AMS: RME sender ut vedtak. Blir du med på en kjapp dugnad?

EINAR FLYDAL

NVEs kontrollorgan RME sender nå ut vedtak til dem som har klaget over at nettselskapene ikke gir dem fritak fra en ny måler som lager «skitten strøm». Det skjer til tross for at de har legitimert gjennom egenerklæring og legeattest at slikt er de spesielt følsomme for og får akutte helseplager av.

Vår advokat utarbeider nå derfor en mal for klage til neste ankeinstans over NVEs vedtak. Klagen skal ta for seg både jussen og helsespørsmålet. For selv om nettselskapene har en utvilsom , EIENDOMSRETT? HVILKEN EIENDOMSRETT HAR NETTSELSKAPENE? VI FOLKET HAR IKKE EIENDOMSRETT IFLG ….MEN NETTSELSKAPENE HAR DET? ER DET IKKE SNART PÅ TIDE FLYDAL AT DU I DINE ENGASJEMENTER TAR FOR DEG GRUNNLOVEN SOM JEG SA TIL DEG FØR TINGRETTEN I HALDENSAKEN? NÅ SETTER MAN I GANG ENDA EN SAK SOM KAN BETEGNES SOM ADVOKATMAT! FY FOR SVARTE! NÅ SNAKKER VI SALG AV BØKER OG ADVOKATER. NÅ MÅ FOLK SNART FÅ OPP ØYA FOR DETTE TØVET!

kan det jo ikke være slik at de skal få sette inn en kilde til helseproblemer når det fins flere enkle, brukbare og lovlige alternativer for de få personene som virkelig får akutte helseplager av slik

Kan du bistå med et par timers innsats, ville det være fint…

Vi trenger din hjelp til å søke fram nye kilder om helsevirkninger fra «skitten strøm». For vi trenger oversikt over nye vurderinger, dommer, utredninger, vitneforklaringer, rapporter, etc. fra verden rundt. Og det trengs raskt, for det er kort klagefrist.

Vi har allerede dokumentert en masse (som domstolene ikke har tatt stilling til) om hva man vet om helsevirkningene i boka Einar Flydal og Else Nordhagen: «Smartmålerne, skitten strøm, pulser og helsa», og der har vi også beskrevet testresultater av målerne som nettselskapene har plassert ut i : Tester, teori og medisinsk erfaring viser at helseplager er påregnelige. Boka bestilles som trykt bok HER eller lastes ned gratis her: Trykk her og last ned boka!

Men nå er det altså nyere kilder vi nå trenger. Dersom du vil gjøre en innsats på nettet og sende meg en oversikt over lenker du finner, kan det være til avgjørende hjelp! Det gjør ikke noe om det følger med noe stoff vi alt har. 

Du sender meg ganske enkelt en epost til einar.flydal@gmail.com med lenkene til stoffet du har funnet. Husk at det må gjøres raskt, la oss si innen 22. mai! Vi takker for all bistand!

Einar Flydal, den 16. mai 2024

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.