SKJULT MAKT!

Slik jobber AP sitt propaganda apparat for å sverte opposisjonelle

Dato: november 1, 2012Forfatter: Arcticliving27 Kommentarer

Mange har kanskje hørt rykter om at AP og Stoltenberg bruker en hel milliard av våre skattekroner, til å sverte opposisjonelle og dissidenter som er offer for det internasjonale klandestinske nettverket, som styrer i Norge og mange andre land i verden, og som omfatter AP toppene i Norge også.

Det hemmelige nettverket av frimurere, som går innom Jesuitten Jonas Gahr Støre, og illuminati lederen Thorvald Stoltenberg, og like opp til Vatikanstaten med den sorte paven og hans kardinaler i Vatikanstaten inne i Roma, benytter partiene og det tilsynelatende demokratiet i Norge, som verktøy for sitt maktbegjær om verdensmakten. Dette begynner nå å bli kjent blant befolkningen om hvordan de jobber i det skjulte, og benytter den paramilitære organisasjonen Stay Behind i Norge, som deres “black ops” eller skjulte agenter for å true, avlytte, presse, sabotere, og endatil likvidere de som kjemper for frihet i Norge, og for folkets innflytelse over egen stat.

Hans Kristian Gaarder har avslørt dette i sin meget gode artikkel om Stay Behind her: http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/stay-behind-norges-skjulte-statlige-monster-mafia/stay_behind_hauge_stoltenberg/

For å vise dere hvordan dette nettverket jobber, så skal jeg vise bare ett eksempel på hvordan AP som verktøy for dette hemmelige maktnettverket, bruker digital propaganda via nettsøketjenesten Google, som “sannhetsgestalt” for å terrorisere opposisjonelle, til inntekt for sitt eget forskrudde maktbegjær, på bekostning av folkets frihet og rettferdighet. Google tilbyr hvem som helst å kjøpe seg en topp-plassering som resultat av et Google søk. Jeg som politiker, opposisjonell, frilance journalist og webredaktør, for den frie og uavhengige nyhetsbloggen “Mitt Nord-Norge bloggen”, har i flere år vært overvåket av dette hemmelige maktnettverket, gjennom sine hemmelige agenter i illuminati og fra “politiorganisasjonen” til nettverket i Norge, den paramilitære organisasjonen Stay Behind. Foretar man et Google søk på mitt navn “Per-Vidar Johansen” så får man opp et rimelig bra antall treff, sett opp mot at det bare finnes 3 personer i Norge som heter Per-Vidar Johansen, og jeg er den eneste som er profilert av disse 3 personene. På Google sin første side av søkeresultatet, så kommer det opp linker til artikler på nettet av meg. Min populære nyhets-blogg, er blant disse resultatene som vises på førstesiden. Men de resultatene som vises på førstesiden av Google, inneholder flere linker som kan oppfattes som negative for meg, av den som søker på Google, og som skriver inn mitt navn i søkefeltet til Google.

En av artiklene på førstesiden av Google søkeresultatet, er skrevet av en av AP sine slueste propagandister, den tidligere fylkesekretæren i AP i Troms, Bernt Sønvisen, og denne artikkelen hans, vises nesten på topp i Google. Sønvisen sitter nå som rådgiver på Stortinget for AP. I artikkelen som omhandler hans kritikk av Regionpartiet, et politisk parti jeg stiftet for noen år siden og senere la ned, blir jeg på det groveste utskjelt av denne Sønvisen og erklært som fascist og mørkebrunt grums på ytterste høyre fløy, fordi jeg stod i spissen for å få stoppet etableringen av nord-europas største ultra radikale islamistiske moske lagt til . Sannheten om moskeen kom for en dag senere, da det som jeg forventet skulle skje, ble avdekket at moskeen var et fremstøt fra Al Queida terrorister og skulle finansieres av det mest ultraradikale islamistiske regimet i verden, de saudiske Wahabistene. Klokelig tok AP rev i seilene etterhvert og stoppet videre saksbehandling for denne moskeen. Jeg hadde med andre ord rett i min kritikk av AP og dette moskeprosjektet, men ble av AP propagandisten Sønvisen, belønnet med fasciststempelet. Den andre artikkelen som kommer på topp hos Google, er den artikkelen jeg selv skrev på min egen nyhets-blogg, om nedleggingen av Regionpartiet, som jeg selv stiftet. Her har AP tatt kontroll på Google og kjøpt 2 topp plasseringer på Google som har som hensikt å svekke meg som person som en mørkebrun fascist, samtidig med å underbygge AP sin egen misforståtte integreringspolitikk.

