Politiets vold ved demoer – media bagatelliserer demUvakre scener i hovedstaden

Forbundsfinansminister Christian Lindner forlot FDPs demonstrasjon mot regjeringen i hovedstaden mandag etter at han ble sterkt booedet der. Demonstrantene sang „ Hau! “.

Scenene til Lindners „ Escape “ er bisarre. Politibetjenter løper langs limousinen hans og kameratene for å flanke dem. På nettet forårsaket dette mye latterliggjøring –, slike scener fra tjenestemenn som et menneskelig skjold og eskortebeskyttelse er mer kjent fra diktaturer som Nord-Korea. Du finner den her en veldig interessant sammenligning.

„ Flucht “ resulterte i stygge scener. Demonstranter roper på eskorten „ Buh “. En demonstrant i oransjegul anorak bøyer seg tilsynelatende veldig nær den forbipasserende luksusbilen – som ministeren – og skriker også „ Buh “. En tjenestemann løper ham umiddelbart ned og kaster ham på gulvet.

Så reiser han seg igjen. Noen fra forbipasserende skriker „ Shit bulls “. Mistanken er åpenbar at det er mannen som tidligere ble brakt til bakken, siden han beveger leppene i dette øyeblikket –, men dette kan tydeligvis ikke tilordnes i videoen.

Kort tid etter griper en politimann mannen til side, andre tjenestemenn slår på ham, river hatten av hodet, arresterer ham brutalt og trekker ham bort.

Nå som pocketbok for bare 11,99 €

Du kan se bildene her.

I går via „ X “ stilte jeg Berlin-politiet følgende spørsmål: „ Hva var grunnen til arrestasjonen av denne demonstranten? Hvorfor går tjenestemennene dine så brutalt ned, river hatten av hodet selv om det ikke er motstand? “

Jeg har ikke fått svar på denne dagen.

Store medier som „ Focus Online “ bagatelliserer scenen på en slik måte at nyhetene deres kan beskrives som „ Fake News “. Portalen skriver: „ Når en demonstrant kommer for nær finansministerens bil, skyver en politibetjent ham til bakken. Mannen ringer deretter hørbart: ‘ Scheiß-Bullen ‘, hvorpå noen politistyrker tar ham bort og fjerner ham fra demonstrasjonen. Den filmende personen lar ikke nødetatene fortsette å følge med på scenen. “

Løp og fjern?

Kolleger, er det alvorlig? For en manipulerende bagatellisering! Og at det var den skjellende demonstranten som blir ført bort, er åpenbar, men den kan ikke bevises av videoen. Hvor er antakelsen om uskyld som du vanligvis gjør før du liker en monstrance for enhver voldelig gjerningsmann, kjære kolleger fra „ Fokus “?

Men selv om mannen faktisk kalte „ Scheiß-Bullen “: Hvordan rettferdiggjør dette politiets vold frem til hatten fjernes? En høflig bestemmelse av personopplysningene ville vært nok. I tillegg skal mannen være bonde – kanskje han mente dyrene sine med okser. Eller følte tjenestemennene seg adressert som okser?

Når det gjelder klimaekstremister som begår forbrytelser, begynner tjenestemenn generelt ikke engang å bli så brutale.

Jeg pleide å forsvare politiet regelmessig. Foran Corona. Etter politiets vold mot fredelige demonstranter som jeg opplevde der, er ikke Berlin-politiet lenger komfortable – selv om jeg vet at det fremdeles er anstendige tjenestemenn, som lider veldig av forholdene i myndigheten. Med slike bilder renner den nedover ryggen min iskald som det gjorde da politiet slo, sparket og holdt meg.

En leser skrev i går i en kommentar til innlegget mitt på videoen på „ Telegram “ at han skammet seg over kollegene. Det er ingenting å legge til.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?creatorScreenName=reitschuster&dnt=true&embedId=twitter-widget-0&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1746942303153864841&lang=de&origin=https%3A%2F%2Freitschuster.de%2Fpost%2Fpolizei-gewalt-bei-bauern-demos-medien-spielen-sie-herunter%2F&sessionId=aaf6060180eead24e47c31ca3e7548d54f95c11f&siteScreenName=reitschuster&theme=light&widgetsVersion=2615f7e52b7e0%3A1702314776716&width=550px

Det avhenger av din hjelp!

På siden min kunne du allerede lese i 2021 det som da ble ansett som en „ Corona kjetteri “ –, og i dag må selv de store mediene innrømme det. Kritisk journalistikk er som en isbryter –, den strikker snegler inn i enheten.

Du må tåle mye for det. Men det er den eneste måten å bryte isen på. Sakte men trygt.

Dette arbeidet er bare mulig med din !

Hjelp, sikre kritisk, uavhengig journalistikk som ikke mottar GEZ-avgifter eller skattebetalernes penger og ikke har en milliardær som sponsor. Og det er derfor – bare er forpliktet til deg av leserne!

1000 takk!Med kredittkort, Apple Pay etc.

Alternativt via bankoverføring, IBAN: DE30 6805 1207 0000 3701 71 eller BE43 9672 1582 8501

BITCOIN mottakernøkkel på be om

Min nåværende video

Habeck dechiffrerte: hat og uro fra rektor i sin tale om Bauer-protestene.

Habeck dechiffrerte: hat og uro fra rektor i sin tale om Bauer-protestene

Bilder: Skjermbilde Video X

Mer om emnet på reitschuster.de

Politiet tigger med opprørere fra nyttårsaften: “Ikke angrip oss”CDU-ordføreren hadde lovet en tøff hånd mot kriminelle i valgkampen. Nå lar han politiet be potensielle kriminelle om å forbli fredelige. Et stykke fra galskapet.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.