U.S. Air Force Pilot Exposes Top Secret Chemtrail Program — Det Kalles ‘ Operation Indigo Skyfold ’..EN av mange Amerikanske operasjoner ang chemtrails.

27. November 2018

Kjemiske geoengineeringsoperasjoner gjennomføres over hele verden — 24/7 — med usann ‘ Nasjonal ' Begrunnelse

Følgende videoutdrag er ganske ekstraordinært etter noen standard.

En hemmelig chemtrail-pilot taler for første gang i moderne historie.

Han avslører informasjon som er så klassifisert og data så radioaktiv, han risikerte sikkert livet ved å gi ut det.

Denne modige militære piloten tydeliggjør den falske begrunnelsen for den åpenbart ulovlige og svært giftige chemtrailsprøyting av himmel over hele Amerika som har funnet sted i flere tiår — ‘ National Security '.

I mange år har mange spurt hvorfor deltar chemtrail jet-pilotene i et atmosfæreforurensende program som er så skadelig for både mennesker og planet.

SVAR: Fordi de har blitt grundig kontrollert til å tro at deres chemtrail-oppdrag blir utført for å beskytte det amerikanske folket.

Slik er det Deep State har alltid kommet unna med så mange dødelige og ødeleggende programmer det siste århundret; de sofa dem innenfor den falske konteksten av nasjonal sikkerhet.

Faktisk kunne ingenting være lenger fra sannheten. Chemtrail-aerosoler inneholder aluminiumoksyd, bariumsalter, strontium og andre giftige kjemiske forbindelser som ikke har noen virksomhet i vår atmosfære.

Navnet på dette ulovlige kjemiske -programmet er:

OPERASJONSINDIGO SKYFOLD

“ Kanskje mine medpiloter vil lese eller høre om dette, og bestemmer seg for å komme frem også. ”

Til slutt skrider en militærpilot frem og blåser lokket fullstendig av det ulovlige og ekstremt ødeleggende Global Chemtrail-programmet. Det som følger er en video som presenterer en sann historie om en modig pilot som har brutt rekker med sine (kjemilagtige) jevnaldrende.

På den måten har han risikert livet og familiens liv. Når du lytter til denne presentasjonen, eller leser teksten gitt nedenfor, må du huske at kjemikalier sprøytes 24/7 over hele kloden med forferdelige .

Uansett hva de uttalte årsakene er gitt til de som flyr chemtrail-jetflyene, de blir alltid fortalt av overordnede at dette pågående og ulovlige atmosfæreforandrende programmet gjennomføres i interesse av Nasjonal sikkerhet.

Du vil merke at NATIONAL SECURITY virker skjev fordi hele intensjonen bak geoengineering er like farlig feilaktig som den er villedende falsk. Den vilkårlige, brede området og systematiske sprøytingen av giftige aerosoler i hele verdens himmel kunne umulig ha noe med ‘ nasjonal sikkerhet ' å gjøre. 

De som kjøper inn en så latterlig forestilling, har tydeligvis enten blitt hjernevasket eller bestukket til å tro en så absurd og nonsensisk agenda.

Nettopp derfor er denne enestående eksponeringen så viktig. Aldri før har noen direkte involvert i pilotering av chemtrail-flylinjer noen gang blitt offentlig. 

Ikke bare blir “ Blue Jay 1 ”, som han er kjent, offentlig, han blåser lokket helt av OPERASJONSINDIGO SKYFOLD. Denne eneste handlingen for å identifisere navnet på det som kanskje er det mest ødeleggende regjeringsprogrammet i nedtegnet historie, er ekstremt kritisk.

HVORFOR?

Fordi det nå gir de verdensomspennende anti-geoengineering fortalergruppene et mål å treffe i sine egne nasjoner og regjeringer. Hvordan kunne tross alt myndighetspersoner og politiske ledere på alle nivåer — føderale, statlige, fylke og by — være så uklang om et massivt aerosolsprøytingsprogram som foregår i himmelen rett over dem?! 

Kan noen ansvarlig representant fortsette å be slik uvitenhet eller likegyldighet og slippe unna med det?

Derfor er denne kritiske utviklingen så enorm! Virkelig STOR! Det er det vi alle har ventet på, men så få i bevegelsen får det virkelig. Derfor må denne spesielle meldingen tas til bredere publikum. 

For på slutten av dagen — hver dag — vil hvert menneske på hvert kontinent virkelig avsky to ting om de nå allestedsnærværende .

JEG. Chemtrails forvandler rutinemessig varme solfylte dager til kule skyet. 

Ingen liker å se de klare solfylte dagene deres stjålet etter et par timers chemtrailing. Dag etter dag med overskyet himmel har dypt endret mange et sted som tradisjonelt har opplevd klar himmel. Er det noen som foretrekker fuktige skyet dager fremfor tørre solfylte dager? Visstnok vil folket i Florida og California ha det moro i solen! Det samme gjør resten av USA.