Jeg har skrevet mange artikler på min nyhets-blogg, som er lest av langt flere enn den artikkelen om nedlegging av Regionpartiet, men ingen av disse artiklene vises på førstesiden av Google, hvilket ville være naturlig, i og med at de har de samme søkeordene indeksert i alle artiklene jeg skriver. Her er et skjermbilde av et Google søket som viser helt tydelig hvordan AP benytter folkets skattepenger til å forsøke å svekke opposisjonelle som kritiserer AP regimet. Vil vi at våre skattepenger skal brukes på denne måten? Det er ingen tvil om at AP kjøper opposisjonens valgkampsaker eller kjøper seg toppplasseringer hos Google, hvor AP kan bruke blogger eller andre sosiale medier tilhørende opposisjonen, for å sverte en hver motstander av regimet. Her er en god nyhetsartikkel fra NRK som viser at AP jobber med skjult agenda ved hjelp av dine skattepenger, og kjøper seg til topps uansett hvilken sak de ønsker kjørt igjennom sitt propaganda apparat

Bloggposten jeg skrev om nedleggingen av Regionpartiet, kommer langt nede på den reelle besøkstatistikken via Google Analytics. AP har her kjøpt min artikkel til topps hos Google, sammen med AP sin egen artikkel fra Bernt Sønvisen, hvor han i svært grove utskjellinger av Regionpartiet, på beste spalteplass i avisa , både på nett og i papirutgaven, kom med sine lite hyggelige beskyldninger. Dette er betalt med folkets skattepenger.

Per-Vidar Nikolaisønn

Grunnlovsaktivist, freelancejournalist og webredaktør

Makta midt i mot!

Del artikkelen på nett

https://widgets.wp.com/likes/index.html?ver=20240514#blog_id=46097338&post_id=760814&origin=arcticfreespeech.wordpress.com&obj_id=46097338-760814-6643c000d711d&domain=arcticfreespeech.com

Relatert

Støtt mitt journalistiske arbeid med en donasjon.mai 22, 2022i “Demokrati overtramp”

Hvor er Nord-Norges makt egentlig?oktober 3, 2009i “Demokrati overtramp”

Demokrati ja takk! Vi følger opp Stoltenbergs lovnader om demokrati.august 9, 2011i “Politiske reformer”

Publisert av Arcticliving

Freelancer for Free Speech Alternativ Media. Eier, redaktør og forfatter på Arctic Free Speech plattformen. Vis alle innlegg etter Arcticliving

