DEN HEMMELIGE BARCELONA AVTALEN 1974 og 1995/amp

HUMAN SYNTHESIS
EMAIL: HUMANSYNTHESIS0@GMAIL.COM

Barcelona avtalen – Hemmelig avtale om overtakelse av Europa inngått av EU og araberstatene i 1974 og 1995

_Av Redaksjonen – 2. september 2017 5566 1_
![alt](https://human-synthesis.ghost.io/content/images/2017/09/barcelona-avtalen-2.png)
[**Global Politics:**](http://globalpolitics.cz/clanky/barcelona-process/)

BAKGRUNN FOR BARCELONA AVTALEN 1974:

BARCELONA AVTALEN AV 1995:

Har du noengang lurt på hvorfor EU har åpnet sine yttergrenser på vidt gap slik at horder av muslimske «flyktninger» fritt kan strømme inn over våre landegrenser? Svaret få du i denne artikkelen

Kort oppsummert kan vi vel si at paradiset vi lever i, bygget opp gjennom de siste 1000 årene, vil bli gjort om til et helvette på jord anført av Islams Sharia lovgivning som legger grunnlag for steining av kvinner, pedofili, bestialsk slakt av dyr, løgn og bedrag, drap på homofile, jøder og kristne og en lang rekke andre grusome ting vår befolkning kommer til å måtte oppleve den dagen Islam kommer i flertall.

På dette møtet ble det også utarbeidet en liste over krav som måtte oppfylles før oljekranene igjen ble åpnet:

Åpne opp for innvandring fra den muslimske verden.

Legge til rette for utbredelsen av Islam i .

Få igang aktiviteter for å fremme holdninger som gir et positivt bilde av arabisk kultur f.eks. fokus i skolen på Europas kulturelle til Islam og fokus pådet positive ved islam.

Gi full til de kravene som Den Arabiske Liga kom med i Israel-Palestina konflikten.

Frankrike som nylig hadde mistet sine kolonier og status som stormakt så en mulighet til igjen å kunne spille en rolle på den internasjonale arenaen. Frankrike argumenterte ovenfor de 9 andre EF-landene om å komme araberlandene i møte ved å innlede et tettere samarbeid og en union på sikt.

Argumentene for et slikt samarbeid var:

Araberlandene kunne levere nok olje og gass til EF-landene i over hundre år frem i tid. Skulle de industrialiserte og høyt teknologiske utvikklede europeiske landene bestå som velferdssamfunn, så var en sikker og stabil energiforsyning helt nødvendig.

På begynelsen av 70-tallet, pekte de demografiske kurvene nedover, barnefødselene var altfor lave til å kunne opprettholde en sunn og bærekraftig befolkneng. Samtidig som det var full sysselsetting i industrien,manglet enkelte sektorer arbeidskraft. De muslimske landene hadde mengder av arbeidskraft.

Forhandlingene ble innledet i Paris den 31. juli 1974

Temaet var hvordan dialogen skulle organiseres og formaliseres. Resultatet av dette møte ble at de 9 EF landene forpliktet seg til å arbeide for å utvikle det politiske, økonomiske og kulturelle samarbeid mellom Europa og den muslimske verden.

Den videre prosessen ble overlagt til EF-byråkratiet uten store annonseringer eller informasjon til befolkningen i disse 9 EF landene.

Hørtes dette for ille ut til å være sant? Ta en titt på https://norgesavisen.no/islam/ – her er alt dokumentert med henvising til sitater fra Koranen og andre Islamske skrifter.

alt

HVA DU KAN GJØRE FOR Å HJELPE TIL MED Å SNU DENNE UTVIKLINGEN?

Du kan kjøpe et abonnement på Norgesavisen https://norgesavisen.no/abonnere/ og/eller gi en  https://norgesavisen.no/donasjoner/ slik at Norgesavisen.no når ut til en større del av befolkningen med denne informasjonen.

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.