“ Chemtrail Cough ” Feier Nasjonen — Død Av Respirasjonssykdom Har Skyrocketed

Alexander Light3. Juni 2014

Har du lagt merke til at alle rundt deg er overbelastet og hoster? Jeg kaller dette nye syndromet “ chemtrail hoste. ”

Min kone hoster, jeg hoster og nå hoster hundene våre. Om bare fire år død ved luftveissykdom har skyrocketed fra åttende i verden til 3. og muligens til og med 2. plass.

Hvis noen på kongressen mottar et brev med litt hvitt pulver i den blir hovedstaden og media freaks ut og begynner å skrike “ terrorister. ”

Imidlertid rett over hodet, hundrevis av tonn nano aluminium og barium blir sprayet på dem daglig, og likevel ser det ut til at ingen bryr seg.

I går hørte jeg Alex Jones starte sendingen ved å si at halsen hans hadde vondt og stemmen hans var rotet på grunn av noe i lufta, men han visste ikke hva det var.

Bare en time før showet startet hørte jeg verdens ledende ekspert på temaet chemtrails og (Dane Wiginton) dirigerer en intervju og han hørtes forferdelig ut også.

Alex snakker ofte om hva folk vil stille opp med. En av ideene hans er å gå fra dør til dør i Austin og spørre huseiere om det ville være OK å sette kameraer på soverommene deres og deretter registrere svarene.

Selvfølgelig vil ingen tilregnelig person tillate det, men de tillater det NSA og utallige andre byråer og private selskaper som gjør nøyaktig det samme via sine smarte TV-er og smarttelefoner.

Her er ideen min. Hvordan vil noen fra Infowars eller andre patriotradioprogrammer like det hvis jeg hjørnet barnet ditt et sted, åpnet en boks med bug spray og tømte hele boksen i ansiktet?

Du vil sannsynligvis ikke like det for mye, og likevel tåler du den eksakte samme tingen som skal gjøres for barna dine på daglig basis av Billy Boy og resten av geoteknikk fanatikere.

Hvordan er dette ikke verdens største historie hele dagen og hver dag? Har alle i de alternative mediene mistet tankene også? Vi vet at nanostørrelse av aluminium er veldig skadelig for hjernen og er ansvarlig for drepe alt som lever, og likevel blir det sjelden diskutert, og veldig liten innsats rettes mot å avsløre den og stoppe den.

Forstår ikke folk at hvis vi ikke stopper dette akkurat nå, vil det ikke være noe igjen å leve og kjempe for?

De vender himmelen over hele landet hvitt hver dag. Jeg har lagret disse nylige satellittbildene for å illustrere hvor mye materiale de dumper på oss. Sprøytene gjentar det samme mønsteret dag etter dag med svært få unntak.

Satellittbilder

Søndag morgen (5/25/14)

Søndag ettermiddag (5/25/14)

Søndag morgen (5/26/14)

Mandag ettermiddag (5/26/14)

Tirsdag morgen (5/27/14)

Tirsdag ettermiddag (5/27/14)

De sprayer vanligvis tungt første om morgenen og hilser solen når den stiger. De sprayer deretter hele dagen etter solen når den krysser himmelen. De sprayer deretter kraftig i vest når solen går ned.

Aluminiumet og bariumet (blankerer oss hele dagen) forsvinner og faller til bakken tidlig på kvelden. Flyene går deretter tilbake til basene sine for å fylle bensin, gjenoppbygge og gjøre seg klar til neste angrep neste morgen.

Med mindre alle radio-talkshow-verter kommer sammen og avslutter denne galskapen som kalles geoteknikk, er det min mening at alt liv på jorden vil dø og kampen om menneskehetens fremtid vil gå tapt.

Dane Wigington bør være på hvert radioprogram minst en gang i uken for å dekke den siste utviklingen i sammenbruddet av økosystemet vårt. Det akselererer og ingenting blir gjort for å begrense disse sinnssyke programmene.

9/11 Dude, Planet Info Wars

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.