Innleggsnavigasjon

FORRIGEForrige innlegg:Heiafestivalen, en komplett og god festival

NESTENeste innlegg:Tore Hansen, helt av Hålogaland

27 KOMMENTARER OM “SLIK JOBBER AP SITT PROPAGANDA APPARAT FOR Å SVERTE OPPOSISJONELLE”

Legg til kommentar

 1. Bjørn F. G.Dette er ikke noe stort problem? Post viktige innlegg under mange “navn”, som P., P V, P-V osv, og skriv Johansen med en og to s'er etc.
  Bidra på den måten til å spre APs pressestøtte.LikerSvar
 2. Eskild J.“Jeg som politiker, opposisjonell, frilance journalist og webredaktør, for den frie og uavhengige nyhetsbloggen “Mitt Nord-Norge bloggen”, har i flere år vært overvåket av dette hemmelige maktnettverket, gjennom sine hemmelige agenter i illuminati og fra “politiorganisasjonen” til nettverket i Norge, den paramilitære organisasjonen Stay Behind. “
  Jeg bgynner nå å forstå at dette dreier seg om sykdom – så jeg skal ikke kommentere mer på bloggen din. Håper du finner ro en gang Per-Vidar.LikerSvar
 3. Per-Vidar JohansenDu er samtale-emne på facebook akkurat nå Eskild Johansen….LikerSvar
 4. Eskild J.Men en ting vil jeg gjerne si til deg – og det siden denne bloggen er den eneste måten å kontakte deg på. Kanskje hadde en innface melding på facebook vært bedre men jeg skriver det her likevel.
  “Her har AP tatt kontroll på Google og kjøpt 2 topp plasseringer på Google som har som hensikt å svekke meg som person som en mørkebrun fascist, samtidig med å underbygge AP sin egen misforståtte integreringspolitikk.”
  Det er ingen mulighet for at Bernt har kjøpt penger for å få disse treffene opp på google. Så viktig er det rett og slett ikke for han. Det betyr ikke at du ikke er viktig som person, og at du har mange ideer som kan være fint å få perspektivet ditt på. Men han ville nok heller ha brukt penger på å sverte de som kanskje har sjanse til å true denne “makta” du mener AP har over samfunnet. Nemlig Høyre. Ikke deg.
  Det jeg tenker nå jeg leser slike ting, sammen med dine tanker om at du er forfulgt av “Illuminate” og slikt, er at dette er klassisk forfølgelsesvanvidd. Kan godt hende AP folk er medlem av frimurerlosjen, men de bruker det neppe til å forfølge det du oppfatter som “opposisjonelle”. Det er jo tross alt mere Høyre folk i disse nettverkene.
  Nå vet jeg at det kanskje ikke nytter å argumentere slik til deg, men jeg gjør det likevel for det handler om hvordan du vil ha det i fremtiden.
  Jeg håper du kunne tenke deg å lese denne bloggen som omhandler en som har det litt slikt som deg.
  Så tenk litt på om dette kanskje heller kan være at ditt engasjement, for en fin sak, det Nord-Norge vi alle er glad i, kanskje har ført tankene dine litt på villstrå. At du kanskje ser mønstre og konspirasjoner som ikke eksisterer, og at egentlig er verden litt sånn rett frem. Der det ikke finnes et hemmelig politi som er styrt av AP, at ingen er ute etter deg, og at alle egentlig vil deg alt godt. Våg å tenk tanken, og se hva som skjer.
  Til slutt vil jeg si noe til deg om Descartes – Cogito Ergo Sum
  Hvorfor gjør jeg deg kan du jo spørre deg om , og det er fordi jeg mener hans filosofi kan føre til bedre helse
  Descartes levde i starten i ett mørke – han lurte egentlig på om vi kan stole på sansene våre! Finnes det en egentlig sannhet?
  Descartes setter opp de fire tvilsområdene for å få oversikt over hva vi kan tvile på.Filosofiske tradisjoner – Det er ingen bred enighet om noen som helst tema innen filosofien. Ettersom alle hadde forskjellige tolkninger, er det grunn til å tvile.Sansene – Sansene våre er ikke til å stole på. En jernstang kjennes mye kaldere enn noe i plastikk med samme temperatur. Vi kan derfor ikke bygge kunnskap basert kun på sansene våre.Drømme-argumentet – Vi kan aldri være sikre på at det vi sanser, gjør eller tenker til en hver tid, virkelig skjer, alt dette kan være en drøm.Demon-hypotesen – Det siste tvilsområdet er det som skaper mest hodebry og for størst innflytelse for senere filosofi. Descartes sier nemlig at det er mulig for oss å tvile at den ytre verden i det hele tatt eksisterer. Vi kan til og med tvile om kroppen vår eksisterer. Sansene våre kan være konstant påvirket av en ond demon som mater oss med feil inntrykk.Nå har Descartes eliminert alt man kan tvile, men han trenger et sikkert utgangspunkt. Descartes spør «Kan jeg tvile på at jeg tviler?» Selvsagt ikke. Man kan heller ikke tenkte uten å kunne tvile. Derfor mener han altså å ha bevist sin eksistens ved at han kan tvile (Cogito ergo sum). Med et sikkert utgangspunkt, vil Descartes vise at den ytre verden eksisterer.