II. Chemtrails inneholder en blanding av giftige kjemikalier og giftige forbindelser som bariumsalter, aluminiumoksyd, strontium, kvikksølv blant mange andre, som til slutt ender opp med å falle til jorden. 

Chemtrail-blandingen av giftstoffer etterlater uunngåelig restene på gårdsbaner og skoger, innsjøer og dammer, og plener og hager.

Hvordan stopper man muligens de skadelige kjemikaliene fra å komme inn i hjemmet og biler, kontorbygg og kjøpesentre? Hvem vil noen gang ha et giftig chemtrail-brygg som slippes på dem annenhver dag?!

Geoengineering har vist — utvetydig — å være ekstremt skadelig for både menneskers helse og det større planetariske miljøet.  Når det gjelder de mange skadelige helseeffektene, gir lenken nedenfor et utmerket sammendrag.

Chemtrail Pilot snakker ut:

“ For det første vil jeg si at jeg ikke er enig i oppdragsoppgavene mine, men hvilken soldat gjør det egentlig? Flere av oss har vurdert å slå gradene og gå AWOL fra tid til annen. Vi blir holdt i mørket når det gjelder å få ærlige svar om hva vi virkelig sprayer. Skulle de oppdage at vi eller familiene våre aktivt spør om den såkalte ‘ chemtrails ' -perioden, vil det bli iverksatt automatiske og raske disiplinære tiltak.

og radar er to andre ikke-tillatte forskningsfag. Med mindre barna våre lærer om disse på grunnskoler, kan vi ikke utdanne oss selv eller våre barn gjennom noe offentlig utdanningssystem. Jeg ville ikke med vilje sprayet barna eller familien min med giftige aerosoler, men som du må vite, har kanskje 80% av pilotene ingen familie eller barn.

Indigo-piloter er valgt fra topprekkene i , Sjø og Kystvakten. De fleste av pilotene er ‘ herdet for menneskeheten ' og kunne bry seg mindre om å drepe uønskede eller utvaskende aspekter av Amerika og verden. Jeg sverger til deg, flertallet av pilotene er som maskiner, jeg kaller dem “ Tanker Terminators ”.

Jeg skulle ikke fortelle deg dette, men nesten 1/3 av alle flyreiser blir orkestrert fra små navngitte øyer, der nyoppførte baser bygges med en hastighet på 8 per år. På disse ekstremt avsidesliggende øyene er det HAARP-stråler av alle mulige design, med mange matriser som omgir disse øyene innenfor havdypet.

Sjøforsvaret har utviklet sofistikert undervannskonstruksjonsteknologi som gjør det mulig for helt autonome nedsenkbare robot å reise store avstander, og til og med produsere deler til disse massive undervannsarrayene når de går over det åpne havbunnen.

Hver gang du ser eller hører om militære øvelser til sjøs, er de i utgangspunktet der for å gi og levere sin hær av undervanns robotminions på nytt. Det er muligens en vannlevende robot per fly, og vil snart være det dobbelte av det. Du vil aldri kunne Google Earth eller søke på noe av dette.

Bortsett fra en og annen feil i å uskarpe noen øybaser, eller flekkete bilder av undervannsarrayer, er det umulig å finne alle disse avanserte teknologiske enhetene. De maler til og med falske skyer over noen av øyinstallasjonene våre for å holde nysgjerrige øyne unna.

Jeg har blitt vist noen av disse bildene av sivile venner. Det er grunnen til at jeg vet dette. Jeg forstår fullstendig bekymringen din for menneskers sikkerhet, og her er kickeren. Vi får vist videoer i vår trening av katastrofal ødeleggelse til hjemlandet med veldig sofistikerte våpen, og deretter fortalt at dette vil være konsekvensene hvis vi ikke flyr.

Vår innsats for å bygge et defensivt atmosfærisk våpenskjold er de eneste oppdragene i sitt slag i verden. Vi får mer betalt enn noen annen pilot for vår tjeneste, annet enn Air Force One-piloter som tjener like mye eller mer og blir holdt i et mørkt, hemmelig verden for sin egen beskyttelse. De forteller oss at hemmelighold er vår beskyttelse, og ikke å lytte til noen offentlig retorikk.

Vi vet alle om cyber-programmet flash-point eller FP-03 som det er kjent i veteransamfunnet. Dette programmet er en selvdestruksjonssekvens som kan aktiveres eksternt fra alle bakke-, vannoverflater, undervannsbaser, samt enhver annen luftmobil enhet. Signalet er kryptert gjennom tre satellitter og kan ikke sitte fast eller blokkeres. I et gitt øyeblikk kunne du bare ha 15 sekunder på å roe deg med din Gud.

De forteller oss at FP eksisterer for å forhindre at fly ved et uhell går ned i sterkt befolkede områder. De kan detonere flyene våre over trygge soner, men i bakhodet, tankene våre, vi er ganske sikre på at dette er et feilsikkert program for å forhindre at piloter overfører eiendeler til offentlige, private eller sivile myndigheter.

