Menneskeheten Taper Krigen Mot Livet: Nesten Alt Er Gift

Alexander Light19. Mars 2014

Etter å ha analysert over 1000 matvarer, supermat, vitaminer, søppelmat og populære drikkevarer for tungmetaller og andre stoffer på Natural News rettsmedisinske matlaboratorier, Jeg har kommet til en konklusjon så alarmerende og presserende at den bare kan uttales på en åpen måte.

Basert på hva jeg ser via atomspektroskopianalyse av alle kostholdsstoffene folk bruker daglig, må jeg nå kunngjøre det kampen om menneskeheten er nesten tapt.

Matforsyningen ser ut til å være med vilje designet for å få slutt på menneskelivet i stedet for å gi den næring.

Livsødeleggende giftstoffer konstruert med vilje i matforsyningen


Laboratoriet mitt har avdekket vitenskapelig bevis på at stoffer med vilje er formulert til kostholdsprodukter for å drive forbrukere mentalt sinnssyke mens de forårsaker utbredt infertilitet, organskader og tap av evne til å delta i rasjonell, bevisst tenking.

Disse giftige stoffene finnes over hele mat forsyning inkludert i konvensjonelle matvarer, organiske matvarer, “ naturlige ” produkter og kosttilskudd.

Dette går langt utover bare forurensning av matvarer med tungmetaller — et emne som er alvorlig av seg selv. Snarere handler dette om den forsettlige formuleringen av giftige stoffer til produkter som konsumeres av massene med jevne mellomrom.

Resultatet er det du ser utfolde seg rundt deg akkurat nå: masse sinnssykdom, utrolige opptrappinger av blant politiske operatører, klinisk sinnssykdom blant et økende antall mainstream medieforfattere og reportere, utbredt infertilitet hos unge par, skyrocketing av nyresvikt og dialysepasienter, pluss et nesten totalt tap av rasjonell tenking blant de stemmeberettigede massene.

Effektene av dette er ødeleggende for den menneskelige : kollapsen av en dyktig arbeidsstokk, fremveksten av massene avhengig av regjeringen for å overleve, av frie demokratier på grunn av den kognitive retarderingen av de stemmeberettigede massene, en eksploderende fengselsbefolkning og økningen av for-profit bedriftsfengselssystemer, og til og med den nesten fullstendige sammenbruddet av enhver nyhetskrevende offentlighet til å analysere og forstå selv den mest grunnleggende informasjonen som nasjonale gjeldstall.

De langsiktige virkningene av dette utbredte matforgiftningsfenomenet vil være den totale undergangen til moderne menneskelig sivilisasjon av mange grunner, alt fra økonomisk ikke-bærekraft til miljøødeleggelse og den globale økningen av politisk vold som vi ser akkurat nå i Kiev.

Etter hvert som flere og flere laboratorieresultater er dokumentert her på Natural News Forensic Food Lab, har det blitt stadig tydeligere for meg at menneskeheten kan ikke overleve den masseutviklede forgiftningen av matforsyningen.

Du blir selvfølgelig fagmessig distrahert fra alt dette med Powerball-jackpotter, tabloide kjendisenyheter, iscenesatt politisk drama og selvfølgelig den favoritt distraksjonen til alle smuldrende imperier: voldelig idrett.

Hva vi finner i matvarer, vitaminer og kosttilskudd

Det jeg har publisert så langt, klør knapt overflaten til det vi finner. Her er en oversikt over noen av de utrolig sjokkerende funnene vi nå har dokumentert:

• Det nå beryktede “ yogamattekjemikaliet ” som brukes av Subway i brødene deres, er også mye brukt i hurtigmatindustrien. McDonald's, Chik-Fil-A, Wendy's, Arby's og mange andre restauranter bruk også det kjemiske azodikarbonamid som er knyttet til kreft.

Det er viktig at dette ikke er en forurensning. Dette er en ingrediens som med vilje blir lagt til oppskriftene for at kjemikaliet skal konsumeres av massene.

