Trikset for å få til folkemord.

I Gaza bodde 2,3 millioner fordrevne innbyggere, stengt inne av høye murer og bevæpnede vakthold, ubevæpnede palestinere med gjennomsnittsalder av 17 år, de fleste var barn. Hamas var fra begynnelsen av styrt av Shin Beth, Israels interne etterretningstjeneste, var Israels egne forkledde terrorister i sin lange historie i utøvelse av blind terror (jmf. Irgun og Menachem Begin) som gav Israel den anledning de trengte grunnen for å utrydde bortimot 20 000 mennesker; det var det som gjaldt, anledningen, spørsmålet er om det er det samme de nå planlegger for Europa? Pressemeldingene kan tyder på det, foto fra den gangen Gaza så menneskelig ut: https://www.nbcnews.com/news/world/palestinian-civilians-trapped-gaza-amid-intensifying-israeli-bombing-n1267335

AV SVEN-INGE JOHANSEN

16. 12. 2023

138 VISNINGER

5 MINUTTER LESETID

 

DEL ARTIKKELEN OG DELTA I Å SETTE MENNESKEHETEN FRI, ÆREDE LYSKRIGERE!

Er det vår tur neste gang?

Skrevet av Jakob Nilsen

Det ble oppdaget for mange år siden, men den som eier media har også mye makt, men internet har gitt sionistene mye motstand, sannheten pipler frem av seg selv, det liker de meget lite. Her en jukseterrorist, kledd som hamas-terrorist, men glemte å skjule det som stod hans hjerte nærmest, det åpenbarer seg i den gule sirkelen, davidstjernen skrevet inn som en tatovering, et sikkert tegn på Hamas-aksjonene som falsk-flagg operasjoner. Staten Israel har operert slik hele tiden, uten unntak, for å skjule sitt brennende hat, sin glødende rasisme, sin uendelige menneskeforakt og brutale ondskap. I Gaza denne gang etterlot de ingen tvil, det var slik de var, foto, her.

Tror noen virkelig at den militære delen av Hamas opererer på egenhånd uten at israelske og vestlige etterretningstjenester har kontrollen? Hvis ikke vi vanlige innbyggere våkner opp, kan det være vår tur neste gang.

Hvis vi ser for oss at Hamas eller “Hamas” angriper Sverige fra norsk side og “Hamas-medlemmer” eller Hamas-medlemmer blander seg med befolkningen i Oslo. Vil Sverige da bombe hele Oslo sønder og sammen? Hvis nordmenn klager kan det svenske bare si at militære terrorister angrep og nå må de rydde opp. Det er jo da selvforsvar for å overleve.

Dette er prinsippet som for tiden kjøres i Gaza, med det resultat per nå at konflikten som startet 7.oktober har ført til: 18 787 er drept som følge av det israelsk angrepet – over 7000 er barn, 50 897 er skadet og 7600 er . Fordrevne på Gaza 1,8 millioner mennesker. Fordrevne Israel: 500 000. Vanlige folk taper stort. Kilder: herher og her.

Slik gjøres det

En oppskrift, som norske militære og NATO må kjenne til, er falske flagg-operasjoner. Og dette er ikke en konspirasjonsteori, det en militær/etterretningstaktikk som og russerne har blitt koblet til. Men da gjaldt det Ukraina som vi i Vesten er pålagt å holde med. Om Israel gjør det – ikke ett ord. Ikke en gang en tanke om det. Kilde: her.

Kort sagt, en falsk flagg-operasjon:

En falsk flagg-operasjon er en handling begått med den hensikt å skjule den faktiske kilden til ansvar og legge skylden på en annen part. Begrepet “falsk flagg” oppsto på 1500-tallet som et uttrykk som betyr en forsettlig feilrepresentasjon av noens troskap. Begrepet ble kjent brukt for å beskrive en list i marinekrigføring der et fartøy førte flagget til et nøytralt eller fiendtlig land for å skjule sin sanne identitet, (Wikipedia).

Grunnen til at Israel skapte Hamas

Er dette begynnelsen på avslutning av Israelprosjektet, spør den jødiske historiker Ilan Pappé, britisk israeler, født i Haifa i 1954, som i flere betydelige bøker har pekt på bedragene sionistene har laget sine mange luftslott med. Han måtte flykte fra Israel, da maktsionistene mente han kom dem for nære, se video, her.

Swiss Policy Research forteller om årsaken til at Israel skSwiss Policy Research forteller om årsaken til at Israel skapte Hamas, men også om Hamas og andre terroristgrupper som er designet – konstruert. I en presentasjonen av informasjonen, hos Truthseeker, blir det presentert på denne måte:

«Siden Hamas' overraskelsesangrep på Israel 7. oktober, har de sionist-eide og kontrollerte mediene i Vesten døgnet rundt gitt oss antatte Hamas-grusomhetsfortellinger – halshuggede babyer og omfattende voldtekt og drap.

Mainstream-medier diskrediterte febrilsk rapporter fra israelere som ikke trodde at Hamas-angrepet var en overraskelse – eller at Hamas kunne ha brutt den sikreste og mest overvåkede grensen i verden uten israelsk forhåndskunnskap og medvirkning.

