorfor de raskt tok ned chemtrail alternative medier. Men å skrubbe folk som stiller spørsmål ved eiendommen deres blir tuklet med, når alt det er, er bare magasinabonnement, det gjør meg veldig skeptisk…

For å gjøre det mer særegent, er de få videoene og rapportene som gjenstår alle lastet med kommentarer som sier, “ Jeg jobber for posten! Det er bare for mail! ”, “ Jeg kan bekrefte, det er bare for postbærerne ”, “ Jeg ringte mitt lokale postkontor og de fortalte meg at det er for mail. Blue betyr magasinabonnement ”, “ Jeg leverer aviser. Det er bare for oss å vite hvem vi skal levere til! ”, “ Dere dumme konspirasjonsteoretikere utgjør den dummeste dritt ”, “ Jepp, bare for mail! ” … Hvis du leser Chemtrail PSYOP: Convincing You Your Eyes Lying, får du et sjokkerende blikk på selskapene som er ansatt for å legge ut svar på innhold i sosiale medier, blogger og nettsteder; alt som får synspunkter er deres mål. Derfor vil du se 50 kommentarer på rad, alle lagt ut innen samme tidsramme, alle sier det samme, eller kaller forfatteren en Konspirasjonsteoretiker å diskreditere innholdet. “ Conspiracy Theorist ” tilfeldigvis være et begrep oppfunnet av den for å diskreditere folk som stiller spørsmål ved JFK-attentatet. Så når jeg ser en tilstrømning av profiler, finner alle den samme videoen samtidig, og alle legger igjen kommentarer som sier, “ det er bare for post ”, som tilfeldigvis matcher Snopes, det får meg til å stille spørsmål ved om det er noe dypere å spille.

FBI AGENT OG OFFICER JACK McLAMB CONFIRMS MAILBOX DOTS

De skrubbet denne videoen så hardt at det tok meg en god stund å spore den opp. Vanligvis, hvis jeg kan få tilgang til en lenke for noe, selv om det er skrubbet, kan jeg trekke opp det skrubbet innholdet, men det var ikke tilfelle med denne videoen. På en eller annen måte klarte de å skrubbe permanent, til det punktet hvor ingen av hakkene mine fungerte. (2:04 video)

Jeg antar at det er alt jeg har for dette innlegget. Gi meg beskjed om tankene dine. Hvis du setter pris på forskningen min, kan du vurdere å kaste meg en dollar for min tid. Det hjelper virkelig. Jeg går tom for datamaskinplass fra alle disse videoene og må oppgradere ganske snart.

Kjøp meg en kaffe (Legg til whisky!)

Gjør en Ko-Fi-donasjon

NESTE LES

Som en betalt sub får du tilgang til dette innlegget og alle disse kaninhullene:

KILDER, MERKNADER og ANDRE SH * T

Her er notatplaten min, der jeg limer inn lenkene til alt jeg ser på for å skrive en artikkel. Jeg lar det hele ligge her inne for alle som vil fortsette å forske:

Her er en annen postkassevideo, men det innebærer mye lesing: (1:37)

https://www.youtube-nocookie.com/embed/6WnezhaKz78?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

EN FULL LENGDE FEMA WHISTLEBLOWER INTERVIEW (44 minutter)

https://www.youtube-nocookie.com/embed/rIadpYy9COw?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0
https://153news.net/watch_video.php?v=XSHARU334O92
https://ia600209.us.archive.org/15/items/ThingsYouNeverKnewAboutFema/fema_camps_full.pdf
https://ia600209.us.archive.org/15/items/ThingsYouNeverKnewAboutFema/fema_camps_full.pdf
https://www.wired.com/story/the-secret-history-of-fema/?mbid=synd_digg&source=post_page—–49cf76d8be42——————————–
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC7152008
https://www.dhs.gov/news/2009/07/24/dhs-coordinates-national-level-exercise

[1] Executive Order 12127 – Federal Emergency Management Agency
< http://www.fas.org/irp/offdocs/eo/eo-12127.htm>.

[2] Federal Emergency Management Agency. “ Om FEMA ” 1. april 2007 < http://www.fema.gov/about/history.shtm>.

[3] Ibid.

[4] Federal Emergency Management Agency. Nyhetsoppgave. “ Første respondenter oppfordret til ikke å svare på orkanens innvirkningsområder med mindre de sendes av staten, lokale myndigheter ” 29. august 2005 < http://www.fema.gov/news/newsrelease.fema?id=18470>;

Rodgers, Ann. “ Homeland Security lar ikke Røde Kors levere mat ” Pittsburgh Post-Gazette. 3. september 2005 < http://www.post-gazette.com/pg/05246/565143.stm>;

Zarend-Kubatko, Jill. “ Katastrofe berører beboere i området ” Valley Life. 2. september 2005 < http://www.zwire.com/site/news.cfm?newsid=15147862&BRD=>.

[5] Editorandpublisher.com. “ Journalistgrupper protesterer FEMA-forbud mot bilder av døde ” 7. september 2005 < http://www.mediainfo.com/eandp/news/article_display.jsp?vnu_content_id=1001055768>.

[6] Gebauer, Matthias. “ Hurricane Eye ” Spiegel Online International. < http://www.spiegel.de/international/0,1518,373590,00.html>.