• Det er ingen logisk grunn til at kjemikalier som azodikarbonamid må tilsettes oppskrifter på fastfood-brød og boller. Kjemikaliet tjener ikke noe nødvendig funksjonelt eller næringsrikt formål.

Det ser ut til å eksistere utelukkende med det formål å levere kjemikaliet til hundrevis av millioner forbrukere ved å blande det inn i populære hurtigmat. Smørbrødene som dette kjemikaliet finnes i, er bare leveringsmekanismer for giftige stoffer som skader menneskets biologi.

• Mange vanlige, populære vitaminmerker blir med vilje pigget med så høye nivåer av kobber at hvis de tas på daglig basis, vil de forårsake mental sinnssykdom og psykose.

Noen av disse vitaminmerkene blir rutinemessig annonsert på TV til mainstream-massene, og oppfordrer dem til å konsumere vitaminene, hvorav mange er produsert av selskaper som eies helt eller delvis av farmasøytiske interesser.

• En populær kostholdsurt designet for å forbedre hjerneytelsen inneholder faktisk veldig høye nivåer av bly i de fleste produktene vi testet (som ble hentet fra ).

Bly er et giftig tungmetall som skader hjernefunksjonen. På denne måten blir mennesker som lider av tidlig demens eller Alzheimers faktisk akselerert mot ødeleggelse av hjernen via visse urtetilskudd som ser ut til å være designet for å levere giftige tungmetaller til hjernen.

Det var virkelig sjokkerende for meg å oppdage at “ hjerne urter ” inneholder så mye bly at de bidrar til hjerneskade.

• Samtidig fant vi ut at den samme “ hjerneurt, ” når den dyrkes i USA, inneholder praktisk talt ingen tungmetaller. Dette er et bevis på at urten ikke “ naturlig ” tar opp tungmetaller som ved magi.

Interessant nok finnes de høyeste nivåene av hjerneskadende metaller konsekvent i urter importert fra Kina. Jeg stiller åpent dette spørsmålet: Er det en skjult krig av tungmetaller som føres mot Amerika av Kina?

Tross alt er forgiftning av befolkningen med tungmetaller en veldig effektiv måte å kollapse en nasjon ved å ødelegge folks fornuft og helse. ( Mer om dette emnet senere … )

• Populære barns vitaminer som selges i nesten alle dagligvarebutikker og apotek over hele Amerika, er spesielt formulert for å være utrolig giftige for å utvikle nevrologi.

Antallet syntetiske, giftige kjemikalier som tilsettes nesten alle populære merkevarer av barns vitaminer er virkelig svimlende, og mange av dem ser ut til å være valgt for sin evne til å målrette og forstyrre nevrologisk funksjon.

Fra et rent vitenskapelig synspunkt vil disse “ vitaminer ” ærlig talt måtte kalles “ giftpiller,” Likevel oppfordres foreldre til å mate dem til barna hver eneste dag som en del av et moderne helseritual som faktisk forårsaker langvarig skade.

• På vårt atomspektroskopilaboratorium har vi bekreftet spornivåer av aluminium i vanlig atmosfærisk luft, som bekrefter det faktum at all jordbruksjord blir oversvømmet med aluminium som bokstavelig talt faller ut av himmelen.

Dette er ikke bare aluminium i vår laboratorium luft, ettersom mange inneholder aluminiumsgulv eller møbler, noe som forårsaker en uvanlig høy aluminiumskonsentrasjon i laboratorieluft. Snarere har deler per milliard konsentrasjoner av aluminium blitt målt i vanlig atmosfærisk luft prøvetatt langt fra noen bygning eller laboratorium.

Resultatet av dette fenomenet er at aluminiumsnivået stiger i nesten alle jordvokste avlinger som hverdagsmaten er avledet fra. Mens aluminium er langt mindre skadelig enn bly, kadmium eller kvikksølv, antas den gjentatte akkumuleringen av aluminium å være bundet til degenerative hjernesykdommer over hele befolkningen.

