Studie viser en kvart million nanopartikkelpolymerer per liter i vannflasker – samme polymerer funnet som i Moderna-patent for Covid 19-skudd, Morgellons-filamenter, blod- og gummipropperANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD

13. JANUAR LES I APPEN Linken til den vitenskapelige artikkelen er her: Rapid single-particle chemical imaging of nanoplastics by SRS microscopyDu kan se videoen av denne nyhetsrapportartikkelen her:Flaskevann inneholder tusenvis av nanoplaster så små at de kan invadere kroppens celler, sier studieDen gjennomsnittlige literen med flaskevann har nesten en kvart million usynlige biter av aldri så bittesmå nanoplast, oppdaget og kategorisert for første gang av et mikroskop med doble .Forskere har lenge regnet med at det var mange av disse mikroskopiske plastbitene, men før forskere ved Columbia og Rutgers universiteter gjorde beregningene sine, visste de aldri hvor mange eller hva slags. Ved å se på fem prøver hver av tre vanlige flaskevannsmerker, fant forskerne at partikkelnivåene varierte fra 110 000 til 400 000 per liter, i gjennomsnitt rundt 240 000 ifølge en studie i mandagens Proceedings of the National Academy of Sciences.Dette er partikler som er mindre enn en mikron i størrelse. Det er 25 400 mikron – også kalt mikrometer fordi det er en milliontedel av en meter – i en tomme. Et menneskehår er omtrent 83 mikron bredt.Tidligere studier har sett på litt større mikroplaster som spenner fra de synlige 5 millimeterne, mindre enn en kvart tomme, til en mikron. Omtrent 10 til 100 ganger mer nanoplast enn mikroplast ble oppdaget i flaskevann, fant studien.Mye av plasten ser ut til å komme fra selve flasken og omvendt osmose-membranfilteret som brukes for å holde andre forurensninger ute, sa studieleder Naixin Qian, en fysisk kjemiker fra Columbia. Hun ville ikke avsløre de tre merkene fordi forskere vil ha flere prøver før de trekker frem et merke og vil studere flere merker. Likevel sa hun at de var vanlige og kjøpte på en WalMart.Forskere kan fortsatt ikke svare på det store spørsmålet: Er disse nanoplastbitene helseskadelige?«Det er for tiden under vurdering. Vi vet ikke om det er farlig eller hvor farlig, sier studiemedforfatter Phoebe Stapleton, en toksikolog ved Rutgers. “Vi vet at de kommer inn i vevet (til pattedyr, inkludert mennesker) … og den nåværende forskningen ser på hva de gjør i cellene.”International Bottled Water Association sa i en uttalelse: “Det er for tiden både mangel på standardiserte (måle)metoder og ingen vitenskapelig konsensus om potensielle helseeffekter av nano- og mikroplastpartikler. Derfor gjør medieoppslag om disse partiklene i drikkevannet ikke noe annet enn å skremme forbrukerne unødvendig.»American Chemistry Council, som representerer plastprodusenter, nektet å kommentere umiddelbart.Verden “drukner under vekten av plastforurensning, med mer enn 430 millioner tonn plast produsert årlig” og mikroplast som finnes i verdenshavene, mat og drikkevann med noen av dem fra klær og sigarettfiltre, ifølge United Nasjonens miljøprogram. Arbeidet med en global plastavtale fortsetter etter at samtalene strandet i november.Her er bilder fra den originale studien:Ved å utvikle den datadrevne hyperspektrale SRS-bildeplattformen for mikronanoplastanalyse, beskriver vi en metodikk for å forbedre nanopartikkeldeteksjonssensitivitet og polymeridentifikasjonsspesifisitet, som har gjort det mulig for oss å begynne å adressere det langvarige kunnskapsgapet til nanoplast. Vi anslår at eksponeringen for mikronanoplasten fra vanlig flaskevann var på nivået 10 5 partikler