Har du noen gang sett noe medlem av mannskapet overleve de få krasjene som har skjedd? Hvert fly som har gått ned ble fullstendig ødelagt … med god grunn, er jeg sikker på. Vi risikerer livene våre på flere måter enn en, hver gang vi flyr, spesielt under nattflyvninger.

De beordrer oss til å fly i lavere og lavere høyder. Vi føler oss som et massivt “ Dark Force Empire ” av avlingsstøvere, og vet at en natt Bubba, eller Billy Joel, vil skyte der lange rifler mot oss når vi sprayer deres måneskinnsoperasjon, eller passerer en ulovlig Mary Jane-avling.

Jeg vet med et faktum at noen fly er blitt skutt på, og deretter ført ned av det meste russiske, kinesiske og koreanske våpen, men media vil aldri dekke disse hendelsene, da de heller ikke har lov til å rapportere om flyreisene våre. Det må være sant, for jeg har ennå ikke sett en detaljert eller langvarig rapport om oppdragene våre på andre offentlige steder enn konspirasjonsshow og nettsteder mot regjeringen.

Jeg risikerer alt for å avsløre så mye informasjon, og du vil finne veldig få som meg. Til og med mitt eget flybesetning ville få meg arrestert og dømt til retten hvis de visste om denne dialogen. Derfor kan jeg ikke sende deg e-post direkte, men fra det kusinen din forteller meg, risikerer du også alt bare for å få denne informasjonen ut til kollegaene dine.

Jeg hilser deg sir, for at du sto opp til etableringen og Big Brother.  Jeg vil gjerne reise hjem i morgen og ikke rack opp enda et minutt flytid, bortsett fra en søt liten Piper Cub, eller Rat Tail Barn Racer.  Jeg savner de vakre blå himmel fra ungdommen, og skammer meg over å ha tåket over den drømmen.

Enda viktigere, kanskje mine medpiloter vil lese eller høre om dette, og bestemme seg for å komme frem også.  Jeg kjenner bare en liten brøkdel av det større bildet, da de inndeler alt.  Skulle jeg bli klar over noen nye viktige utviklinger, vil jeg sende e-post til kusinen din.

Mannen jeg har kontakt med sier at han føler en vaklende i rekkene, og at et slags mytteri begynner å koke til overflaten av hele denne geoengineering globale hvitvaskingen, hvis du fanger mitt driv.  Fetteren min har fortsatt venner på høye steder også, så han hjelper til med å beskytte piloten.

*** ***

Siste ord fra piloten og jeg siterer. “ Alle piloter med permisjon må rapportere til CO innen 15. desember for spesialopplæringsoperasjoner, for å kvalifisere seg til Indigo fase 2-flyreiser, som forventes å bli initiert innen 21. januar. ”

Det var hans ord, ikke den faktiske flyvåpenmeldingen. Han ville at jeg skulle stresse med det. Han tror at fokuset på flyvningene deres vil bli flyttet til områder øst for California og Texas, for å fremme tørken videre inn i hjertet; pluss, han føler at en veldig ny og ekstremt giftig chemtrail-blanding kommer til å bli sprayet ved å bruke ny som gjør disse spesielle chemtrails helt usynlige.

“ Atmosfæreskjold ”, det tror han heller ikke. Så det er slutten på meldingen fra denne chemtrail-piloten.

Fra min egen erfaring har jeg hatt mye kontakt med denne fyren i seks måneder via , og i utgangspunktet har alt han fortalte meg vist seg å være sant, så jeg har ingen grunn til å tvile på noe av dette, og håper du videresender det.

Dette peker også på hvor vanskelig det er å bekjempe dette programmet fordi folk i programmet ikke er underlagt opinionen eller blir utsatt for offentlige informasjonskilder.  Derfor må vi brainstorme og komme på vei til å legge ned dette programmet, ettersom det faktisk varmer planeten, og dreper alt med forhøyede UV-stråler og giftige metaller.

Takk for at du hørte på.

Konklusjon

En aktiv chemtrail-pilot har ganske modig gått ut av skyggene med stor risiko for karrieren og livet.  Et slikt offer burde tvinge det raskt voksende samfunnet av anti-chemtrail talsmenn til å spre hans sårt tiltrengte budskap.  Å øke den verdensomspennende bevisstheten rundt denne pilotens enestående avsløringer virker avgjørende for å stenge den nåværende formen for global geoengineering.

Operasjon Indigo Skyfold har blitt UTEN.  Vi vet nå navnet.  Vi vet nå hvordan det fungerer.  Vi har blitt informert om at den utvides i 2015 og nå er farligere enn noen gang. OG ytterligere pushet spes over norden/ England siste 2 årene.

kilder: Stateofthenation2012.comStateofthenation2012.com;

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.