Torbjørn Morstad siste innlegg DVS ALLE innlegg i april 2024.

29.04 2024

Da har jeg foto av vann-overflaten's “Nye Partikler”. Studie av regn-vann, etter 1 dag. Ingen klare tegn på utvikling av Polymer-celler!. Derimot, vrimler det av Hydrogele-fragmenter (glass/plastikk splinter) og sorte Parasitt-tråder.

Det er langt mer krevende å ta bilder av flytende partikler, men jeg har likevel klart å ta MANGE!. Her 👇 ser vi 2 meget forskjellige “saker”. De sorte trådene som mange refererer til som parasitten Morgellon, en godt mulig konkusjon. I så fall er det mer korrekt å bruke betegnelsen “Morgellon-fragmenter” da den “sorte halen” eller “partikkel-rekken” kommer sammen over tid FØR den blir til lengere tråder. Tiden for rekke-utviklingen det er snakk om her..kan variere fra 2-3 minutter..til neste dag. Etter 1 dag, MANGE fler sorte tråder!.

Vi vet at parasitt-fragmentene, kan også være parasitten Hydra (Hydra-fragmenter). Hver lille bit av slike parasitters proteiner (RNA-baserte celler), blir (med tiden) til store og hele parasitter!. Nevnte parasitter's form og struktur, har også en direkte referanse til Blodpropp-membran!..”av gummi”!. Stoff nr 2, den hvite massen i enden og hodet på den sorte tråden..er typisk for Hydrogele!. I dag har jeg sett at Hydrogeleen's fragmenter kommer sammen som MAGNETISKE SPLINTER både i vannet og på vannets overflate!!!. Kan splintene bli til skarpe “Glass-biter” før de lander på bakken ?. Blir partiklene ETTER at de har landet på bakken..til Nano-krystaller eller Nano-fiber?. Dette, mens “de sorte trådene” IKKE virker magnetiske ???.

Det underlige her, er at tidligere beskrevet : Sirkulære eller delvis Lineære sorte “klumper” som kommer sammen (selvensemblerende), enten av Graphene pluss rene sorte Nano-partikler eller en Nano-fiber variant…OGSÅ har magnetiske egenskaper!???!. Minst 2 forskjellige magnetiske verdier ?. Energi fra feks EMF-stråler og den andre fra Partiklenes egne positivt ladet frekvens ?. Ioniserte Millivolt. However,..en annen forskjell vi vet mye om, er at de sorte “klumpene” som kan sees, kommer lynraskt sammen (og stimulerer / produserer Polymer-celler) og når vi først da kan se dem (under 1080X 👇) er “klumpene” dannet av 100vis (om ikke 1000vis) av nano-partikler. Kombinasjonen: Parasittiske tråder og Hydrogele..er hva vi ser mest av i blodet på folk for tiden!. Et fint råd jeg fikk av vår fantastiske Helen, er castor-olje, blandet med Kajennepepper 50/50 (la stå i 5-6 uker før bruk)…er passe sikkert den beste hud-kremen mot giftig regn og drikke/spring-vann!”. Neste analyse blir ikke av “regn-vann og regn-dråper”, men av vann fra springen.

Kan være et bilde av tekst som sier '1080FHD'

24.04 2024

Det “regnet” 8 NANO-ROBOTER I HVER DRÅPE i hver sin respektive Polymer-celle. Dette er altså fotografi av 4 forskjellige dråper!. “Dråper” fra himmelen over Oslo for ca 5 minutter siden. Legger ut bildene!!!!, da jeg har et Elektronmikroskop som forstørrer opp til 1600X!!!.

24.04 2024

Skal vi nå “late som” at det gule senteret i Egget IKKE blir lysere og lysere i fargen ?

🤪 Late som om “vi ikke husker” at senteret en gang i tiden, var Gul-Oransje..retning mot Rød (IKKE Hvit) ?!. Hva Innbiller folk seg..er forskjellen ???🫨 Ser folk at der er NULL forskjell mellom “Genetisk modifisert organismer” GMO og Nano-tech / Nano-kjemikalske stoffer og partikler ?. Hva tror folk produkter fra “vaksinerte” Kuer, Griser og Kylling…blir til ???. For noen år siden skrev jeg om “Totalt forandret Gulrøtter's senter-rot” og “Nano-kjemikalske Søtpoteter til hele verden”!. Det er VÅKNE mennesker som betaler sky-høye priser for late folks ignoranse og . Forstår folk at giftige sky-striper (Nano-gass) fra fly&droner er det samme som GMO-spraying ?. Må vi kjøpe og få servert Plastikk-Egg og Gummi-såler av noe Syntetisk Kjøtt for at folk skal VÅKNE ???….

24.04 2024

Enda et partikkel dukker opp 👇med navnet “Stealth Nanoparticle” eller “Nanopartikler i skjult modus”.

Begrepet “Flytende Plasma” er fremdeles nytt og ukjent blandt forskere. Det “skjulte” ved slike partikler, er fordi mørkefeltsmikroskopi, 3D-mikroskopi og andre mikroskop, ikke brukes eller går over 4000X. Vi snakker om de absolutt minste av nano-partiklene..nemlig NANO-KAPSLER. Nano-kapsler som ikke sees (om ikke mikroskopet viser 8-9000X) ser ut som lyse skyer eller lys-grå nettverk (halvt gjennomsiktig vev), hvor Nano-bots ser store ut sammenlignet med Nano-kapslene fra Graphene!.

Polymer-celler blir raskt så store i drikke-vannet vårt, at vi har filmer av slike celler..tatt på ca 1 til 1,5 m avstand!!!. Nanopartikler i skjult modus..er også et begrep som kan passe for Nano-partikler som blinker av&på i blodet. AV = skjult og PÅ-lys og farge modus (under Kvantum-dots). Videre, kan Stealth Nanoparticle være riktig ref til Stealth- og Nano-kapslenes “Mono-atomære” egenskaper..som så langt og fremdeles, er et potensial.

