Chemtrail Pilot Comes Forward: Mass Human Extinction

15. Desember 2021

Som mange av dere vet, nettopp denne forrige uke, dekket vi Chemtrail-stykket som ble sendt av mainstream media og på grunn av responsen vi fikk av radiolytterne, så vel som seerne på sosiale medier, ønsket jeg å gi mer informasjon om denne saken, som mange av dere ba om.

Hvordan kunne jeg ikke, når jeg våknet til massive spraystier, som fortsatte hele dagen og det i min egen hage?

På lørdag mottok jeg denne lenken fra en av lytterne våre som jobber i flyselskapet og ønsket å dele med deg:

Amerikanere, og for den saks mennesker i global skala, kan du ignorere alt du ønsker. Til slutt vil det imidlertid være til din egen bortgang. Tross alt, du puster disse chemtrails inn i dine egne lunger.

kilder: SonsOfLibertyMedia.comRumble.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.