  Da har du en start og vet derfor hva du egentlig kan stole på. Du vet at det finnes en sannhet som er håndfast.
  Descartes var en rasjonalist, han mente at vi kan sikre oss sikker viten, men kun hvis vi klarer å skille våre sanser fra vårt sinn. Slik vi så det tidligere, så kan sansene våre lure oss, det kan ikke tenkningen. Derfor deler Descartes inn i 3 typer viten:Medfødte ideer – Disse kjennetegnes ved at de er tydelige og klare. Det er Gud som skaper de evige sannhetene, som sirkelens form, logiske sannheter, matematikken og essensen av materie. Descartes mener at vi får noen ideer innplantet av Gud ved skapelsen. Det er disse som er sanne.Ideer utenfra – Det er disse ideene vi får via sansene, disse kan være riktige, men de kan også være feil. Vi kan derfor aldri stole blind på sansene våre. Så selv om man ser et mønster, så trenger det ikke å være sannheten.Konstruerte ideer – Dette er vår fantasi. Fantasier og drømmer er satt sammen å vårt hode. Fantasiene er selvfølgelig ikke noe vi kan stole på. Det kan være et forsøk fra vår hjerne til å gi en forklaring på noe vi ikke klarer å forstå.Poenget jeg vil frem til med Descartes er at av og til, vil fantasien villede oss og gi oss tanker og ideer som kanskje ikke er helt virkelig. Derfor må vi alltid gjennomføre en sannsynlighetsanalyse på om det vi tror kan være sant.Du må spørre deg selv om “Er det sannsynligvis at AP kontrollerer rettsvesenet til å gjennomføre en plan som vi ikke vet om?”
  Du kan spørre deg selv om “Hvis dette er helt sikkert, hvorfor er jeg alene om denne viten?”
  I tillegg bør du vurdere – hvis dette er noe som er et fenomen i samfunnet og holder AP i kontroll “Hvorfor har ikke Høyre eller det militære stoppet dette?
  Til slutt ville jeg gjort en sansynlighetsberegning på om dette i det hele tatt var en realitet.Så til slutt om din rolle i denne teorien – der du er den forfulgte som blir overvåket av et slags nettverk av agenter.
  Til det kan jeg bare si at, vi har alle våre behov for å føle oss spesielle, at vi spiller en rolle i dette “spillet”. Ingen vil vel egentlig tenke at den innsatsen man gjør er verdiløs, og når man ikke lykkes med å nå de målene vi har, så er det “utenforliggende” årsaker til at dette skjer.
  Men verdien av et menneske måles ikke i hvilke grad man er sentral i ett spill, da ville vi jo de aller fleste av oss være verdiløse. Så ha tro på at du har masse verdier, men at det kanskje ikke er den rollen du tenker at du har, som gjør deg verdifull.
  Vet ikke om dette ga noe mening til deg Per Vidar – men dette har jeg ofte tenkt på når jeg møter mennesker som kanskje synes det er utfordrende å vite hva som er sant og hva som rett og slett ikke eksisterer.
  Mvh
  Eskild Johansen
  Fortiden bosatt i Juba, Sør Sudan.LikerSvar
 5. Per-Vidar JohansenEskild Johansen, jeg har ikke interesse av å dele dine interesser for filosofi, verden er brutal, og det har faktisk AP også bidratt betydelig med i Norge. Jeg kan forsikre deg om en ting, og det er at du har ingen som helst oversikt hva den interne AP maktkulturen i den innerste makt-kretsen AP egentlig går ut på, selv om du kan ane konturene av det. Det er ingen hemmelighet at mange AP folk er livredde for å konfrontere Stoltenberg og Gahr Støre, på grunn av konsekvensene dette måtte medføre.Du spør om det er sannsynlig at AP kontrollerer rettsvesenet til å gjennomføre en plan vi ikke vet om? Om du setter deg inn i artikkelen om statskuppet som den utøvende makt