Når vi begynner å spinne Nano-kjemikalske oksider (flytende kapsler og krystaller, mot og med klokken) vil Stealth-teknologien og Vortex-energi komme sammen og bli tydeligere. Usynlige eller Gjennomsiktige partikler er gjeldende for Stealth Nanoparticles. Det er oppmot umulig feks å se Hydrogele, om ikke geleen blir observert i blodet (Hydrogele ser ut som vann). Dette er et VIKTIG partikkel-fenomen, om vi vil begripe feks hvordan folk kan ta fotografier av Nano-fiber (sprayet fra fly&droner) over skoger og trær den ene dagen, men hvor Fiberet har “forsvunnet” neste dag!. Partiklene oppløses (via frekvens) og går tilbake til “skjult modus”. Dr Ana Mihalcea forteller ; “En av Moderna's patenter besitter b.l.a Polymer-celler og Nanopartikler i skjult modus”!!!.

23.04 2024

VIKTIG (å kanskje tenke i andre baner enn Detox)!.

Nano-kjemiens partikler i blod og organer på folket..har minst 2 stygge og destruktive egenskaper. Partiklenes STØRRELSER og Partiklenes EVIGE LIV (Arbeidshester, selv i graven). Nano-kapsler fra Grapheneoksid (Bly-basert heksagonale 2D kapsler) angriper også muskler, bein og ledd!. Nano-kapsler stopper aldri deres utvikling og halvt organiske vekstprosess.

Vi har mangfoldige dokumenter med “Partiklenes Puls”!. For ikke å nevne Professor D. Nixons siste dokument!. En rytmisk og pulserende PULS..som kan minne om hjertets slag og takt. Derfor har jeg skrevet MYE om Skalar-bølger, som mulig kan nøytralisere partiklene!. Plasma-fysikken's Nano-fysikk & kjemi, legger ut om “Puls”, i det Plasma-energien erstatter Elektrisitet (220-230v)!!!. Her går målinger FRA minus & pluss..OVER TIL Vortex-energi med 2 magnetiske felt!. Samme “puls” men IKKE samme energi!. Disse magnetiske feltene kan godt vise seg (i nær fremtid) å både være energien for “Plasma-batterier / Kvantum-batterier” og Skalar-bølger. Det er FABULØST å tro at feks EMF-stråling og andre elektromagnetiske mikrobølger, gir Nano-kapslene Hjerte-rytme!.

Energi uten Vortex, er som regel syntetisk energi (som feks statisk EL, EL, Vindmøllers kapasitorer og Motorer's atom-splitt). Det er også utenkelig at partiklenes puls er avhengig av kroppens hjerte-slag!. Er det sant at “Schumann-resonanser er en global elektromagnetiske resonans” ?. Kan partiklenes puls være styrt av forfalsket og påpresset global frekvens 6,6 til 6,8 Hz ?. Hvor langt rekker min antennes stråler, som måler 5 til 5,5 Hz ?. Kroppens TEMPERATUR og FUKTIGHET gjelder for partiklenes liv og bygg-dynamikk. Partiklenes “liv og puls” er et uavhengig liv og nano-fiber er partiklenes åre-kanaler. EMF-tårn og the Cloud former Nano-bots, med Peptider, Silika-fragmenter og Plasmider som grunnstruktur og ekstra energi-kilde!!!. Finner vi partiklenes felles puls /frekvens, nøytraliseres livet for minst 150 fremmedelementer!!!. Kroppens Alkaliner sakner ned bygg-verkene, utsetter og ødelegger feks Graphene-nettverk, hindrer Polymer-celler, annulerer og splitter Lipide Nano-partikler, mens kroppens “Ph-verdi” må opprettholdes hver dag. Krigen og Kaoset vi er i, føles midlertidig kjære venner!!!. 🍀💜

23.04 2024

Et 10 år gammelt eksperiment på mennesker 👇. Har ofte nevnt “Nano-fiber og Parasittene Morgellon / Hydra i kroppen på Barn i Afrika”. Spørsmålet er : Fikk folk dette Nano-fiberet i seg fra Nano-gass ( Fly & Droner) eller innsprøytet ?.

Nano-gass produseres fra Flytende Plasma..som igjen, kommer fra nano-kjemikalske oksider. Den elendige Liksom-forskeren her, fikk se (med mikroskop) at Fiberet ikke var av tøy, støv eller teppe-hår ???.🫨😵‍💫🤪. Dette er altså et dokument (på 2 minutter) fra “den gang da”, men nå sprayes og/eller sprøytes inn, ikke bare partikler som skaper (fargerike) Nano-fiber..men Fiber med Parasitt-fragmenter (rna-proteiner) og / eller fragmenter fra Bakterier.

Nano-kapsler “krysset” med fremmed proteiner (inkludert dna) har 2 former for tilpassing. Magnetisk og Genetisk. Det magnetiske via intelligent lys, fuktighet, frekvens og millivolt. Genetisk, via celle-fragmentenes tillhør. Det genetiske, også via hva vi vet om Lipide Nano-partikler (m.h.t å erstatte dna-koder). Rundt om, i Norges drikke-vann, har vi filmer av Nano-kapsler som vi beskriver: sorte klumper, med tynne bindeledd. Leddene mellom hver “klump” kan sees enten som en membran-åpning eller ledd av langt mindre klumper. Klump-larvene ser vi også tydelig i Professor David Nixons forskning..men da, i menneske-blod!.

