C19 uvaksinert slått magnetisk fra shedding – korrelasjon med Darkfield mikroskopi levende blodanalyseC19 Unvaccinated Turned Magnetic From Shedding – Correlation With Darkfield Microscopy Live Blood Analysis

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD12. MARS 2024

12. MARS 2024152152

81813030

DelShare

Bilde: C19 uvaksinert blod med mange byggeplasser og koagulasjonsdannelse settImage: C19 unvaccinated blood with many construction sites and clot formation seen

Dette er en interessant saksrapport om en C19 uvaksinert helsepersonell som jobber på et sykehus, som kom for å se meg for C19 vax shedding . Pasienten hadde ingen vaksinasjon siden et influensaskudd i 2013. I 2021 hadde hun 3 dager med mistenkte Covid-symptomer. Interessant i løpet av den tiden hadde hun alvorlige brystsmerter. Hun dro ikke til sykehuset da hun var opptatt av å bli behandlet med Remdesivir. En annen helsepersonell, som hadde lignende symptomer, viste henne at de hadde blitt magnetiske. Pasienten tok en saks, og de holdt seg til brystet hennes, det samme gjorde binders. Hun hadde ingen historie om å være magnetisk. Denne magnetismen varte i 3 uker. Hennes innlegg Covid-symptomer besto av svekkende hjernetåke og alvorlig tretthet i mange uker. Nå, nesten 3 år senere,hun fortsetter å slite med kognitiv dysfunksjon – svært uvanlig for henne – og tretthet. This is an interesting case of a C19 unvaccinated healthcare worker who works in a hospital, who came to see me for C19 vax shedding symptoms. The patient did not have any vaccination since a influenza shot in 2013. In 2021 she had 3 days of suspected Covid symptoms. Interestingly during that time she had severe chest pains. She did not go to the hospital as she was concerned about being treated with Remdesivir. A fellow healthcare worker, who had similar symptoms showed her that they had become magnetic. The patient took a pair of scissors and they stuck to her chest, as did paperclips. She had no history of ever being magnetic. This magnetism lasted for 3 weeks. Her post Covid symptoms consisted of debilitating brain fog and severe fatigue for many weeks. Now, almost 3 years later, she continues to struggle with cognitive dysfunction – highly unusual for her – and fatigue.

Bilde: Magnetisme juni 2021Image: Magnetism June 2021

Pasienten reiste til klinikken min fra et annet land. Hennes levende blodanalyse viste omfattende selvmonterende nanoteknologi. I videoen nedenfor kan du se flere sfærer fylt med nanoroboter som tydelig beveger seg. Kulene har brukt de omkringliggende røde blodlegemene som energikilder og er nå smeltet sammen i et gummiaktig koagulasjonsmateriale, som jeg har vist i tidligere innlegg. Du kan se hvordan kulene tømmer seg for å bygge glødetrådene som også inkluderer . The patient traveled to my clinic from another country. Her live blood analysis showed extensive self assembly nanotechnology. In the video below you can see multiple spheres filled with nano robots that are clearly moving. The spheres have used the surrounding red blood cells as energy sources and are now fused in a rubbery clot material, as I have shown in previous posts. You can see how the spheres empty themselves to build the filament structures that are also including .

Du kan se at jeg har dokumentert de samme kulene i balsamert blod fra noen som med de gummiaktige blodproppene You can see that I have documented the same spheres in embalmed blood of someone who died with the rubbery clots

Mikroskopisk analyse av blod bevart med balsamering av væske fra avdøde individer med store hydrogelklotter viser samme funn som nåværende levende blodanalyse av vaksinert og uvaksinertMicroscopic Analysis Of Blood Preserved With Embalming Fluid From Deceased Individual With Large Hydrogel Clots Shows Same Findings As Current Live Blood Analysis Of Vaccinated And Unvaccinated

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·10. JUNI 2023

10. JUNI 2023

Mikroskopisk analyse av blod bevart med balsamering av væske fra avdøde individer med store hydrogelklotter viser samme funn som nåværende levende blodanalyse av vaksinert og uvaksinert

Bilde: hydrogelfilament i balsamert blod fra en avdød person med “ skittent blod ” Richard Hirschman sendte meg nådig blod fra en avdød person som han kalte “ kaffegrut. ” Slik så det ut da det kom ut i balsameringsprosessen:

Les hele historienRead full story

Da jeg undersøkte ansiktet med et lysstoffrør på 365 nm, var det omfattende oransje glød av huden som omgir nesen, haken og pannen. Av personvernhensyn vises ikke ansiktet her. Magnetiske nanopartikler er blitt beskrevet i litteraturen ved vaksinelevering og i forbindelse med biosensorapplikasjoner i Covid 19-tiden.When I examined the face with a 365nm fluorescent light, there was extensive orange glow of the skin surrounding the nose, chin and forehead. For privacy reasons, the face is not shown here. Magnetic nano particles have been described in the literature in vaccine delivery and in association with bio sensing applications in the Covid 19 era.

Manipulativt magnetisk nanomedisin: fremtiden for COVID-19-terapiManipulative magnetic nanomedicine: the future of COVID-19 therapy

Nanobiotechnology fremstår som veldig lovende å undersøke nye metoder for å håndtere pandemi / endemisk vellykket [2,5]. I denne retningen har ekspert utforsket det opto-elektro-magnetiske nanosystemet for å oppdage SARS-CoV-2-viruset ved hjelp av en biosenserende tilnærming. Slike optiske, elektriske eller magnetiske biosensorer-funksjoner basert på genosensering og immunsensing har påvist SARS-CoV-2-viruset selektivt på et veldig lavt nivå [7,8]. Disse effektive miniatyriserte biosensorene kan betjenes ved hjelp av en smarttelefon og fremmes for klinisk anvendelse for diagnostikk i tidlig fase av COVID-19-infeksjon. TNanobiotechnology is emerging very promising to investigate novel methodologies for managing COVID-19 pandemic/endemic successfully [2,5]. In this direction, expert have explored the opto-electro-magnetic nanosystem to detect the SARS-CoV-2 using a biosensing approach. Such optical, electrical, or magnetic biosensors function based on geno-sensing and immune-sensing has detected the SARS-CoV-2 virus selectively at a very low level [7,8]. These efficient-miniaturized biosensors can be operated using a smartphone and promoted for clinical application for early-stage diagnostics of COVID-19 infection. Than vellykket integrering av disse SARS-CoV-2 virussensorene med AI og IoMT muliggjør virusdeteksjon ved lokasjonspunkt og deling av bioinformatikk med legesenteret samtidig for rettidig terapeutisk avgjørelse. Denne tilnærmingen er også nyttig for å spore oppgaver og håndtere COVID-19-infeksjon i henhold til pasientinfeksjonsprofilering. For å unngå overføring av SARS-CoV-2-virus fra menneske til menneske, eksperter har utviklet stimuli-responsiv nanoteknologi som ikke bare kan felle aerosol av virusstørrelse, men kan utrydde virus ved anvendelse av ekstern stimulering, for eksempel nanoenbar fotosensitiv virusnedbrytning. he successful integration of these SARS-CoV-2 virus sensors with AI and IoMT enables virus detection at point-of-location and sharing of bioinformatics with the medical center at the same time for timely therapeutics decision. This approach is also useful for tracking tasks and managing COVID-19 infection according to patient infection profiling. To avoid human-to-human SARS-CoV-2 virus transmission, experts have developed stimuli-responsive nanotechnology enable which can not only trap aerosol of virus size but can eradicate viruses on applying external stimulation for example nanoenable photo-sensitive virus degradation.

I artikkelen fra 2013 nedenfor kan du også se at fluorescens ble kombinert med magnetiske hydrogelkomplekser for levering av DNA-. In the article from 2013 below, you can also see that fluorescence was combined with magnetic hydrogel complexes for DNA vaccine delivery.