per liter, som er to til tre størrelsesordener mer enn de tidligere rapporterte resultatene som kun fokuserer på stor mikroplast ( SI vedlegg, tabell). S4) (58, 59, 61, 69, 70). Når det gjelder estimering av menneskelig eksponering, er disse verdiene betydelig høyere enn de som for tiden er rapportert i litteraturen (56, 71), som er et resultat av den nylig oppdagede nanoplastfraksjonen av plastpartikler. De bittesmå partiklene som tidligere var usynlige under konvensjonell bildebehandling, dominerer faktisk i antall og utgjør ~90 % av hele populasjonen av plastpartikler som er oppdaget. De resterende 10 % identifisert som mikroplast har en konsentrasjon på rundt 3 × 10 4 partikler per liter (SI vedlegg, fig. S17), med flertallet av dem i størrelsen under 2 μm . Større partikler (>2 μm), som er lettere å identifisere under vanlig optisk mikroskopi, er i samme størrelsesorden som den rapporterte mikroplastanalysen avhengig av deteksjonsbegrensningen rapportert basert på forskjellige teknologier (SI-vedlegg, fig. S17 og tabell S4) )Individuell mikronanoplast identifisert for hver målpolymer fra flaskevann. (A–G) Representative SRS-bilder av fine plastpartikler oppdaget for hver polymer: (A) polyamid, (B) polypropylen, (C) polyetylen, (D) polymetylmetakrylat, (E) polyvinylklorid, (F) polystyren, og (G) polyetylentereftalat.Jeg vil sammenligne disse kjemikaliene med Covid-skuddene, vår kjemiske analyse av blodet og gummiklumpene og Morgellons filamenter.Polymerene er de samme.Her kan du se bildene:Jeg har vist omfattende forskning som fant de samme polymersammensetningene i humant blod – for eksempel viste vår C19-vaksinerte og uvaksinerte blodproppanalyse et polyamidprotein som kan være nylon- eller silkelignende polymerer. Det er klart at dette prionlignende proteinet ikke kan løses opp med kaustiske midler. Vi har dokumentert blodproppanalysen i detalj her:Blodproppanalyse fra levende og avdøde individer viser konsistente funn: Et gummi som polymerisert protein – mikroskopi viser filamenter. Del 1 av 3 – Dr. Ana Mihalcea med Clifford CarnicomBlodproppanalyse fra levende og avdøde personer nær infrarød spektroskopi viser flere hydrogelpolymerkomponenter – del 2 av 3 – Dr. Ana Mihalcea med Clifford CarnicomBlodproppanalyse fra levende og avdøde individer – Foreløpig kjemisk løselighetstesting – Del 3 av 3 – Dr. Ana Mihalcea med Clifford CarnicomVær oppmerksom på at polyamider også ble funnet i hjernechiptoksikologianalysen fra 2012 av målrettede individer som fikk ekstrahert og analysert hjernebrikken og kroppsimplantater.GLOBAL HJERNEBRIKKE OG MESOGENS nanomaskiner for ultimat kontroll over falske minner – Datasystem for kollektiv sinnskontrollANA MARIA MIHALCEA, MD, PHD·18. JULI 2023GLOBAL HJERNEBRIKKE OG MESOGENS nanomaskiner for ultimat kontroll over falske minner - Datasystem for kollektiv sinnskontroll“For å forstå teknologien til mesogener og deres mange smarte funksjonelle bruksområder for sansing, leveringssystemer for nyttelast og andre relaterte aspekter av deres design, må man alltid huske at mesogenen er verktøyet eller enheten – som hjulet på en bil for nanoen. maskin. Nanomaskinen kan designes for å bli roboten, kirurgisk skalpell, kamera…Les hele historienEr det bare en tilfeldighet at alle disse studiene på jakt etter nanopartikkelpolymermikroplast dukker opp og at de tilfeldigvis er kjemisk identiske med stealth-nanopartikler i Moderna-patentet for Covid 19-skuddene? Jeg fremhevet polymerene som ble funnet i flaskevannet som også er i Moderna-patentet for C19 Lipid Nanoparticle-teknologien:Vær oppmerksom på