Hvordan kan Parasitter, Bakterier OG INSEKTER (som Mygg, Flue og Larve-varianter pluss Flått (med lab-utviklet Lyme borreliose) overleve hele avstanden fra Fly&Droner og ned på bakken, i håret, på huden og inn i lungene via pust ?. Svar: Cellene og Partiklene er isolert i Polymer-celler og annet Nano-fiber. Hydrogele kan også være en del av Nano-fiber blandingen!. IGJEN: Nøytrale kapsler med Grepfrukt, Sitron og Kanel (5 dråper av hver, 1 gang i uken)..kan redde liv og spare folk mot stygg eksem og sykdommer!. 🍀💜

20.04 2024

Da blir det vel opp til pasienten..å kunne skille mellom Parasitter's Biofilm og Hydrogele (eller Nano-fiber). 👇 Uansett hvilke bakterier og parasitter (RNA-baserte protein-fragmenter) som kommer over våre hoder fra “Fly-gass” eller i sprøytene / testene, styrkes slikt protein og strukturers membran, med Nano-kjemikalsk, Titaniumoksid, Platinumoksid, Jernoksid, Aluminiumoksid, Epoxy, Graphene, Polymer osv. Hva er forskjellen mellom Nano-kjemikalsk “Liquid Plasma” (flytende plasma) og oksidene ?. Svar: Ettersom nevnte oksider er en suppe med todimensjonale Nano-kapsler, sier det seg selv at en kan kontrollere (telle) antall Kapsler feks pr dose (ofte målt i milligram) eller kontrollere kapsler under forskning. Flytende Plasma kan IKKE telles eller kontrolleres!!!. Flytende Plasma fra nano-kjemikalske oksider, besitter både ferdige Nano-kapsler og Kapsel-antall i høypotens!!!. M.a.o..ikke-målbare partikler og uendelig mange kapsler. Flytende Plasma fra oksider beskrives også som “Metaller og Mineralers essens”, sett at kvantum-prinsipper som “SuperLedende stoffer” “Kvantesammenfiltring” (Quantum entanglement) og “Kvantum-prikker” (Quantum dots, QDs..via Hologram-tech) følger og gjelder for enhver av Kapslene. “Metall og Mineralers essens” også fordi Nano-kjemiens litteratur, mener å ha funnet Metaller og Mineralers helhetlige egenskaper, mens Nano-kapsler er redusert ved sin geometri (innenfor kapsel-membranen) og er avhengig av deres respektive råmaterier. Så langt, har vi sett 100vis av Blodpropp-materier som Leger og Forskere beskriver “Umulig å oppløse med vanlige løsemidler” og “umulig å rive i biter”. Flytende Plasma blir altså over tid, til hele Nano-kapsler..men da i langt større antall enn vanlige kaplers utvikling og vekst. Men, begge stoffene er selvutviklende, selvensemblerende og selvernærte!. Både Oksid-Kapslene og deres “Liquid Plasma” kan og vil bli til Nano-Krystaller, om mangel på fuktighet eller i isolerte omgivelser (som feks Nano-Krystaller, fanget og utviklet i Hydrogele, Polymer-celler og/eller i Nano-fiber kanaler. C-vitaminer (med nøkkel vitaminet D3) og olje-kombinasjonen Grepfrukt, Sitron og Kanel..løser opp myyye (om ikke alt) av skitten!. Polymer-celler INKLUDERT!. Våre venner Alkaliner! 🍀💜0

Når salen er tom for bestikket og leger 👇, snakker Andrew Bridgen til Parlamentets vegger. Ved å ikke stille opp på jobben, forsvinner det skyhøye antallet med fra gift-sprøytene 😵‍💫.

Folket i Norge går heller i serie-begravelser med rutine-sorg, fremfor å erkjenne hvor dødeligheten kommer fra ?. I ca 5 år har jeg skrevet “Folket beskytter sin bøddel med tenner og klør”…men fremfor alt, støtter folket vårt FOLKEMORD med ignoranse og selektive følelser. “For noe tull”, “Orker ikke snakke om det”. “Tenk positivt” og “Vi skal alle dø av noe”.

Jeg har formidlet Nano-tech med Barnespråk, for at folk skal kunne begripe “Djevelens våpenvalg” og Navngitt den ene morderen etter den andre..men ender opp med samme slagkraft som Andrew Bridgen. Flere 100 Kvinner i Norge, følger med og forstår -katastrofen, mens alt for mange menn reagerer med ordet “Konspirasjonsteori” og “Elg-fjeset”. Den innholdsløse hjernen, med deres ansvarsfraskrivelser, representerer indirekte drap på generasjoner av folk. Djevelens våpenvalg fordummer folket til Amøbe-nivå. Bare lange serier med himmelske mirakler, kan skape folkeforsamling nå (noe å ikke se bort ifra)..men er det allerede for sent ?. 🙏

ANDREW BRIDGEN – UK PARLIAMENT SPEECH ON EXCESS DEATHS (18/04/24)

https://www.bitchute.com/video/rLFPfhhevSOC

19.04 2024

Ja, dette bedøvelse-problemet har IKKE ordnet seg. Dr. Ana Mihalcea's “1 av 5 bedøvelser uten Nano-tech” fortsetter. Det er ganske sikkert at den ene hun fant uten, ikke lenger er trygg heller. Alternative bedøvende oljer blir også kritisert for ikke å være bedøvende nok. Andre sier “det gikk helt fint”. Hadde folk forstått feks hva Grapheneoksid og Nano-partikler er, ville absolutt INGEN ha tatt “”, ikke en eneste “c-”, operert, eller gått til tannlegen.