utførte i sommer, hvor Høyesterett regelrett utnevnte seg til den lovgivende makt, i tillegg til at de er den dømmende makt, så forstår du at AP ledelsen har en skjult agenda for domstolene. De skulle selvsagt som styrer justisdepartementet, pågrepet høyesterettsdommerne som begikk statskuppet, og stilt de for en uhildet rettsdomstol, og fått de dømt. Hva gjorde AP som har justisministeren og statsministeren? Ingen ting! Så lenge de ikke pårgriper kuppmakerne så er AP medskyldige i høyforræderi mot Norge.Og jeg behøver ikke spørre meg selv om jeg er alene å tro dette. Juristen Herman Berge, innehaver av RettsNorge, var den som avslørte hele saken. Menneskerettighetsgruppen Norm Norge, med over 3000 medlemmer, fulgte opp saken og presset på og utførte en punktdemonstrasjon utenfor Høyesterett, den dagen Flexiped saken kom opp i Høyesterett, hvor Høyesterett regelrett kuppet Grunnloven, og satte den ut av spill, med andre ord statskupp. NORM Norge opprettet en egen protestgruppe på Facebook for å synliggjøre den manglende rettsikkerheten i NorgeSå spør du om hvorfor ikke Høyre eller har stoppet dette. Ja hvem har ansatt Forsvarsjefen om ikke det er Regjeringen Stoltenberg. Forsvarssjefen er ikke en politiker, han skal følge ordre fra . Avviklingen av Forsvaret i Nord-Norge er det ikke Forsvarsjefen som står bak, det er det AP som gjør med den korrupte Forsvarsministeren Anne-Grete Strøm Eriksen i spissen, som forfalsket en rapport om nedleggingen av Olavsvern marinebase utenfor Tromsø. Hun førte Stortinget bak lyset, med denne forfalskede rapporten og la deretter med basen. 6 års fengsel for bevist villedning av Stortinget, var det iallefall lover om, inntil AP fjernet politikernes straffeansvar i 2008 for å lyve for folket. I Høyre er det også medlemmer av det skjulte nettverket. er medlem av nettverket, og nettverket sine sentrale aktører avgjør Norges politikk, ikke Stoltenberg eller Solberg. Per Sandberg, tok statskuppet opp fra Stortingets talerstol, men ble møtt med en kald skulder av partileder Siv Jensen, som også er medlem av det skjulte maktnettverket. Per Kristian Foss sine harde angrep mot nettverksmedlem Erna Solberg, er velkjent. At Per-Kristian Foss også plutselig fikk hjerneblødning, er vel litt rart hva?…Til slutt så behøver jeg ikke noen sannsynlighetsberegning, nettverket er avslørt av en rekke artikler, senest av Nyhetspeilets meget erfarne redaktør, Hans Kristian Gaarder i denne artikkelenOm du syter over at du ikke kan komme i kontakt med meg, så har du vel deg selv å takke, siden du som en av noen ytterst få AP funksjonærer, har en fremferd som er høyst beklagelig for AP som politisk parti. Jeg har mange AP medlemmer som mine personlige venner (Roger Ingebrigtsen og Lene Hansen, for eksempel) på min egen Facebook liste, og de tåler at jeg gir AP kritikk (kanskje fordi de vet at det er faktisk hold i den dokumenterte kritikken), men av deg og din likesinnede Bernt Sønvisen har jeg ikke møtt annet en drittsnakk om min person, som ikke har noe relevans innenfor kritikk av politiske beslutninger eller mangel på sådanne.
  Du har deg selv å takke, og for meg er det ubegripelig at du Eskild Johansen, fortsatt er fylkessekretær i AP i Troms, all den tid du med slik fremferd skader AP, i likhet med din like arrogante kollega Bernt Sønvisen.LikerSvar
 6. Per-Vidar JohansenTil de mange som følger denne debatten (nesten 20.000 samfunnsinteresserte personer som har vært innom til denne nyhetsbloggen fra den startet og frem til nå) så kan dere her se i denne skjermdumpen hva Fylkessekretær i Troms AP, Eskild Johansen, klarer å uttale seg om politiske opposisjonelle.LikerSvar
 7. Eskild J.Jeg tror ikke det har noen hensikt å gå i rette med din mildt sagt alternative virkelighetsforståelse – jeg har bare gitt deg noen tips her om hvordan du kan komme ut av et slikt negativ tankemønster. Etter at jeg har forstått hvor langt ut på viddene du er, så får jeg vel egentlig bare avslutte med å ønske at du får det bedre med deg selv i fremtiden.
