Bill Gates støttet $ 1 milliard plan til teppejord i LIVE videoovervåkningssatellitter

Et Gates-finansiert oppstartsfirma kalt EarthNow kunngjorde planer om å omgi planeten i 500 satellitter som er i stand til sanntids videodekning av menneskelig aktivitet og bevegelse over hele kloden… Flere mainstream nyhetssteder rapporterte om det i 2018 … Nå har selskapets nettsted forsvunnet fra

Denne artikkelen er oppdatert siden vi først publiserte den i mars 2020.

hjalp bankroll med et oppstartsfirma kalt EarthNow that kunngjort planen om å lansere et $ 1 milliard nettverk av 500 satellitter for å gi direktesendt videodekning av hvert “ hjørne ” av jorden i 2018.

NBCNewsweekWall Street JournalLive Science, og til og med de berørte ACLU, alle rapportert om det, men nå har selskapets nettsted forsvunnet fra internett. Når du klikker på lenken til “ EarthNow.com ” i noen av disse artiklene, vil den lede deg til et spam-fiskested.

Så nå er spørsmålet, hva skjedde med det? Oppløste EarthNow etter dårlig reklame? Sette planene på vent? Fortsett uten å varsle media?

Før den forsvant, selskapets nettsted skrøt av at alle kundene i deres overvåkingsnettverk måtte gjøre var å bla på smarttelefonen eller nettbrettet for å få “ nær øyeblikkelig tilbakemelding av video med bare ett sekund forsinkelse” av hva som skjer i noen del av verden når som helst på døgnet.

Brukere av den futuristiske “ EarthNow ” -appen vil kunne se på været, oppdage skogbranner i det øyeblikket de starter, se vulkaner bryte ut og spore migrasjonen av store hvaler.

Selv om alt høres velvillig ut, kan appen også brukes til “ hjelp ‘ smarte byer ' bli mer effektive, gi on-demand data om avlingshelse, fange ulovlige fiskeskip i loven, observere konfliktsoner og svare umiddelbart når kriser oppstår, og hjelpe media med å fortelle historier fra hele verden, ” EarthNows nettsted pleide å si. Det store spørsmålet er hvem som er “ brukerne ” av denne teknologien. I følge Wikipedia, forventet selskapet at de opprinnelige kundene vil inkludere “ regjeringer og store bedrifter, ”, men at de håpet å til slutt lage en app som vanlige mennesker hadde råd til.

“ Vi er begeistret for utsiktene til å gi alle et fantastisk vakkert sanntidsvindu på din verden fra verdensrommet. Med EarthNow vil vi alle bli virtuelle astronauter, ” EarthNow grunnlegger Russel Hannigan sa.

Satellittene vil også ha “ maskinintelligens, ” noe som betyr at de kan “ tolke ” hva de ser for å hjelpe til med overvåking, ifølge NBC.

De er de første “ rimelige satellittene med høy ytelse som er opprettet for masseproduksjon, ” ifølge Big Tech-medfunder Greg Wyler, og vil “ hjelpe menneskeheten til å forstå og styre dens innvirkning på jorden. ”

I tillegg til Gates og Wyler, mottok EarthNow også midler fra tech-gigantene Softbank og Airbus. Selskapet forventet å skaffe en milliard dollar for å finansiere den første lanseringen, men ville ikke opplyse om hvor mye hver part bidro.

Satellittene skulle være utplassert i etapper, med målet “ 100% pol-til-pol global dekning, ” nettstedet sa. Ingen tidsrammer ble gitt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.