Når nyheten om “Klor og Grapheneoksid i alt drikkevann i UK” kom ut, ble det ingen reaksjon over hodet, fordi folket tror at Klor renser vann og at Graphene fra metallet Bly (i følge pressen) også renser vannet. Nå for tiden, er det 98% sikkert at Polymer-celler også tilsettes vannet vårt (tilsettes både manuelt og fra fly-gass). Igjen, ekstremt få vet hva Polymer-celler og Polymer-kjemi er. Polymer-Celler som inneholder mellom 5 og 10 Nano-roboter, selvutviklende og selvensemblerende partikler som koagulerer, drenerer og dreper røde blodceller (og produserer kreft-celler). Det kan være at Hydrogele har utviklet seg til Polymerceller (Nano-fiber) ved ekstern data, EMF-bølger (A.I- Skyen). De aller fleste av oss, tror at “Alt er bra og at Verden tikker og går som vanlig”.

En kan IKKE lenger stole på Leger, Tannleger og Kirurgenes bedøvelser, fordi de vet 0 om Nano-tech og Nano-kjemi. I tillegg, få Polymer-kjemikere vet at nano-kjemikalske prosesser brukes i deres kjemi. Ståa er GROTESK og KOMPLISERT. 🍀💜

18.04 2024

ALARM fra Professor, Forsker og Lege E. Nikolov !!!. En internasjonal forsker-gruppe med medisinske eksperter bekrefter nå hva de har mistenkt i 18 måneder. Sprøyte-innholdet besitter OGSÅ N1-Metyl-Pseudouridin!!!. N1-Metyl-Pseudouridin brukes til in vitro-transkripsjoner og til produksjon av RNA-vaksiner. N1-Metyl-Pseudouridin (ikke bare) undertrykker immunforsvaret, men STIMULERER OGSÅ KREFT-CELLER OG KREFT-CELLE VEKST!!!.

Noen som fremdeles tviler på Bio-våpenet “Vaksiner”, Gift fra Fly og Regjerings- organisert masse-mord ???🤪😢. N1-Metyl-Pseudouridin..også som “luftbårent patogen” ?. MMS, Ashwagandha, Shilajit, Natrium, Varm Sjokolade (70+) med Kajennepepper og Kanel (samme doser), Egg, do-TERRA's Sitron, Grepfrukt og Kanel-oljer (5 dråper av hver i nøytrale kapsler 1-2 hver uke), Vit-D3 + C-vit og Alkalin-rike saker på menyen!!!. 🍀💜

16.04 2024

Dessverre VIKTIG igjen!. Jeg har nå flere grunner til å tro at Nano-bots hovedsaklig fanger opp Plasmider i kroppens blod (førende til synkende immunforsvar). Plasmider er en viktig del av kroppens interstitielle væske (vannet). Mikro-biologiens Plasmider er sirkulære molekyler, samme form som Nano-bots. “Til å kunne overføre biter av DNA fra en organisme til en annen, bruker man ofte Plasmider”. “til en annen” og “overføre biter”..som feks fra og til..Plasmider og Nano-bots. Plasmider viser også motstand mot antibiotika!. Hehe..naturlig skeptiske og selektive molekyler. En kjemisk krysning mellom Plasmider og Nano-bots..kan forklare Nano-bots i flere størrelser..men samtlige av robotene er langt midre enn feks røde blod-celler.

Slik “krysning” kan vise til HVORFOR Nano-bots så enkelt, tar over og ødelegger / drenerer røde blodceller!. Om det finnes en kjemisk “kryss-domene effekt” med Plasmidenes Prokaryoter og/eller Eukaryoter..fordi de besitter (eller kan besitte) negativ eller positiv energi-ladning, kan dette forklare både Psykopatenes “eksperiment” og eksperimentets behov for tid. Kan det være Plasmider og Nano-bots Forenet (halvt organiske, halvt syntetiske partikler)..som Polymer-celler forsvarer / omringer og som sirkulerer i mangfold i Nano-fiber trådene / rørene ?.

Det er ikke lenger tvil om at Polymer-celler (i kategorien Nano-fiber), som blir brukt som Chemtrails søppel-gass. Dette giftige og kreftfremkallende bryllupet..forenkler Lipide Nano-partiklenes agenda!. HVORFOR SÅ VIKTIG ?. Fordi slikt syntetisk celle-bryllup kan gjelde kroppens: Nerveceller, Glatte muskel-celler, Epitelceller (tarm-celler), bindevev-celler (under celle-fragmenter)..ets!!!. Om det snart viser seg at jeg har rett her..vil Skalar-bølger kunne separere Nano-bots og Plasmider etter noen sekunders behandling!. Altså, en behandling, minst like effektiv og harmløs, som intravenøst c-vitaminer!. Nano-robotene vil da også nøytraliseres og videre, forsvinne ut av kroppen på naturlig måter. 🍀💜

15.04 2024

Folket i Norge må forstå ALVORET NÅ!!!!. FOLKEMORD med Ingvild Kjerkol. 👇 “86,6% av den voksne befolkningen er nå vaksinert med 2 doser…det er veldig bra”….”Våre ambisjoner er 90% og høyere”. MANGE av oss er nå klar over hva Bio-våpen-sprøytene inneholder!!!. Sprøyte- innholdet blir sprayet over Folkets hoder via Chemtrails (som vi har dokumentert, sett og filmet). Fusk og Løgnmakeren I. Kjerkol o/c og ALLE DE ANDRE som satt de dødelige gift-sprøytene i folkets skuldere, er opplagte landsforrædere og må dømmes for folkemord.

14.04 2024

Når Nano-kjemikeren er i dårlig humør!..grunnet STAKKARS PASIENTER!!!. Finnes farlige og livstruende Leger ?. Her👇surrer og tuller 2 Leger (Dr. Ana Mihalcea og Maria Crisler) med nano-kjemiens begreper til det pinlige. Intensjonen er god som gull, men den helhetlige vitenskapen (for nano-kjemi) er alvorlig redusert. Dr Crisler: “Dette er Karbon, prikker eller graphene-roboter..kall det hva som helst” ???. “Vi kan få fjernet disse ødelagte cellene med stråle-behandling”???!!! 😵‍💫. Dr Crisler har forsøkt å oppløse partiklene..men umulig. Hun har tredimensjonale bilder & filmer av, hva Professor Mihalcea allerede har sett, men denne unødvendige gjetteleken fortsetter!..

