Evergreen Er Et CIA-Eid Flyselskap – Sprøyter De Oss Med Gift?

1. Januar 2020

Evergreen Air er et CIA-frontfirma for chemtrail-operasjoner i USA, basert på Marana Air Park nær Tucson Arizona og McMinville Oregon, nær Portland.

Et stort manglende stykke av en storslått konspirasjon er blitt målrettet av en beruset pilot. I en liten by 30 mil øst for Stillehavet i Oregon er sentrum for en stor global operasjon.

På en bar i McMinnville, Oregon, forsøkte en beruset pilot å imponere en av de pene damene med historier om hans hemmelige oppdrag.

Pilotens patetiske forsøk på å fremstille seg selv som en Sean Connery eller Daniel Craig fikk ham til å ( ante up ) hans betydning og søle hemmelighetene til CIAs eiendel Evergreen International Aviation.

De slurvede avsløringene bekreftet mistanker om det Evergreen ( International Aviation ) er en del av den største drittdumpen på planetenChemtrails består av aluminium, barium og andre ingredienser bidra til luftveissykdommer og endre surheten i jorda.

Evergreen Chemtrail Planes

Relatert: U.S. Air Force Pilot Exposes Top Secret Chemtrail Program — Det kalles ‘ Operation Indigo Skyfold '

Evergreen jobber fra over 100 baser og ansatte 4500 mennesker. Delford Smith eier selskapet privat. De presiserer riktignok “ ” for CIA.

Evergreen fikk ingen konkurransebud som ga dem alle fasilitetene i Marana, Arizona som tidligere tilhørte CIAs Air America (Pinal Air Park, Arizona).

Sikkerheten på Pinal-området sies å være like alvorlig som i område 51. Den kjøres som en militærbase der en mistet pilot fikk en væpnet eskorte umiddelbart utenfor operasjonsbasen. Den 10 år lange piloten sa at det ikke var noe som noe han noen gang har sett.

Evergreen International Aviation skryter av flyene deres som har 7 ganger kapasiteten til andre brannmenn. Man kan bære 20.000 liter.

Brannmannskap … Rett … og neste gang får vi beskjed om at chemtrails skal forhindre global oppvarming ettersom flere millioner går videre til en tidlig død.

Evergreen International Aviation har unntak fra loven som er annonsert på deres nettsted. De kan fly hvor som helst og ikke holde seg på en utpekt rute.

Den italienske industrimannen Aurelio Peccei, som grunnla Club of Rome i 1968:

“ Da vi søkte etter en ny fiende for å forene oss, kom vi på ideen om at forurensning, trusselen om global oppvarming, vannmangel, hungersnød og lignende ville passe til regningen. Alle disse farene er forårsaket av menneskelig intervensjon, og det er bare gjennom endrede holdninger og oppførsel at de kan overvinnes. Den virkelige fienden er da menneskeheten selv. ” (Kilde)

Unaturlige skyer

Har CFR-Medlemmer Banet Vei?

Folk som Philip Lader og John Wheeler III … de var i stand til å gjøre nettopp det.

Evergreen's talsmann for PR (propaganda) blir håndtert av WPP drevet av Council on Foreign Relations-medlem Philip Lader. Han jobbet under den nåværende sjefen for CIA … Leon Panetta som stabssjef i Det hvite hus under Bill Clinton.

Philip Lader er en “ inne ” myndighet for internasjonale anliggender og næringsliv. Han er ikke-utøvende styreleder i WPP Group, seniorrådgiver for Morgan Stanley International, og styremedlem for tenketank RAND Corporation.

Han er også bobestyrer av UC Rusal (verdens største aluminiumsselskap) British Museum og St. Paul's Cathedral Foundation.

Ambassadør Lader har adressert transatlantiske publikum fra U.N. ' s generalforsamlingshall til statlige handelskamre og lokale verdensråd, er medlem av Rockefellers Council on Foreign Relations.

Philip Lader ( CFR ) er en nøkkelspiller som kjører mot verdensregjeringen. I tillegg til å drive Public Relations for Evergreen International Aviation … Lader er direktør for UC Rusal, den største aluminiumsprodusenten i verden som ligger i Moskva, , Italia og Australia. Nathaniel Rothschild er en stor investor.

Eugenisk drift av har hatt bistand fra Mitre, et non-profit Corporation som administrerer Federal Aviation Administration, Homeland Security og IRS. ( 1 ) Skattemyndighetene er en del av Federal Reserve som er et stort transmisjonsbelte som driver konspirasjonen.

Philip Laders stipendiat i utenriksrelasjoner John P Wheeler III var nylig dumpet i et landfyll i Wilmington, Delaware. Wheeler III var en konsulent for Mitre, det ikke-profittforetak med jurisdiksjonell rådgivning over Federal Aviation Administrations flymønstre.

Var John P. Wheeler III til sentimental for drapet i gang? Og ble myrdet av selskapet?

CIA er håndhevingsarmen til Rådet for utenriksrelasjoner.

Mitre har en praktisk beliggenhet i McLean, Virginia, CIA.

Takket være den berusede piloten og hans løse lepper … kan verdens frie mennesker fokusere på de kriminelle som forgifter luften og vannet vårt.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.