  Når det gjelder utskjellingen, så ville jeg ha stått for det, hvis jeg ikke hadde skjønt at du kanskje ikke deler gjennomsnittets forståelse for hvordan verden henger sammen, og kanskje til og med er psykisk sjuk. Det er heller ikke min plass å forsøke å rette på det, for det er jo du som har valgt å leve i den virkeligheten.
  Du får ha lykke til da Per-Vidar. Jeg avslutter med det 🙂
  ps. Er i permisjon som fylkessekretær og jobber for tiden som bistandsarbeider i .LikerSvar
 8. Per-Vidar JohansenSom alltid så har jeg dokumentasjon på hva jeg skriver om, så her er besøkstatistikken til Mitt Nord-Norge bloggen. I motsetning til hva Fylkessekretær Eskild Johansen i AP i Troms mener og sin lite hyggelige karakteristikk av Mitt Nord-Norge bloggen, så har snart 20.000 samfunsinteresserte mennesker besøkt bloggen med oppslag i bloggens mange nyhetsaker.LikerSvar
 9. Per-Vidar JohansenDette blir politianmeldt som grov sjikane. Det kan du ta for gitt Eskild Johansen!! At du er i permisjon fra Fylkessekretær jobben i Troms AP, fratar deg ikke ansettelsesforholdet fra Troms AP, og det juridiske ansvarsforholdet til din arbeidsgiver Troms AP.LikerSvar
 10. Per-Vidar JohansenHer er dokumentasjonen på hvordan AP kjøper seg toppplassering hos Google, hvor AP kan bruke blogger eller andre sosiale medier tilhørende opposisjonen, for å sverte en hver motstander av regimetLikerSvar
 11. Per-Vidar JohansenLikerSvar
 12. Sverre A.Boken Konspiranoia (ISBN 9788290425697), utgitt av Humanist forlag, gir en grei gjennomgang av de viktigste konspirasjonsteoriene. Ved å lese den får man en grei bakgrunn for å sette Johansen og meningsfellene hans inn i en historisk kontekst.LikerSvar
 13. Per-Vidar JohansenDet er greit Sverre Andersen at du er en av AP sine mest lojale nett ambassadører, og det er helt ok at du fremmer begrepet konspirasjonsteori, fordi det er det begrepet som AP lojalister bruker aller mest om politiske motstandere. Noe annet var vel heller ikke å vente.LikerSvar
 14. Sverre A.Jeg er medlem i FrP. Har aldri stemt Ap, kommer neppe til å gjøre det, men påstandene som blir fremmet over er så langt bak mål at de ikke kan stå uimotsagt. Selv ikke av Aps politiske motstandere. Man har da tross alt litt anstendighet.LikerSvar
 15. Per-Vidar JohansenSverre Andersen, du er alltid negativ til enhver bloggpost jeg legger opp, uansett om det er innlegg som FRP kan kjenne seg igjen i eller om det er kritikk av AP. Hvorfor skulle jeg tro deg da, at du er medlem av FRP? Legg ut medlemsbeviset ditt, som dokumentasjon.
  Jeg oppfordrer deg til å komme med din påstand hva du mener som jeg skriver om, som ikke stemmer. Og som alltid så krever jeg at du dokumenterer din påstand.LikerSvar
 16. Sverre A.Vel, grunnen er at det du skriver på nettet er konspiratorisk vrøvl. Facebook, nyhetsspeilet og dine egne blogginnlegg er ikke dokumentasjon på noe som helst. Det eneste du dokumenterer er at du ikke forstår begrepet kildekritikk og mangler evnen til kritisk tenkning.
  I tilfelle det er noen lettlurte mennesker her i nord som kanskje tror på vrøvlet ditt om russiske fantomraketter som faller ned over Norge og at Jens Stoltenberg blir styrt av Moskva, er det viktig at de av oss som er i vater tar til motmæle.LikerSvar
 17. Per-Vidar JohansenOg der kom konspirasjon stempelet:-) Mener du Mitrokhin, KGB sin nå avdøde gamle sjefarkivar i Moskva, lyver om at Stoltenberg er agent Steklov? Det er akkurat det Mithrokin skrev om i sin bok “The Mitrokhin Archive, KGB in the vest”. Absolutt alt av informasjon om alt som skjedde i KGB, ble gjennomlest av Mithrokin før han gjennom sine arkivarer førte denne infoen inn i KGB sine arkiver i Moskva. Og om du mener Mithrokin løy om dette, hvorfor mener du han lyver? Ikke bare Jens Stoltenberg, men en rekke AP topper er avslørt av Mitrokhin, som aktiv i KGB sine gamle arkiver. Norges beste journalist, Alf R. Jakobsen, begynte å undersøke saken. Du kan lese litt om hva som skjedde med han da i denne artikkelen