“Det er opplagt at “fiberet” inneholder flere materier” 🙁 . Legene har ingen ide om hvorfor og hvordan partiklene blir så solide. Dr Ana: “Morgellon-fiber” ???. Dr Crisler: “Kvantum Biologi” og “Reptilian highjacking” ??????. Yuval Harari og privatklubben hans (WHO), blir utrolig overvurdert og Nano-kjemi undervurdert / ignorert !. Ekko-mikroskop filmer 3D..men forstørrer mellom 350 til 850 X..mens det vi trenger (for å se feks nano-kapsler er mellom 8000 X og 9000X!!!. Gjettelek: Vet Dr Ana og Dr Maria hva “Superledende partikler” egentlig vil si ?. WOW, Tampen brenner ca 25 minutter ut..”De har matet på med Grapheneoksid (som bygg-materialer) for å skape Superledende Silke”. Dr Crisler har brukt 200 microtesla som forsøk for å bli kvitt “fibrene”, ettersom partiklene ikke lar seg oppløse. Microtesla (magnetfelt), for å se om partiklene kommer i en svakere tilstand. Hun mener at Polymer-produksjon er den sekundære utviklingen etter seriøs koagulasjon. ???.

Dr Ana beskriver vår aktuelle situasjon m.h.t blodet vårt og koagulasjon med ordet “Celle-kirkegård”. Hmm..koagulasjon-massene besitter en “nyttelast” som Dr Crisler mener kan ha “hjerne-funksjon”, mens Dr Ana refererer til de samme massene som mindre eller større Mikro-roboter. Altså, IKKE Nano-krystaller og/eller Silika..som Hjerne ?.

Legene her er ikke i nærheten av å vurdere Partiklenes Geometri og Skalar-bølger som løsning og blod-restaurering. 🙁 Lysglimtet ⚡️…jeg satt i et flere timer langt møte med b.l.a Doktor og Forsker Astrid Stuckelberger i går. Hun er genuint interessert i å finne løsninger og behandlings-metoder…ASAP. I mellomtiden, fjerner vi “Polymer-celler” og annet Nano-fiber med doTERRA-oljene Kanel,Sitron og Grepfrukt (5 dråper av hver olje i nøytrale kapsler). Super- godt råd fra vår Helen: Varm Sjokolade (70% +), Kanel og Cayennepepper. 🍀💜

12.04 2024

VIKTIG igjen!!!. Nano-kjemiens “flytende plasma” er molekyl-fragmenter av todimensjonale Nano-kapsler fra nano-kjemikalske oksider. Fragmentene blir til hele 2D nano-kapsler over tid og med spesifikke temperaturer (veksten og utviklingen, avhengig av om oksidet kommer fra metall eller mineral). Kapsel-fragmentene blir først til hele nano-kapsler, så til tredimensjonal nano-krystaller (om kapslene tørker ut). HVORFOR SÅ VIKTIG ?.

3 forskere fra Singapor har (i USA), på..hvordan å spraye lag med levende mikro-organismer!!!. Lag på lag med chemtrails / spraying av Nano-gass (fra flytende plasma)..for å produsere en tverrbinding (crosslinking) med vann og Polymer-mikro partikler!!!. Derav: NANO-FIBER!. Spray-lagene styrker, herder og forsvarer probiotiske bakterier og/eller levende bioterapeutiske midler!!!. “De” sprayet også Masker og Test-pinner med flytende plasma fra Graphene (Bly, Pb) og med Hydrogele!. Grapheneoksidet blir til 3D Nano-krystaller og slikt Graphene's krystall-fragmenter (vet vi) er en del av Nano-bots bygg-materialer (på lik linje med Karbon-nano tubes)!.

Sprayingen av “Lagene” jeg skriver om her, kalles “forstøvning” eller atomizing også i nano-litteraturen, men i denne kjemikalske sammenhengen..”forstøvnings-gass i lag”. Den vanligste formen for forstøvning og lag-prosesser m.h.t nano-kjemi kalles Nano-belegg eller (nano-coating). Ref til Patent: PCT/SG2022/050076. Den tydeligste avsløringen ved bruk av denne Patenten.. er syntetisk Snø av Polymer (drenert for vann) og regnvann med “Polymer-celler”!. Mer vi vet om fienden, desto høyere fall og berikende seier. 🍀💜

10.04 2024

VIKTIG!!!. Grunnen til at vi nå stadigere hører ordet “Tverrdomene-bakterier” (Cross-Domain bacterias, CDS) dukke opp, er fordi Nano-teknologiens Lipide Nano-partikler skal kunne begripes og forklares. Tverrdomene-blandinger er altså et uttrykk for “muterings-prosess” og et kjemisk stepp FØR DNA-koden i røde blod-celler har blitt byttet ut med RNA-baserte koder.

ETTER at Lipide-Nano partiklene har gjort sin jobb (over tid), får vi en “Cyborg-kropp” av Polymer-celler (gummi). En kropp av Nano-fiber!!!. “Cyborg”: Et hybridvesen: halvt menneske, halvt maskin..totalt og direkte knyttet til nano-partiklenes respektive Patenter. 😡. Denne sinnsyke og perverse utviklingen (i blod og organer), skjer i høyt tempo med dokumentasjon, bevis og vitenskap, mens jeg skriver!!!.

Diagnosen “Hjerne-tåke”, hukommelse-svikt og andre konsentrasjonsevne/kognetive skader er igangsatt. Begrepet “Tverrdomene-bakterier” har blitt brukt av Doktor, Professor og Forsker David Nixon siden 90tallet!. “Muteringen” og utviklingen av nye nano-partikler vi allerede har sett på, m.a.o..utvikling, basert på å utsette feks Grapheneoksid (nano-kapsler, Karbon- Nano-rør) for mikro-bølger eller elektro-sjokk er repeterende metoder i patentene.