Det kosher-mediene ikke forteller oss – eller til og med erkjenner – er at Hamas opprinnelig ble opprettet og finansiert av den israelske Mossad, som er i samsvar med den israelske holdningen, “Hvis Israel ikke har en fiende, så må de skape en.” for å rettferdiggjøre deres frekke etniske rensing av den arabiske befolkningen i Palestina.

Følgende essay publisert av Swiss Policy Research gir oss en detaljert historie om hvordan og hvorfor Israel skapte Hamas som en klassisk “kontrollert opposisjon” for å gi Israel en casus belli – og den “moralske” høye grunnen for å begå folkemord og landtyveri – samtidig som det ble gitt fart på verdens forestilling om at etnisk rensing faktisk er «selvforsvar».

Har Hamas allerede landet i , slik at Israel endelige kan begynne å beskyte og terrorisere europeiske storbyer med slik de har gjort i Gaza, denne gang på jakt etter fiktive Hamasterrorister; terrorister de israelske sionistene hadde fødd og fetet ved eget bryst? Det kan se slik ut. Tipper kristensionistene i skal bli ubehagelig overrasket, hvis de i det hele tatt oppdager at de hadde blitt ført bak lyset. Og Document har meg bekjent meget tette forbindelser til de israelske sionister, er betalt for å være deres talerør, derfor var Document tidlig ute med nyhetene, Hamas i Tyskland, se her og Hamas i Danmark, se her.

Den gir også en forklaring på hvorfor Biden-administrasjonen i umiddelbar kjølvann av Hamas-angrepene – som har en haug av sionister – hadde milliarder i iranske eiendeler – som Iran kunne bruke til å Hamas økonomisk – og Iran gir denne støtten vel vitende om at Hamas er en Mossad-operasjon – og at finansiering av Hamas til syvende og sist vil tjene interessene til sionistene i Israel.»

Ikke lett for mediene og regjeringen i Norge å følge med på slike avanserte planer, er det vel?

Hamas er ikke den eneste utpekte terrorgruppen som i hemmelighet er opprettet eller støttet av etterretningstjenester. Faktisk, siden andre verdenskrig har de fleste høyprofilerte «palestinske», «islamistiske» og «kommunistiske» terrorgrupper til en viss grad blitt kontrollert av vestlige eller israelske etterretningstjenester.

Vi tar med noen her, men les gjerne den originale artikkelen: Swiss Policy Research om terrorister eller “terrorister” styrt av Vesten og Israel gjennom de siste tiårene, her.

Fabrikkerte terrorister

Er Hamas kommet til Danmark, og gjemmer seg i København? Skal det bli brukt raketter for å drepe 20000 av Kjøbenhavns befolkning for å finne et og annet Hamasmedlemmer blant de drepte? Akkurat som I Gaza? Vi skal ikke utelukke det, for bak løgnenes beskyttende dekke lever helt andre motiver og ønsker, slike den europeiske befolkning ikke ønsker å ha i sine hjerter, foto Al Jazeera, her.
  • Notorisk “palestinsk” terroist Abu Nidal ble i 1992 avslørt å være Mossads mann
  • Carlos Ramirez, sjakalen, beskyttet av etterretningstjenestene i USA, Storbritannia og Israel
  • Røde Brigader, Svart September og IRA – trent av CIA, kontakt med italiensk og fransk etterretning
  • Palestinsk Liberation Front – bruk av Mossad
  • Al-Qaida – amerikanske og israelske etterretningsorganisasjoner styrte
  • ISIS angrep i Syria og terroristbomber i europeiske byer – skapt av vestlig etterretningstjenester, hjulpet av NATO-medlem Tyrkia

“Avslutningsvis har det meste av moderne terrorismes historie, ikke bare siden 2001, men egentlig siden andre verdenskrig, vært et bedrag produsert av vestlige og israelske etterretningstjenester.”

Dessverre som antydet kan det ikke utelukkes at framover dukker terrorister fra Hamas eller fra “Hamas” opp i våre europeiske byer. Og hvis en altså bruker folkemordet i Gaza som eksempel, vil avanserte jagerfly komme dundrende og slippe dødelige bomber i hodene våre eller jage oss på flukt. En skal jo rydde området for terrorister, og en vet aldri hvor de slemme har gravd sine hemmelige ganger. Vestens syn, takk til Biden-administrasjonen og NATO, er tydeligvis: Forsvar er bra, egenproduserte terrorister som lurer befolkningen opp i stry er bedre.

Etterord

Og hvorfor Vestens eliter lar Israel holde på, spør du kanskje. Svaret er at Israel er tenkt å være hovedstaden til verdensregjeringen som planlegges. Våre stortingspolitikere gjør (nesten) alle som Netanyahu sier. Tenk på korona-pandemien, «The Great », Agenda 2030 og WHOs pandemiplan. Stikkord: Kontroll og sentralisering, basert på . Forbildet er dagens Kina.


Kilder – slik lager du et folkemord og lurer USA og Europa: https://www.thetruthseeker.co.uk/?p=277714 Om Israel som hovedstad for verdensregjeringen (New World Order): her. Kort videohistorie om Israels opprettelse av Hamas, her.

Kjemp for fremtiden, lyskrigere!

Støtt Nyhetsspeilets eksistens! Din går direkte til drift av magasinet og til å støtte din favorittforfatter. Utgjør en forskjell. Støtt denne historisk store og endelige kampen om vår frihet og menneskehetens eksistens.Start første steg

Sikkert bidrag

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.