Sjokkerende: Politiet river den gamle mannen brutalt i bakkenMassiv vold under ID-sjekker

Av reitschuster.de

Hver mandag møtes innbyggerne en tur gjennom sentrum av Landau i Pfalz. Mandag var det tre hundre eller fire hundre borgere. Dere kjenner hverandre. Hvorfor går folk gjennom byen sin? Du vil finne koronalovene restriktive, langt fra virkeligheten. Politikk er hensynsløs. Bekymringen er klar: mot de strenge kravene til en stadig mer aggressiv politisk kaste.

„ Vi gikk gjennom byen som vanlig. Politiet fulgte oss. Det var ikke noe dårlig humør. Alt som alltid. I Landau kjenner dere hverandre “, sier Claudia, som går en tur på mandager. „ Politikerne skal se at vi eksisterer. “

Da de ankom Rathausplatz, dro de fleste hjem. Klokka var kvart til syv, kveld.

Deretter, ifølge innbyggerne, kjørte tre politimannsbiler til markedsplassen. De unge polititjenestemennene kom seg ut og ville sjekke ID-kort.

Klokka 07.25, tidsmarkeringene til bildene og filmene viser, ville politiet ønsket å se ID-en fra en eldre mann. Mannen ønsket først å se politibetjentenes ID. Det var frem og tilbake. Den eldre mannen sies å ha sagt „ Banana Republic “. Forbipasserende vil ha hørt det.

Resten kan sees på den korte videoen. ID-sjekk i Pfalz.

„ Unge mennesker som binder en gammel mann sammen, ekkelt. Jeg tror jeg egentlig ikke ser “, sier Carsten. „ Det kan ikke være, det er vårt land, det er ikke vårt politi! “

Hvorfor en personlig sjekk av opprørspolitiet? En tjenestemann sa at Corona-avstandsreglene ikke hadde blitt fulgt.

„ Hvorfor gjorde du det? “, spør Claudia en tjenestemann. „ Fordi han angrep oss “, burde svaret vært.

„ Det er ikke sant! “, sier Claudia.

Det unge politiet brakte den eldre mannen til lagbilen klokka 07:28. Klokka 7.55 p.m. han dukket opp igjen. Avisene ble tilsynelatende sjekket.

Det er inngitt en klage. Vitner har kommet frem, det er mange bilder og filmopptak av kampanjen „ personlig identifikasjon “. En advokat har tatt seg av saken.

„ Og mandag går vi en tur igjen “, sier Claudia. Som dem lurer mange på om faktisk vet hvor stor tillit til staten og dens institusjoner som blir ødelagt.

Videospiller

00:00

01:44

Boris Reitschuster sin nåværende føderale pressekonferansevideo – denne gangen utelukkende på GETTR.

Bilde: skjermdumpvideoTekst: rød

Mer om emnet på reitschuster.de

Politiet overholder julenissenNei, ingen politibetjent vil være det i disse dager. Alle som savner avstandsregler med tollpinner eller drar julenissen bort for å bestemme sine personlige opplysninger, skal ikke bli overrasket over den skandaløse oppmerksomheten. Av Alexander Wallasch.

Tallrike demonstrasjoner mot Corona-tiltakDet var protester mot Corona-tiltakene i hele Tyskland og Østerrike i helgen. Som alltid reagerer politikk – med innramming og ærekrenkelse.

Verdensomspennende massedemonstrasjoner mot Corona-tiltak4. desember Det var igjen verdensomspennende masseprotester mot den globale Corona-politikken. Protesten fokuserte på vaksinasjon, hygienesertifikater og situasjonen i Australia og New Zealand.

Rabiatpolitiets vold mot Corona-demonstranterBerlins politi oppløste Corona-demoen rundt midnatt uten noen åpenbar grunn. Etter nesten to timer var det en utrolig vending.

Politiets vold: „ Jeg trodde de ville drepe ham! “Utrolig politivold i Berlin: En innbygger beskriver hvordan tjenestemenn blodløst slo en forsvarsløs ung mann. Han snakker om en “glitrende orgie”. Bilder dukket opp på som gir mistanke om at et barn også ble slått.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.