“Nye” rene Nano-partikler som de med 6 grå prikker på sort disk-formet bakgrunn og hull i senteret, er utviklet partikler Dr Ana ikke har funnet eller nevnt. Vi husker!: “Nano-partiklene, skarpe som barberblad og forårsaker mikro-kutt i blod-årer…for senere blodpropp-steder!. Tverrdomene-bakterier og andre partikkel-muteringer /forandringer, er altså: blandinger av silika fra hav-vann pluss en hvilken som helst parasitt / bakterie og/eller syk celle-kultur fra dyr eller DNA fra andre mennesker (mRNA). Ikke noe, er viktigere nå, enn å styrke vårt blod og immunforsvar!. 🍀💜

9 april 2024

Psykopatene : “Klima-krisen vil garantert skape nye pandemier” 😵‍💫 I forbindelse med dagens funn (bilder og filmer fra forskere) m.h.t forgiftet menneske-blod, snakker vi nå om en videre-utvikling av vax-innholdet, fordi partiklene har fått noen år på seg (i kroppen). Ord og spekulasjon kommer typisk, fra folk som ikke gidder å sette seg inn i ståas helse-skandale…mens “Helse Nord” skal ha toppmøte i morgen (Tromsø) onsdag 10 apr!. Et toppmøte med ca 400 lokal-leger og “sjefer”…99,9% av folket ikke viser interesse for!. 🥶

De giftige vaksinenes innhold, har ikke mutert eller gjort store forandringer i blodet, annet enn å bytte ut deler av DNA-strenger, sørge for Masse-Koagulering, Turbo-kreft, Svulster..drap og energi-drenering av røde blodceller!!!. Tromsø-møtet skal diskutere akseptable bestikkelser fra Verdens helseorganisasjon (WHO) eller fra Staten ?. Bare penger under bordet fra Staten (som vi nylig har sett ?. Under begrepet “mRNA” var det flere syke celler og partikler, som de aller fleste har klart å kvitte seg med. Som om det “lønner seg” å være syk. 🤪 Sykehus-trafikk i all diskresjon, fra de som forsvarer deres bøddel. Vaksinerte som uvaksinerte..kan ikke (har ikke tid til, eller vil ikke begripe!. Psykopatene har fulgt nøye med siden godtroende folk sto i sprøyte-køer. Dette er folk som i dag “holder tett”!. “Hvilke av gift- eksperimentene og “politikk” fungerer / fungerte best ?”.. 😵‍💫

Det siste årets Vaksine-innoldet, kommer fra Fly og Droner og kalles “Chemtrails” eller “Rettet energi-våpen”. Dr Ana og mange andre praktiserende forskere og professorer, finner nå hovedsaklig to til tre gift-typer i blodet..pluss økende EMF-stråling!. Vi vet nå i tillegg, at millitær-våpen både bruker Zeolitter og Silika (som bio-våpen)…og farlige Skalar-bølger. De varige og gjenstående partikkel-fiendene er Nano-bots og Lipid-nano partikler, hvilket Psykopatene må ha vurdert som “mest effektivt draps-våpen og det mest interessante eksperimentet (m.h.t effektiv og kontroll).

Ettersom Lipide-nano-partikler, Graphene og Polymer går under Nano-fiber varianter, blir forklaringer enklere, mens bio-våpenet blir mer og mer presist og draps-effektivt!. Folk kan skru av og/eller holde elektronikk på avstand, men Nano-gass og Nano-støv er umulig å unngå. Slik nano-kjemikalsk gass og støv (Nano-krystaller), er langt mer truende enn elektroniske objekter. Vi ser altså en enorm økning av Polymer-celler (nano-fiber) som holder flere Nano-bots innenfor celle-membranen, hvilket kan tyde på at Hydrogele kanskje har forandret / utviklet seg litt over tid. Håper virkelig ikke at det er vår dypt-sovende folke-masse, som skal sette de skyldige mot veggen. Noen 100 av oss, tenker klart og holder LINJEN!!! 🍀💜 DEL DEL DEL!!!.

8 april. 2024

God resume 👇 av hva jeg har skrevet om de siste årene!.

7 april 2024

Kjenn din fiende for triumf!. Bibelske: “Den som utøser menneskets blod, ved mennesket skal hans blod utøses”!. Ana Maria Mihalcea 👇peker ut Nano-roboter i folkets blod, med film og bilder. Robotene varierer i størrelser og angriper røde blodceller.

Professor Mihalcea setter nå Nano-bots i kategorien “Kvantum-prikker”. Nano-bots er omringet med en membran som senere kan bli til Nano-fiber. Slik Membran er hva vi ofte har referert til som selv-utviklende, superledende stoff og selvensemblerende Hydrogele. Hydrogeleen kan også besitte “Micellær” som er en vann-aktig substans ofte brukt i hud-pleie industrien.

Nanopartiklenes byggeplass er i full trafikk 24 timer i døgnet og forandrer blodet ved flere typer dreneringer. Døde røde blodceller blir en del av blodproppene vi nå ser i en omfattende økning!. Egenskaper for flytende krystaller (Mesogen) som blir formet og utviklet i lag på lag (som vi ofte har pratet om m.h.t “Nano-coating” eller Nano-belegg). Når nevnte substanser kommer sammen, fungerer de som følgende: Bio-sensorer, Nano-fiber (Polymer-celler), danner tråder og haler, har telematri-egenskaper (“bærbart og trådløst for overvåkning”) og er romote-kontrollbare!. Det er membranene med nano-robotene i, som drenerer de røde blodcellene for energi og videre forårsaker koagulasjon (blod klumper)!.