• Som Natural News-lesere allerede vet, er GM-mais konstruert for å dyrke et dødelig giftstoff inne i hvert korn av mais. Dette dødelige toksinet blir deretter konsumert av alle menneskene som ubevisst spiser genetisk konstruerte avlinger via frokostblandinger, mais tortillas, mais snack chips, etc.

Denne masseforgiftningen av befolkningen er tydelig forsettlig, ettersom den bevisst er konstruert til avlingene som dyrkes med det eneste formål å konsumere mennesker og dyr.

Denne masseforgiftningen er ikke tilfeldig, med andre ord, og faktisk fremmes teknologien under begrunnelse at den vil “ mate verden. ” Det vil faktisk mate verden … gift.

Mat har blitt et våpen mot menneskeheten

Som du ser av disse eksemplene, har mat blitt et våpen mot menneskeheten. Det er den nye vektoren for en stealth-verdenskrig mot menneskeheten — en krig som blir ført rolig akkurat i dette øyeblikket med våpen du sannsynligvis vil finne i ditt eget spiskammer.

Første verdenskrig ble først og fremst utkjempet i skyttergravene, med soldater som slynget biter av bly på hverandre og brukte rå kjemiske våpen som sennepsgass.

Andre verdenskrig ble utkjempet med en folkemordsintensjon, ved å bruke mer avanserte kinetiske våpen og kjemiske våpen konstruert av farmasøytiske selskaper.

Vår fra andre verdenskrig og nazitiden kom IG Farben, det kjemiske-farmakonglomeratet som senere ble delt inn i tre selskaper, hvorav det ene nå er kjent som Bayer, det samme selskapet som lager barnas aspirin og forskjellige kjemikalier som brukes i matforsyningen. (Sjekk historien din. Dette er saklig og sant.)

Andre verdenskrig ser ut til å allerede være i gang, og det føres som en stealth-krig via matforsyningen.

Kjemikaliene ligner veldig på de som ble brukt i første verdenskrig og andre verdenskrig, bortsett fra at i stedet for å bli utplassert på kampfeltet, dagens kjemiske våpen blir distribuert via matforsyningen og lytter ofte til og med rett på ingrediensetiketter.

Giftige ingredienser som natriumnitritt og aspartam er formulert for å fungere på subakutte nivåer, slik at de ikke får folk til å slippe med en gang.

I stedet forårsaker de den kroniske, langsiktige degenerative kollaps av kropp og sinn, og etterlater seg et kjølvann av global kreft, nyresvikt og ekstreme psykiske lidelser inkludert psykose.

Denne skaden på kropp og sinn ødelegger på sin side økonomier, utdanningssystemer, vitenskapelig fremgang, frie demokratier og til og med kulturell integritet.

Den stille matbombingen av menneskeheten

Hva USAs flyvåpen gjorde med Dresden i andre verdenskrig via bombeangrep med høy høyde, de globale kjemiske og matkonglomeratene gjør nå mot verdensbefolkningen via drivvinduet.

Men det er ingen bomber som dropper ut av himmelen, og det er ingen ildstormer som lyser opp bybildet om natten. I stedet blir de tause, uvitende massene ganske enkelt marsjert til deres død, ett måltid om gangen, nesten som et lastetog fullt av “ ubrukelige spiser ” som klikker og klapper seg til Auschwitz.

På vei til sine egne betaler de selvfølgelig de obligatoriske bompengene til farmasøytiske giganter, sykehus, kreftklinikker, leger og helseforsikringsmandater.

På samme måte som ofre for nazistisk folkemord fikk gullfyllingene trukket ut av munnen før de ble gasset i hjel, tømmes dagens mainstream-forbrukere for bankkontoer, eiendeler og forsikringer før systemet til slutt blir kastet.

Det er enorme overskudd å gjøre, skjønner du, fra først å forgifte massene og deretter “ behandle ” dem for bivirkningene av den forgiftningen.

