Thorbjørn Morstad 19.03 2024.

Har holdt denne Dama her (med hennes informasjon) 👇for meg selv i noen år nå. Selv om jeg har grunner til å tro at hun ikke har erfaring med Nano-kjemi, har hun 99,9% rett i alt hun forteller om trusslene som har blitt rigget til, mot menneskeheten.

Her, snakker hun om “Hvit og Sort Svane-event”, uten nåde. Dama snakker lyn-raskt og vet om, en hver konsekvens fra Psykopatenes planlagte helvete mot Folket. “Vet du ikke ?..GAME OVER” Vax, Maske og programmet, var en forberedelse, inkludert -søppelet. 🙁 MANGE AV OSS har pr dags dato enorme vanskligheter for å vekke Folket, selv her på Forumet! 🙁 ENORME vansker for å få Folkets oppmerksomhet, er hva vi sliter med HVER DAG. Dama her 👇 sier det samme som jeg fortalte Jan Erik i siste sending, men hun bruker ikke trær som vil brenne som lava fra innsiden ut (som et forferdelig eksempel). Dama bruker eksempelet : “Mennesker vil koke fra innsiden og ut” 🙁 Dessverre, renner vår “koselige” og “hyggelige” tid ut. På tide å slippe denne DAMA (med hennes korrekte og presise kunnskap) TIL, og NÅ..med håp 🙏 om at FLERE VÅKNER BRÅTT 🧙‍♂️🎺⏰. Det er fremdeles litt tid igjen til Sort/Hvit Svane-eventet aktiveres. ❤

Her 👇 kommer det frem at Professor Linda P.B. Katehi sitter på 19 forskjellige Patenter med Antenne-system. Ingen av disse Patentene tåler dagens lys. Antenne-tech, Nano-tech, Krystall-tech, Plasma-tech og -tech passer sammen, som Hånd i Hanske. Det er Plasma-energi og Plasma-fysikk som leder Nano-tech!!!. For å få en god genetisk rød tråd og en solid historisk platform, hvor en kan begynne å avsløre hvor våre ondskapsfulle fiender kommer fra og hva slags Parasitter vi sliter med HVER BIDIGE DAG NÅ…,så er disse 2 timene og 13 minutter 👇 , et Pensum-tilbud…(seff i tillegg til -listene Jan Erik Winås har lagt ut i arkivet vårt for lenge siden!🍀💜

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.