Vi avslører Kvantum-prikker ved deres farger og lys; Grønn, Gul, Orange-rød og Blå..med PULSERENDE lys fra miko-partikler. “Blodet transformeres til blodpropp av gummi” 🙁 Derav “celle-oppsamling med Bikube-minne”!. Nano-partiklene skaper Blodpropp, men også Hjerneslag og Hjerteinfarkt forteller en bekymret Dr Ana!. Fragmenter fra Nano-krystaller har samme vitale livsegenskaper som parasitt-fragmenter fra Morgellon og Hydra!. Dr Ana viser også “Edderkopp-spinn” av Poly-Vinyl fra Polyamider (som nett-strukturer i forgiftet blod). Spinnet dukker opp når blodet har blitt dødt vev. Dr Ana fraråder inntak av Zeolitt-baserte og Silika-baserte produkter (for de som orker å høre på helt til slutt her!!!. Vi holder på EDTA-gele, MMS, Vit-C, Vit-D3 og Shilajit… Kjære venner, dette er en av de vaskeligste tekstene jeg har skrevet så langt, så forsøk å fokusere på informasjonen fremfor det håpløse her. “Tenk på ditt eget liv, din egen helse og helhet. Et blødende hjerte er ikke til hjelp for noen, hvis det blør i hjel.”🙏🍀💜

5 APRIL 2024

Økende aggressiv bryst-kreft og svulst (turbo-kreft) RETT ETTER vaksinen, er hva Dr og Forsker Ute Krueger 👇 finner. Dr Krueger ( overlege og professor i patologi) skrev alarmerende rapport om dette til Legemiddelverket..men 0 respons.🥶. Etter året 2022, absolutt ingen bedring fra helse-sektoren”. “mRNA” og “Spike-proteiner” MÅ NÅ BEGRIPES som LIPIDE-NANO-partikler!!!. Aggressive, syre-baserte celler med mindre og mindre energi, vann og oksygen..beskrives alt for lett som “Celledeling”!.

Mennesker kokes av mikro-bølger, rett fra og til nano-krystaller…fra innsiden og ut..uten å legge merke til dette, før det er for sent!. Hva med: Alvorlig celle-forstyrrelser, celle-forgiftning og celle-drenering” ?. Gift fra Sky-stripene og giftig “støv” (Nano-fiber og Nano-krystaller) på bakken og hjemme på gulvet, truer de som ikke har tatt “vaksiner & tester”. “Vaksinering via Luften”!!!. IGJEN..HVORFOR er det bare Balderklinikken i Oslo som behandler pasienter med intravenøst c-vitaminer ???. HVOR LANG TID skal det gå og HVOR MANGE MÅ DØ..før Legene setter seg inn i Nano-kjemien..som er denne katastrofale situasjonens hovedtema???. Sharry Edwards med BioAcoustics-behandling : ” Vi har lokalisert minst 150 objekter/partikler med FARLIG HELSE- TRUENDE frekvenser. Graphene er en av dem”. Legger til at Skalar-bølge behandling IKKE ER KOMPLISERT!!!. Virkelig på tide NÅ, med Handling og Sammenkomst..for de som vil, vet og kan!!!. 🍀💜

3 APRIL 2024

Et par, tre, fire saker å være klar over m.h.t Nano-tech!. Nano-tech er den “usynlige fienden” folket oppdager for sent eller fra graven, om de ikke FØLGER MED!. Vår kjære Dr Ana Mihalcea skyter ut 50 ord pr sekund!..så det er mildt sagt vanskelig å registrere hva hun sier. 👇😅. Nano-tech, eller “mikroelektromekaniske systemer (MEMS)” også kalt “Smartdust”, støttes med 13 av 17 mål fra “Bærekraftig utviklings-prosjekter, informasjon tatt fra – 20/30 Agendaen”!.

Innsprøytet Nano-tech (via c-vaksinen) og / eller, puste inn, spise / drikke og svelge Nano-tech (via Sky-Stripe Søppel), er GRUNN NOK til daglig helse- forsvar!. Eller..via smitte / shedding!. Legehjelp, Sykehus og hele Helse-sektoren..skal til “Internett-skyen”. Historisk, har genmanipulering allerede skjedd, men ikke..fra Menneske til Robot via CRISPR-genredigering, hvor vi ender opp som Automatons med Psyborg-kropp!. En kopi av din bevissthet skal til Skyen (the cloud), for evig liv..som du skal se frem til 🤪. Videre: “Metalliske små prikker lyser opp fra vaksine-innholdet”..sett fra mikroskop. Nano-krystaller og Kapsler, bygger Microchips i kroppen. “MAC-adresse” spyr ut detaljert informasjon om DEG..selv fra graven!.

Syke (men godt lønnet) forskere fra “IEEE” (Intra-body communication networks) eller “Network of intra-body molecular nanonetworks”..har holdt på med Nano-roboter og Nano-sensorer i 20 år..spredning ved injisert og/eller fordøybar Tech for kroppen!. Altså, Sensorer og Mikro-roboter som sender “Biomatrisk data” inn og ut av menneske-kroppen og til Skyen!. Privatlivet ?. Informasjon til DIN “Digitale Tvilling” ?. Sterkt reduserte DEG i Metaverset ?. Dr Ana ” funn av Graphene-chip, laget av “Polyamid-proteiner” som enten er fra Silke eller Nylon derav..solid Nano-fiber!. “Polyvinyl- plastikk”, også solid Nano-fiber!.

