Den amerikanske marinens varslere som utsatte pigg under pilothjerte-relaterte forhold etter vaksinasjon, er blitt undersøktUS Navy whistle-blower who exposed spike in pilot heart-related conditions post-vaccination has been placed under investigation

exposed-news.comexpose-news.com/2023/12/14 / us-navy-whistle-blower-who-exposed/2023/12/14/us-navy-whistle-blower-who-exposed

Av Rhoda Wilson 14. desember 2023By Rhoda WilsonDecember 14, 2023


En aktiv vakthavende offiser,An active-duty officer,Navy Health Administrator and Medical Recruiter in the US Navy Medical Service Corps sprengte fløyta og avslørte data som indikerte en betydelig økning i hjerterelaterte problemer blant militære piloter etter covid-injeksjoner.To uker senere ble han satt under etterforskning. Navy Health Administrator and Medical Recruiter in the US Navy Medical Service Corps blew the whistle and revealed data indicating a significant rise in heart-related issues among military pilots following covid injections. Two weeks later he was placed under investigation.


La oss ikke miste kontakten … Din regjering og Big Tech prøver aktivt å sensurere informasjonen som er rapportert av The Exposé for å betjene deres egne behov. Abonner nå for å sikre at du mottar de siste usensurerte nyhetene i innboksen…Let's not lose touch…Your Government and Big Tech are actively trying to censor the information reported by The Exposé to serve their own needs. Subscribe now to make sure you receive the latest uncensored news in your inbox…


I følge dataene fra Pentagons Defense Medical Epidemiology Database (“ DMED ”) presentert av løytnant Ted Macie, det har vært en dramatisk økning i forskjellige hjerterelaterte plager blant fastvingede og helikopterpiloter i 2022.According to the data from the Pentagon's Defence Medical Epidemiology Database (“DMED”) presented by Lieutenant Ted Macie, there has been a dramatic increase in various heart-related ailments among fixed-wing and helicopter pilots in 2022.

Tallene viser dramatiske økninger i hypertensiv sykdom (36%), iskemisk hjertesykdom (69%), lungehjertesykdom (62%), hjertesvikt (973%), andre former for hjertesykdom (63%) og kardiomyopati (152%) sammenlignet med femårs gjennomsnittet før 2022.The figures show dramatic increases in hypertensive disease (36%), ischemic heart disease (69%), pulmonary heart disease (62%), heart failure (973%), other forms of heart disease (63%) and cardiomyopathy (152%) compared to the pre-2022 five-year average.

Disse økningene er på toppen av de forbløffende økningene i 2021 These increases are on top of the astounding increases in 2021 that were utsatt av advokat Thomas Renz under en paneldiskusjonexposed by attorney Thomas Renz during a panel discussion med tittelen ‘ titled ‘Covid-19: En annen meningCovid-19: A Second Opinion‘ holdt i D.C. 24. januar 2022, arrangert av den amerikanske senatoren Ron Johnson.‘ held in Washington D.C. on 24 January 2022, hosted by US Senator Ron Johnson.

Dette er grunnen til at gjeninnsetting, tilbakebetaling og unnskyldning ikke er nok, Lt. Sa Macie i videoen sin lagt ut 27. november 2023.  Lt. Macie refererte til This is why reinstatement, back pay and an apology aren't enough, Lt. Macie said in his video posted on 27 November 2023.  Lt. Macie was referring to en tweet lagt ut av konaa tweet posted by his wife.  I tweeten hennes, .  In her tweet, Mara MacieMara Macie sa: said:

“ Tusenvis av tjenestemedlemmer ble behandlet med ‘ respektløshet ' og avfyrt på grunn av ‘ tyranni ' … Det er en fullstendig mangel på tillit til “ ledelse ” blant de som ikke bare ble ufrivillig separert, men også de som gikk bort (inkludert bare sjenert for pensjonisttilværelse), de som kjempet innenfra, men ble flagget for opprykk, de som ikke ønsket å ta skuddet, men ble tvunget … Ansvarlighet er det eneste svaret. Hver eneste stemme fra tjenestemenn som led på grunn av disse ulovlige mandatene, bør høres før kongressen. ”“Thousands of service members were treated with ‘disrespect' and fired because of ‘tyranny' … There is a complete lack of trust in the military “leadership” among those who were not only involuntarily separated, but also those who walked away (including just shy of retirement), those who fought from within but were flagged for promotion, those who didn't want to take the shot but were coerced … Accountability is the only answer. Every single voice of servicemembers who suffered because of these ILLEGAL mandates should be heard before Congress.”

To dager etter at han la ut videoen sin, Two days after posting his video, Lt. Macie ble kontaktet av sin øverstbefalendeLt. Macie was contacted by his Commanding Officer som beordret ham til å fjerne videoen sin fra sosiale medier.  To dager etter det, 1. desember, who ordered him to remove his video from social media.  Two days after that, on 1 December, Mara la ut en video på TwitterMara posted a video on Twitter og sa at han hadde blitt nektet tilgang til datamaskinen sin på jobb. saying that he had been denied access to his computer at work.

10. desember, Lt. Macies øverstbefalende informerte ham om at en etterforskning var åpnet.  “ Man kan forvente at denne undersøkelsen er inne på de foruroligende DMED-dataene, ” On 10 December, Lt. Macie's Commanding officer informed him that an investigation had been opened.  “One would expect that this investigation is into the unsettling DMED data,” Sa MaraMara said..

Kilder for denne artikkelen inkluderer:Sources for this article include:

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.