Design av magnetiske polyplexer tatt opp effektivt av dendritiske celler for forbedret DNA-vaksineleveringDesign of magnetic polyplexes taken up efficiently by dendritic cell for enhanced DNA vaccine delivery

Vi brukte magnetiske vektorer som omfattet polyetylenimin (PEI) -belagte superparamagnetiske jernoksyd-nanopartikler, med hyaluronsyre (HA) med forskjellige molekylvekter (< 10 og 900 kDa) for å redusere cytotoksisitet og for å lette endocytose av partikler i DC via spesifikke overflatemottakere. DNA-koding We used magnetic vectors comprising polyethylenimine (PEI)-coated superparamagnetic iron oxide nanoparticles, with hyaluronic acid (HA) of different molecular weights (<10 and 900 kDa) to reduce cytotoxicity and to facilitate endocytosis of particles into DCs via specific surface receptors. DNA encoding Plasmodium yoeliiPlasmodium yoelii merozoitt overflateprotein 1 – 19 og a merozoite surface protein 1–19 and a plasmidkodende gult lysstoffrør ble lagt til magnetkompleksene med forskjellige% ladningsforhold av HA: PEI.plasmid encoding yellow fluorescent gene were added to the magnetic complexes with various % charge ratios of HA: PEI.

De vedvarende micellare hydrogelvekstmønstrene sees i mange forskjellige blodsoner som blir omdannet til det gummiaktige koagulasjonsmaterialet. The persistent micellar hydrogel growth patters are seen in many different zones of blood that is being transformed into the rubbery clot material.

Bilde: Sfærisk byggeplass med flere mindre nanoboter og kuler i den, omgivende blod er blitt omdannet til en blodpropp. En sfærisk hydrogelnettmatrise er synlig. Image: Spherical construction site with multiple smaller nanobots and spheres in it, surrounding blood has been transformed into a clot. A spherical hydrogel mesh matrix is visible.

De samme kulene ble sett i hetteglassinnholdsundersøkelse. The same spheres were seen in the Pfizer vial content examination.

Video av C19 Pfizer Bioweapon viser samme sfærer og kvanteprikker vi ser i levende blod. Hva skjer med uvaksinert blod når det blandes med C19 Bioweapon? Det koagulerer øyeblikkeligVideo Of C19 Pfizer Bioweapon Shows Same Spheres And Quantum Dots We See In Live Blood. What Happens To Unvaccinated Blood When Mixed With The C19 Bioweapon? It Clots Immediately

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·22. AUGUST 2023

22. AUGUST 2023

Video av C19 Pfizer Bioweapon viser samme sfærer og kvanteprikker vi ser i levende blod. Hva skjer med uvaksinert blod når det blandes med C19 Bioweapon? Det koagulerer øyeblikkelig

Video: Pfizer C19 bioweapon Humanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD er en leserstøttet publikasjon. For å motta nye innlegg og støtte arbeidet mitt, kan du vurdere å bli en gratis eller betalt abonnent. En anonym lege delte med meg disse interessante videoene. Den første var en analyse av Pfizer C19-skudd under mikroskopet. Du kan se sirkulæret…

Les hele historienRead full story

Dette fenomenet ble analysert i C19-injisert, men jeg dokumenterer det i C19 uvaksinert fra kasting. This phenomenon was analyzed in the C19 injected, but I am documenting it in the C19 unvaccinated from shedding.

Torsjonsspektroskopi evaluering av injeksjon etter C19 indusert magnetisme og mulige implikasjoner for menneskeheten. Endrer biovåpen bevissthet og er store farmasøyt involvert i det paranormale?Torsion Spectroscopy Evaluation Of Post C19 Injection Induced Magnetism And The Possible Implications For Humanity. Do The Bioweapons Modify Consciousness And Is Big Pharma Involved In The Paranormal?

ANA MARIA MIHALCEA, DOKTORGRADANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·

·25. NOVEMBER 2023

25. NOVEMBER 2023

Torsjonsspektroskopi evaluering av injeksjon etter C19 indusert magnetisme og mulige implikasjoner for menneskeheten. Endrer biovåpen bevissthet og er store farmasøyt involvert i det paranormale?

Les hele historienRead full story

Sammendrag: Summary:

Mange tror ikke på å kaste seg, til tross for Pfizer-dokumentene. Jeg har sett alle manifestasjoner av C19-vaksineskade i det uvaksinerte. Det medisinske samfunnet avfeier dette som stress. Hvor mange liv må kontinuerlig bli truet før dette blir anerkjent? Many people do not believe in shedding, despite the Pfizer documents. I have seen all manifestations of C19 vaccine injury in the unvaccinated. The medical community is dismissing this as stress. How many lives need to be continually endangered before this is acknowledged?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.