Vaksine-innholdet's “start-signal” skulle holdes ved minus 80 °C, ellers begynner Polymer å vokse!. Slik “vekst” har vi snakket om før, og høre til fenomenet “Selvensemblerende partikkel-egenskaper” og “Selvutviklende partikler” i Nano- kjemikalsk litteratur. Dette er dokumentert vitenskap..for Metalliske Bio-partikler (hvor “bio” er ref til Silika-fragmenter) med energi fra Temperatur og Design & Data, fra feks EMF / LED-stråler, Antenner og andre info-kilder. “Toveis akustisk telemetri” har vi snakket om før. Google, for de som ikke følger med!. 🍀💜

2 APRIL 2024

Da har vi nok et “Haste-kurs” i Nano-kjemi på gang!!!⚡️🔥⚡️ Denne gangen er kravet stort for klasse 1A 😉. Vi må ta for oss 3 Forskeres arbeider i denne teksten. Dr Nixon, Dr Mihalcea og Dr Tennant. Vi husker (tidlig i 2023) 👇 Dr Nixon som observerte i mikroskop Nano-tech i -sprøytene og hvor “mikro-firkantet partikler” ble sett den ene dagen..men “forsvant” over natten!. “Mikro-kubene” løser seg opp (til det usynelige) og Nano-krystaller's informasjon og energi utvikler “Kubene” til rette energi-ledende strukturer. Dr Mihalcea's “små prikker som lyser Av og På” i folkets blod (Kvantum-prikker), har fått en ny mening.

Nå i 2024, viser Dr Nixon vitenskapelig funn (med tydelige bilder) fra Vaksine-innholdet og prøver av Partikkel-søppelet fra Fly og Droner, som øker Helse-Katastrofen ytterligere. SOM OM DET IKKE VAR NOK NÅ!!!!. Dr David Nixon (Dr. Ana Mihalcea's kollega) har nå funnet Proteinosomer eller Proteinpolymermikrokapsler i blod-cellene. Om vi ikke vet hva Proteinosomer er eller betyr ?!. Proteinosomer er Partiklene som har samlet seg opp i cellenes senter (altså, innenfor cellemembranen) og fått tid nok for videre-utvikling!. Proteinosomer har ikke bare Bio-sensor-egenskaper, men slike partikler kan mutere og vokse seg til, en hvilken som helst struktur. Proteinosomer skal plasseres under Lipide-nano-partikler fordi partikkelet er halvt syntetisk og halvt organisk. Proteinosomer er også i “Polymer-celle” familien!. Dr Tennant og hele Dr Ana's team, vet at kroppens celler måles i millivolt m.h.t energi, og Dr Nixon er i ferd med å avsløre..på hvilken måte “Menneskers celle-energi (livs energi) kan samles opp (som et batteri) som kan fraktes til en ekstern kilde!. Proteinosomer har en Input / Output- kontakt!…med egenskaper som kalles “Elektrokjemiske logiske porter/kretsløp”. VET, dette er MYE for klasse 1A! 🙂..men Dr Nixon hyler: “Retningen for forskning og folkets stemmer bør være veldig tydelig etter å ha sett dette visuelle fenomenet alene. Stopp sprøytingen, stopp skudd av noe slag, stopp all forgiftning, og rens vannet vårt som hastverk. Distribusjonsmetoden er kjent for mange av oss nå, og vi trenger bare å stoppe det!”. 🍀💜

01APRIL 2024

Masterpeace Detox-medisin plasseres lett som nr 1 (sammen med Detox-Alternativet..intravenøst C-vitaminer), fremfor både MMS og EDTA-gele, om produkt-analysene og testene er riktig. Masterpeace Zeolitter og “Sjø-plasma” ser også ut til å være mer effektiv enn Ivermectin m.h.t fjerning av Nano-bots (Hydrogele og Graphene), da slike presise tester og målinger 👇 ikke har blitt sammenliknet eller funnet sted tidligere.

Nå er det likevel slik at MMS mot b.l.a Lipide Nano-partikler og parasitter, pluss EDTA mot Nano-bots og andre metalliske stoffer / partikler også er avgjørende avgiftnings-middler. Legger selvfølgelig til doTERRA's oljer med sitron, grepfrukt og kanel..mot b.l.a Polymer-celler og andre typer plast-fragmenter (nano-fiber) !.

Masterpeace er ikke bare et nytt produkt som kom i Grevens tid (med 100vis av andre produkt-ting & saker), men selges også via pyramide-konsept med salgsrekruttering o.s.v 🤔. En kan lure på om Masterpeace-labs blander Zeolitter med “Hav-plasma på Nano-kjemikalsk vis..eller via klassisk kjemi-prosess ?. Dr. Robert Young forteller feks at Masterpeace-zeolittene/sjø-plasmaen OGSÅ ER HEKSAGONALE partikler (som grapheneoksid og graphene-nettverk), MEN, at den STORE forskjellen med dette geometriske nettet, er at plasmaen er negativt ladet og at graphenet er positivt ladet. “Når pluss & minus-heksagonalene overlappes..nøytraliseres graphenet”. Dr Young sier her, at zeolitt-sjø-plasmaen er multidimensjonal. På hvilken måte ?. Kvantum-prikker ref ???. Som tidligere nevnt, er det pinelig å høre Leger og Lab-folk bruke Nano-kjemikalske begreper på måfå.

Jeg har kunnskap og erfaring med nano-kjemikalsk produksjon av oksid fra salt-vanns molekyler. 🙂 Dr Young's ref til saltet ..(som vanligvis vaskes og skilles ut fra oksider og videre bruk av oksidets flytende plasma) ?!. Har skrevet til både Caroline Mansfield og Robert Young..uten svar ?😵‍💫. Dette, i en tid hvor Sykehus-ansatte og div klinikker forer sitt ØKENDE pasient-antall med “Dette vet vi ikke hva er” og “Vi må ta flere tester”. Null behandling, blandet med feil-behandling og kirkegården neste. 🙁 However, vil jeg sette Masterpeace Detox-medisin på vent, i håp om at Professor og Dr. Ana Mihalcea A.S.A.P. sjekker zeolitt-sjø-plasmaen. 🍀💜

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.