  Og hvorfor mener du at Bulavaraketten ikke kunne detonert inne på norsk territorium, slik jeg har dokumentert på bloggen min ? Jeg vil ha din dokumentasjon på begge disse 2 forhold du kritiserer meg for og som du kaller konspirasjoner.LikerSvar
 18. Sverre A.Må vi virkelig ta dette en gang til?
  Bulava-raketten kunne ikke ha eksplodert over norsk territorium fordi alle i Finnmark så raketten på østhimmelen. Om den eksploderte over Norge måtte den være synlig på vesthimmelen sett fra fylket. Har du kontaktet kystvakten eller de meteorologiske stasjonene på Bjørnøya og Hopen for å høre hva de observerte, slik jeg anbefalte?LikerSvar
 19. Per-Vidar JohansenJeg har oppdatert bloggen med enda flere kart som viser sikt-vinkler som udiskutabelt viser at raketten detonerte over Kvænangen, slik jeg alltid har hevdet. Ingen så raketten i øst-Finnmark, siden raketten aldri var i nærheten av Øst-Finnmark. Den entret norsk luftrom 30 mil lengre sør, så langt sør som sør for Kautokeino (som ligger sør for Tromsø by, i lengdegrad). I dette enorme ødemarks-området bor det omtrent ingen mennesker. De flere titalls tusen innbygerne som så raketten over hele nord-troms så raketten fra ulike siktvinkler, mot sør-øst og nord-øst, uavhengig hvor man opphold seg. Du har ikke motbevist noe som helst Sverre Andersen.LikerSvar
 20. Sverre A.Dersom det stemmer at raketten hadde detonert over Kvænangen ville vrakdeler ha blitt spredd over store områder. Ingenting har noensinne blitt funnet. Vrakgods ville ha gjort skader på eiendom. Ingen har fremmet et eneste forsikringskrav for skade fra fallende rakettdeler og drivstoff.
  Jeg synes synd på deg og kompisene dine, Per-Vidar. Raketten ble sett fra og var omtalt i russiske medier. Det er jo bare å akseptere at når dere konspirasjonsteoretikere først har fått en fiks ide, så nytter det ikke å komme med motargumenter og kritisk tenkning.LikerSvar
 21. Per-Vidar JohansenKan du vise meg et bilde eller en youtube video tatt fra storbyen Arkhangelsk som i følge dine beregninger skulle da vært rett ved detonasjonstedet der du mener raketten da detonerte inne i Russland? Jeg har saumfart alle store og små nettsteder i Nord-Vest Russland for å se om noen hadde observert raketten, fra storbyen Arkhangelsk med sine 330.000 innbyggere. Alle artikler om raketten som jeg fant i Russland, brukte bilder fra norske mediakanaler, med bilder tatt fra Tromsø eller Skjervøy, så derfor var det ingen som så raketten i Russland, naturligvis siden raketten aldri detonerte i Russland, men over Kvænangen.
  Nesten alle rakettdelene ble pulverisert i luften da raketten detonerte. Omtrent alle rakett deler ble som var igjen, ble slynget ut over Lopphavet utenfor Kvænangen. Derfor var det bare denne ene delen som nesten traff en fisker i Grøtsundet nord for Tromsø, som var igjen av raketten.
  Siden du ikke er konspirasjonsteoretiker, men praktiker, så finner du vel videoer og bilder tatt fra Arkhangelsk som da var nærmest detonasjonstedet på Kola. Jeg venter i spenning på bildene.LikerSvar
 22. Reidar H.Jeg siterer fra Per-Vidar sin blogg:
  “Dette betyr at Russland forsøkte å sprenge missilet rett etter oppskytning, men fikk ikke kontakt med Bulava missilet, siden USA med sine hemmelige tjenester og satelitt , allerede hadde kapret missilet i lufta rett etter oppskytning, og hacket seg inn i hoveddatamaskinen til missilet, og styrt det inn over Norge, på vei mot Kvænangen. Missilet ble styrt kontrollert med rakettens egne styresystemer, og var aldri skadet eller på noen måte feil i styresystemene. USA la missilet inn i en kontrollert spinn, for å forsøke å tømme missilet for drivstoff, så det ikke skulle forsvinne til havs ut på Lopphavet utenfor Kvænangen. Missilet ble til slutt fjerndetonert av USA, ved hjelp av den innebygde detonasjonsprogrammet som Russland hadde bygget inn i programvaren til hoveddatamaskinen. Dette ble gjort fordi USA ikke klarte å tømme raketten for drivstoff tidsnok. Deler av raketten falt ned i Grøtsundet nord for Tromsø, hvor den overnevnte fiskeren nesten fikk rakettdeler i hodet, da han var ute og fisket. Resten av raketten ble spredt over et meget stort område ut mot havet utenfor Kvænangen.”