at disse polymerene også ble funnet i hjertevev til levende mennesker og bidrar til turbokreft.Mennesker som blir til cyborger: Vitenskapelig artikkel om “Deteksjon av forskjellige mikroplaster hos pasienter som gjennomgår hjertekirurgi”Selvmonterende nanoteknologi Mikroplastpolymerer som bidrar til turbokreft, akselerert aldring og alle sykdommerClifford Carnicom og jeg har funnet disse kjemiske signaturene i menneskeblod via nær infrarød spektroskopi – det han kaller CDB – jeg kaller Morgellons eller avansert nanoteknologi. Uavhengig av navnet er polymersignaturene de samme, og vi diskuterer det samme. Polyener er polyetylen, polymere alkoholer er polyvinylalkoholer, polyamidproteiner er komponenter av nylon eller silke. Alle tre kjemiske klasser ble også funnet i vannflaskene.Artikkelen som sier at helseeffektene av disse nanopolymerene ikke er kjent er en fullstendig løgn! Folk blir forgiftet av å drikke flaskevann. Bombardementet av menneskeheten med polymerer er ikke tilfeldig, men en del av den syntetiske Cyborg-skapelsen og avfolkningsarbeidet. De samme polymerene finnes også i Geoengineering miljøfilamentprøver, kjent som Morgellons.En av polymerene som finnes i flaskevann er polyetylentereftalat.Ftalater, eller ftalatestere, er estere av ftalsyre. De brukes hovedsakelig som myknere, dvs. stoffer tilsatt plast for å øke deres fleksibilitet, gjennomsiktighet, holdbarhet og lang levetid.Dette er hormonforstyrrende stoffer som også ble funnet i den kjemiske analysen av Morgellons filamenter – dette er et utdrag fra sammendraget:Det ser ut til at disse «luftbårne filamentene» er komplekse organiske polymerer, som inneholder mange syntetiske kjemikalier, noe som fremgår av GC/MS-screening av deres termiske nedbrytningsprodukter.Mange organiske molekyler man ofte møter i sammensetningen av jetdrivstoff og jetreaktorsmøremidler ble påvist i denne undersøkelsen. De fire prøvene som ble studert inneholder flere giftige syntetiske forbindelser (ftalater) og tre av dem inneholder DEHP, et medlem av denne familien som er spesielt bekymret på grunn av egenskapene til hormonforstyrrende stoffer. Alle organiske molekyler, spesielt de heterosykliske forbindelsene, som er tilstede i «luftbårne filamenter»-prøver representerer en sterk bekymring, både for folkehelsen og miljøvern.Jeg har diskutert den kjemiske overlappingen mellom Lipid Nanopartikler og Morgellons miljøfilamenter her, og den fullstendige kjemiske rapporten vises: Kjemisk analyse Sammenligning av hydrogelfilamenter fra C19-skudd og miljøgeoengineeringkilder – Project What Happened to Humanities Blood?Jeg har også vist at polymerene brukes til biosensing-applikasjoner:Korrelasjoner mellom COVID19 biovåpeninnhold, polymerkjemi og nanosensorer for WBANSammendrag:Polymerene som er distribuert overalt, i vannet, maten, luften, vaksinene er alle en del av den teknologiske og syntetiske biologikonvergensen orkestrert av globalistene. Disse polymerene brukes til biosensing-applikasjoner og er infrastrukturen til intrakroppsnettverket og metavers dataopplasting samt fusjon av mennesker med syntetisk biologi – Cyborg Human 2.0-konvergensen. De er ikke der ved et uhell, og de er ikke der fordi vi bruker for mye plast og forurenser miljøet med det – nei, dette er bevisst utformet angrep på vår menneskers helse, liv og biosfære.Humanity United Now – Ana Maria Mihalcea, MD, PhD er en leserstøttet publikasjon. For å motta nye innlegg og arbeidet mitt, bør du vurdere å bli en gratis eller betalt abonnent.Oppgrader til betalt

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.