[7] Berenson, Alex og Timothy Williams. “ New Orleans begynner å konfiskere skytevåpen som vann innrømmer ” New York Times. 8. september 2005 < http://www.nytimes.com/2005/09/08/national/nationalspecial/08cnd-storm.html?ex=1189483200&en=b7a5f1efcf668506&ei=5070>.

[8] Cable News Network (CNN). “ Rapport: Katrina svar a ‘ svikt i ledelse ': Hjemmesikkerhetssekretær beskrevet som ‘ løsrevet ' ” 14. februar 2006 < http://www.cnn.com/2006/POLITICS/02/13/katrina.congress/index.html?iref=newssearch>.

[9] Nimmo, Kurt. “ Angrep på demokratiske rettigheter, brudd på juridiske barrierer: FEMA og Katrina: REX-84 Revisited ” Global Research. 11. september 2005 < http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=NIM20050911&articleId=929>.

[10] Scahill, Jeremy. “ I det svarte (vannet) ” The Nation. 22. mai 2006
< http://www.thenation.com/doc/20060605/scahill>.

[11] Reynolds, Diana. “ The Rise of the National Security State: FEMA and NSC. ” Publiceye.org. 1990 < http://www.publiceye.org/liberty/fema/Fema_1.html>.

Chardy, Alfonso. “ Reagan Aides og ‘ Secret ' Government. ” Miami Herald. 5. juli 1987 < http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/secret_white_house_plans.htm>.

[14] USAs nordkommando. “ Exercise Vigilant Shield ' 08 planlagt for oktober. ” 30. august 2007 < http://www.northcom.mil/News/2007/083007.html>.

[15] Rogers, Lee. “ NORTHCOM planlegger 5 dagers øvelse i kampsaker. ” Intel Strike. 5. september 2007 < http://intelstrike.com/?p=57>.

[16] Global Security. “ Operation Garden Plot JTF-LAJoint Task Force Los Angeles ” < http://www.globalsecurity.org/military/ops/jtf-la.htm>.

[17] Morales, Frank. “ US-. Militær sivil forstyrrelse planlegging:
The War At Home ” Covert Action Quarterly, # 69 Spring / Summer 2000. < http://cryptome.org/garden-plot.htm>.

[18] Morales, Frank. “ Bush beveger seg mot kamplov ” Mot frihet. 26. oktober 2006 < http://www.towardfreedom.com/home/content/view/911/>.

[19] Anonym. “ FEMA konsentrasjonsleire: lokasjoner og utøvende ordrer ” Frihetsvenner. < http://www.sianews.com/modules.php? navn = Nyheter & fil = artikkel & side = 1062 >.

[20] Det hvite hus. “ Presidentdirektiv NSPD 51, HSPD-20. ” 9. mai 2007 < http://www.whitehouse.gov/news/releases/2007/05/20070509-12.html>.

[21] Turley, Jonathan. “ Camps for Citizens: Ashcroft's Hellish Vision ” Los Angeles Times. 14. august 2002 < http://www.commondreams.org/views02/0814-05.htm>.

[22] Cable News Network (CNN). “ Amerikanere kan holdes som ‘ fiendtlige stridende, ' anker rettsregler. ” 8. januar 2003 < http://www.cnn.com/2003/LAW/01/08/enemy.combatants>.

[23] Library of Congress. Lov om militære kommisjoner fra 2006. 17. oktober 2007 < http://thomas.loc.gov/cgi-bin/bdquery/z?d109:S.3930:>.

[24] American Civil Liberties Union. “ ACLU-rapport viser utbredt Pentagon-overvåking av fredsaktivister ” Pressemelding. 17. januar 2007 < http://www.aclu.org/safefree/spyfiles/28024prs20070117.html>.

[25] Halliburton Public Relations “ KBR Tildelt U.S. Department of Homeland Security Contingency Support Project for Emergency Support Services. ” 24. januar 2006 < http://www.kbr.com/news/2006/govnews_060124.aspx>.

[26] Ibid.

Scott, Peter Dale. “ Hjemmesikkerhetskontrakter for store nye interneringsleirer. ” New America Media. 8. februar 2006 < http://news.pacificnews.org/news/view_article.html?article_id=eed74d9d44c30493706fe03f4c9b3a77>.

[27] Friends of Liberty “ FEMA konsentrasjonsleire: lokasjoner og utøvende ordrer. ”
< http://www.sianews.com/modules.php?name=News&file=article&sid=1062>.

https://tantra-bensko.medium.com/tavistock-and-you-fe23ff45c62b
https://www.frot.co.nz/design/conspiracies/how-the-tavistock-institute-invented-rock-roll
https://archive.org/details/CivilianInmateLaborProgramZellSetzerAndBillHefnerLetter1997/Exposed_MilitaryInternment_resettlementManual
https://peakd.com/@amit86

< a href = “https://www.freepik.com/free-vector/versus-vs-conflict-battle-screen-background-template-design_9874136.htm#query=red%20blue%20split&position=9&from_view=search&track=ais&uuid=4ac48318-cfcc-4523-9005-cb88584df30e”>Image av starline < / a > på Freepik

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.