P1 TOTAL EKSPONERING! vaksine patenter biologisk og teknologisk vaksine nanotek patenter crispr patenter, antistoff patenter og mer de første 14 dagene av mars P1 TOTAL EXPOSURE! vaccine patents biological and technological vaccine nanotech patents crispr patents, antibody patents and more for the first 14 days of March

Utenfor kontroll bevis på forbrytelser mot menneskeheten bevis på forbrytelser mot GUD gjennom egne patenterOut of control proof of crimes against humanity proof of crimes against GOD through their own patents

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY19. MARS 2024

MAR 19, 202411

11

DelShare

Ser ut som det er en ny cripr i byen som heter crispr-cas-systemer og en haug med genom som skifter dritt og en haug med nanotek ut såkalte . Disse biolabene er ute av kontroll der var så mange patenter å gå gjennom i løpet av de siste 14 dagene sinnssyke Hvor raskt og hvor mange av disse sinnssyke biolabene som bringer menneskehetens folkemordLooks like there's a new cripr in town called crispr-cas systems and a bunch of genome changing crap and a bunch of nanotech out so-called vaccines these biolabs are out of control there were so many patents to go through In just the last 14 days insane How fast and how many of these insane biolabs are bringing the genocide of humanity

2 2

3 Hei denne neste, de blir bedre. Du kan legge den i maten du kan ursalisere den og legge den i luften. Du kan legge den i vannet, de gjør det ikke hopp over en takt hva en gjeng med rykk 3 Hey this next one they're getting better You can put it in the food you can ursalize it and put it in the air You can put it in the water geez they don't skip a beat what a bunch of jerks

For en haug med rykk Hei fyr, vi har patentet i planen om å lage og dyrke det menneskelige noroviruset og deretter våkne som om alle disse vaksinene selger tilbake til deg dum dum dum dum dumWhat a bunch of jerks Hey dude we have the in the plan to make and cultivate the human norovirus and then waking like make all these vaccines sell back to you stupid stupid stupid stupid stupid stupid stupid

Når du ser ordet kimærisk er det et annet ord for homunculus som er alkymi en ikke-levende livsform, men levende uten sjelWhen you see the word chimeric it's another word for homunculus which is alchemy a non-living life form but alive with no soul

4 4

Disse microneedle array-lappene Hei, vi sender dem bare til deg. Du kan sette dem på hjemme uten noen ting! legg den rett på venstre hånd hmmm hvor har vi hørt det før? avsløringer kanskjeThese microneedle array patches Hey we'll just mail them to you, You can put them on at home no big deal right! put it right on your left hand hmmm where have we heard that before? revelations maybe

Programmert i hjelProgrammed to death

SelvmonteringSelf assembling

5 5

6 6

7 7

Jesaja 54:17 “Ingen våpen som er utformet mot deg skal blomstre…” “Ingen våpen som er utformet mot deg skal blomstre, og du skal forvirre hver tunge som reiser seg mot deg i dom. Dette er arven fra Herrens tjenere og deres rettferdiggjørelse fra meg, sier Herren kjærlighet, omvendelse, tro, lydighet, formål, fryktløs, og bønn Takk for alt du gjør for å stoppe dette biohacket på alt det som er naturlig og laget i Guds bilde, og Romerne 8:31 kan være vårt ledende lys. 6831 Isaiah 54:17″No weapon that is fashioned against you shall prosper…” “No weapon that is fashioned against you shall prosper, and you shall confute every tongue that rises against you in judgment. This is the heritage of the servants of the Lord and their vindication from me, says the Lord Love, Repentance, Faith, Obedience, Purpose, Fearless, and Prayer Thanks for all that you do to stop this biohack on all that is natural and made in the image of GOD and may Romans 8:31 be our guiding light. 6831

operasjon redde menneskeheten Substack

Anbefale operasjon redde menneskeheten Substack til leserne av Jan's Substack

Min personlige understabelAnbefale

1 Som·

1 Rygg1

1

Delkommentarer

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.