Transhumanisme. Hva vil det si å være lykkelig og ikke eie noe?

-Vi er nå hackbare vesener, som WEF og Scwabb rådgiver Harari sier på disse etterhvert velkjente video-klippene.

-Tiden der menneskene har fri vilje er over er også et av hans sitater.

Det er på tide å begynne å ta disse utsagnene på alvor. Noen av oss har levd i denne nye virkeligheten i mange tiår allerede Vi er verdens minst omtalte “konspirasjonsteori” kjent som Targeted Individuals.

Et google søk vil gi deg hundrevis av millioner treff, men få har i det hele tatt hørt om oss.

Teknologien på kropp og hjerne kontroll er milevis foran det som er offentlig kjent.

Det å leve med en AI som konstant blander seg inn i enhver tankeprosess, konstant lanserer nye tanker, følelser og sanser for å avbryte dine egne tankeprosesser og forme tankene etter sitt eget bilde er rett sagt ut et helvete. Det er aldri fred å få.

Bare det å skrive dette innlegget er et lite helvete. AI'en vet hva som foregår og ønsker ikke at jeg skal skrive om dette temaet. AI'en svarer med konstant innblanding og forsøk på å forstyrre skriveprosessen.

Men merkelig nok kan jeg ikke si at jeg er direkte ulykkelig. Jeg lever i et Elektromagnetisk-Frekvens mareritt og har gjort det i minst 30 år nå, så da kan jeg vel nepp påstå at jeg er direkte lykkelig heller da. Litt feil til Scwabben der altså.

Det som er sikkert er at opplevelsen av virkeligheten blir ganske subjektiv når man ikke lengere er alene oppi topplokket.

Min Transhumanist reise begynte tilbake på 90-tallet. Mitt første varsel om at noe var feil er fra midt på 90-tallet da jeg våknet opp i min egen seng med en følelse av at sjelen ble direkte vrengt i kropp og hode. En opplevelse så sjelsettende grotesk at jeg knapt unner den min værste fiende. Dette skjedde ved et par anledninger og jeg hadde ingen begreper den gang da om hva som foregikk og i og med at det umiddelbart ikke førte til videre la jeg det bak meg.

Når jeg i ettertid ser tilbake ser jeg at det var etter disse opplevelsene at jeg gradvis begynte å endre personlighet.

Noen år senere ble jeg stadig mer og mer oppmerksom på merkelige gjentagende drømmer. Jeg drømte f.eks. absurde ting som at veggene ramlet ut på huset mitt. Det som ofte kjennetegner disse falske drømmene er at de drømmes ikke bare en gang men repeterende gjennom natten. Noen ganger med små variasjoner.

Tidligere var disse drømmene av lav oppløsning, Dette har endret seg. Det er nå vanskeligere å skille ut hvilke drømmer som er falske. Øvelse gjør mester.

Jeg har klare minner om forferdelige ting som jeg opplevde som så graverende ydmykende at jeg aldri ville kunne reise meg fra dette uten at jeg i ettertid har den ringeste aning om hva det i det hele tatt dreide seg om. Men minnene om minnene er der.

I 2008 flyttet jeg til Phnom Penh, Kambodsja og merkelige ting begynte å intreffe i mine omgivelser. Jeg ble introdusert til begrepet “Gang-Stalking”. Uansett hvor jeg snudde og vendte meg havnet jeg i de mest absurde situasjoner. Jeg var rett og slett omgitt av “stalkere” som konstruerte hendelser overalt hvor jeg befant meg. Også inviterte gjester til mitt eget hjem. Uten å skrive for langt om dette kan jeg si at det endte med et smell og jeg tilbragte den siste måneden der i sikkerhetspolitiets varetekt og ble frigitt med beskjed om å ikke foreta meg noe som kunne føre til problemer for meg. Under hele mitt 2 år opphold i Kambodsja forsøkte jeg å få assistanse fra ambassade, i tillegg til å få media hjemme i til å dekke disse begivenhetene, Men det endte alltid opp med tomprat uten oppfølgning.

Etter hjemkomst til Norge ble jeg svært overrasket over at Gang-Stalkingen faktisk fortsatte i Norge, dog i et mye mer begrenset omfang.

2017 tok Targetingen en helt ny vending. Jeg ble stadig utsatt for uforklarlige fysiske opplevelser.

Etterhvert innså jeg at jeg ikke bare ble tankemanipulert, men at selve motorikken og kroppen til en viss grad ble styrt av Elektromagnetiske-Frekvenser.

Disse opplevelsene fikk meg til å innse at det som skjedde med meg var av en helt annen dimesjon enn det jeg tidligere hadde trodd var mulig.

Jeg begynte å søke på nett og innså raskt at det som skjedde med meg var langt fra unikt.

Det finnes et stadig økende antall mennesker med tilnærmet identiske opplevelser.

Targeted Individuals gruppen, mennesker som er utsatt for manipulering med Elektromagnetiske-Frekvenser og Direkte Energi Våpen består nå av millioner av mennesker.

Forsøkskaniner for WEF og globalistenes graverende fremtid om sammensveising av menneske og maskin.

Omfanget av denne Mind-Controllen er enormt og videre utvidelse er avhengig av ytterligere utvidet datakapasitet(tenk Google) og radiotårn tetthet.

-Vi vil kjenne deg bedre enn du kjenner deg selv, sier Harari.

Hjernens Elektromagnetiske-Frekvens mønster er kartlagt og tankene avleses/manipuleres og lagres i samtid. Mulig du er litt glemsk, men datamaskinen glemmer aldri.

Synsopplevelser avleses i samtid og kan overføres til skjerm. Fremtiden vil bli uten overvåkningskameraer. Vi vil alle være vandrende kameraer.

Alt av privatliv vil bli avskaffet for vanlige dødelige.

Kanskje du husker saken omlag ti år tilbake med falske basestasjoner rundt Stortinget?

Referert i media som avlytting utført av fremmede lands etterretningstjenester.

Min påstand er at dette var tvert imot manipulasjonsstasjoner for stortingspolitikere.

Til slutt.

Det har blitt brukt enorme ressursene på å forme og manipulere mitt liv. Stilne min stemme.

Hvor mye brukes da på å manipulere virkelige makt og ressurspersoner i samfunnet.

Uten torturdelen av dette programmet med fysisk lidelse/GangStalking ville jeg neppe noensinne innsett at dette programmet eksisterte og at jeg ble manipulert.

Mitt tips er at samtlige i nøkkelstillinger i vårt er manipulert/Mind-Controlled.

Ikke alle er mottagelig i samme grad. Noen står til en viss grad imot, noen har null motstandskraft mot denne formen for manipulasjon. Ressultatet blir uansett hva vi ser idag. En verden i kaos!

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.