  Fantastisk!! ;DLikerSvar
 23. Per-Vidar JohansenDen delen av raketten som falt ned i Grøtsundet og nesten traff fiskeren Leif Hansen i hodet, da han var ute med båten sin, var den delen som USA var interessert i, og det var sannsynligvis enten radaren eller datamaskinen, eller begge, som satt i Bulava missilet. Denne delen eller delene er bygget ekstremt solid for å takle trykket under oppskyting og fremferd av missilet og sitter helt fremme i missilet naturligvis. Detoneringen av missilet, ble gjort helt bak i motorsystemet. Det er ikke usannsynlig at radaren/datamaskinen overlevde detonasjonen. Leif Hansen beskriver delen som falt i sjøen, og som kom fra raketten som spiss og ikke så stor. Dette rimer meget godt med selve hodet på missilet der radaren og sannsynligvis datamaskinen sitter rett bak radaren.
  Det var et kappløp mellom norsk (norsk/russisk) etterretning på den ene siden og USA på den andre siden, om å finne denne vitale delen av missilet, da det falt ned i Grøtsundet nord for Tromsø. Fiskerens kone som jeg snakket med, dagen etter missilet detonerte (Leif Hansen var da på sjøen og ikke mulig å få tak i) fortalte at Redningsskøyta hadde ankret opp på nøyaktig samme koordinat som fiskeren hadde oppgitt til media timer i forveien, til avisen Tromsø. Det hoppet grovbygde karer i mørke dykkerdrakter med spesialutstyr uti sjøen, og forsvant ned i dypet på leting etter denne rakettdelen. En slik operasjon hadde Redningsskøyta aldri gjort før, i følge fiskerens kone, som hver dag fulgte med i området der mannen hennes fisket daglig. Hun karaktiserte hele saken som svært merkelig og mistenkelig. Fiskeren Leif Hansen sin beretning kan leses om her
  Hvem som fant rakett delen først, norsk/russisk etterretning eller USA er jeg ikke sikker på, men det var et kappløp i det påfølgende døgnet etter rakettnedslaget. Sannsynligvis var USA først ute, all den tid de hadde forberedt seg meget godt, med utplassering av agenter over hele dette området, og fulgte missilet med sine satelitter, helt fra oppskytingen fra Dimitri Donskey ubåten i Kvitsjøen utenfor Arkhangelsk og til den delen de var ute etter, falt i sjøen nord for Tromsø. Hele rakett-episoden er omtalt på nyhetsbloggen Mitt Nord-Norge bloggen herLikerSvar
 24. Per-Vidar JohansenReidar Harjo, jeg antar at du tjenestegjorde som dykker i Forsvaret, og du burde ha kontakter nok i dette lille miljøet, slik at du får rede på hvorfor marinens dykkere kom ut i sivil båt (Redningsskøyta) og var ute og lette etter rakettdelene som falt i sjøen. Ingen var savnet i området, så redningsskøyta hadde intet å gjøre i dette helt spesifikke området, på nøyaktig samme koordinat som fiskeren Leif Hansen oppgav i media timer i forveien. Om det ikke var interessant for Forsvaret på stående ordre fra AP og Russland dominerte Forsvarsdepartementet, å forsøke å finne rakett delene før USA fant dem, så finnes det ingen annen forklaring på episoden om at det faktisk er slik jeg skriver om. Går ut fra at du ikke i denne debatten, jobber på oppdrag fra ditt gamle miljø i Forsvaret, for å forsøke å dekke over saken, siden det er såpass lenge siden du var aktiv marinedykker.LikerSvar
 25. Reidar H.Marinejeger ja… Har du vært og sett på Facebookprofilen min nå siden du antar dette? Herlig!!
  Men du, jeg har en utrangert F16 fra min tid i stående på Hamar Flyplass. Jeg kan jo fyre den opp en dag det er finvær og ta en tur, så kan vi rekognosere området sammen? Hva er nærmeste flyplass?LikerSvar
 26. Tor-Inge D.Søkte på deg i Ixquick search Engine. Virker virkelig slik at du har rett!!! Du har ikke AP pampen Bernt Sønvisen der som puster deg i nakken, i motsetning til Google.LikerSvar
 27. Tilbaketråkk: Hvordan Vatikanet med 21 punkter har klart å ødelegge vår norske stat og vår kristne kulturarv. – Arctic Free Speech

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.