Denne racketen er så massiv og så dypt innebygd i vår grådighetsdrevne kultur at veldig få mennesker til og med erkjenner at det skjer med dem. Men gjør ingen feil: Du blir ikke verdsatt av systemet for din menneskelighet, din ånd, din innovasjon eller fantasi.

Du blir bare verdsatt for skattegrunnlaget ditt med det første, og deretter til slutt “ sykdomshåndteringsgevinst ” som beriker globale selskaper mens du er poked, prodded, dosed, bestrålet og drukket i hjel mens sykehuset rekker opp side etter side med faktureringskoder for medisinsk prosedyre som vil bli dekket av Medicare … eller Obamacare.

Her er veien ut: dyrk din egen mat

Høres for dyster til å være sant? La oss se på noen løsninger på den positive siden. Veien ut av alt dette er å dyrke din egen mat eller i det minste kjøpe så mye du kan fra lokale bønder og CSA-er.

All mat anskaffet gjennom mainstream bedriftskilder vil sannsynligvis være med vilje konstruert, snørt og pakket med utrolig giftige giftstoffer som spenner fra tungmetaller til hormonforstyrrende emballasjebeholdere. Men mat dyrket av ærlige bønder gir ekte næring, ikke død.

Faktisk hører fremtiden til den menneskelige sivilisasjonen nesten utelukkende til de som enten dyrker sin egen mat eller legger til rette for at andre skal dyrke den for dem. Den fabrikkproduserte maten som konsumeres av massene er ganske virkelig et giftleveringssystem som ikke har noe annet formål enn massesykdom, død og fortjeneste.

Hvis du ønsker å unngå å bli et offer for dette systemet, må du unngå produktene. Slutt å kjøpe pakket bearbeidet mat. Unngå alt bearbeidet kjøtt som inneholder natriumnitritt, inkludert bacon, pølse, pølse, skinke, deli kjøtt, pepperonipizza og til og med oksehud.

Slutt å drikke all kostholdsbrus, tydeligvis. Aspartam er giftig for biologi. Alle kunstige søtstoffer har skadelige bivirkninger hvis de konsumeres i tilstrekkelig mengde.

Vær skeptisk til “ naturlige ” produkter som er sterkt bearbeidet og raffinert på noen måte. Spør om opprinnelsesland. Sjekk resultatene av tungmetaller for å holde deg informert.

Bortsett fra sjeldne unntak, slutte å kjøpe supermat og kosttilskudd laget i Kina, verdens mest forurensede matprodusent. Den amerikanske naturproduktindustrien har praktisk talt blitt overtatt av Kina det siste tiåret, og mye av det du synes er trygt og organisk er faktisk sterkt forurenset, enten ved et uhell eller bevisst, i fastlands-Kina.

Se deg rundt på bevisene rett foran øynene dine

Eller kanskje du tror jeg er den sprø når jeg nevner noe av dette. Hvis det er tilfelle, oppfordrer jeg deg til å se deg rundt og se resultatene av hva som skjer med folk når de spiser yogamattekjemikalier, aspartam-snørret kostholdsodas, konserveringsmidler for syntetisk mat og billige vitaminer forurenset med tungmetaller.

Med mindre du lever i en fullstendig fornektelsestilstand, kan du ikke la være å legge merke til at menneskeheten har blitt et løp av nesten-mutanter som knapt har et strimle av helse og fornuft igjen.

En moderne ung mann som vokser opp i dag i Amerika og lever av bearbeidet mat, er lite mer enn en skygge av de sterke, livlige unge mennene som jobbet gårdene for bare tre generasjoner siden.

Dagens generasjon ungdom er patetisk, svak, akademisk udugelig og sterkt bortskjemt med videospillkonsollene sine, Ritalin-medisiner og klimatiserte skoler med en nedvannet læreplan. De har blitt dummet ned, strippet for næringsstoffer og medisinert til det punktet hvor bokstavelige zombier nå vandrer blant oss.

Faktisk er menneskene rundt deg overmedisinert, overfôret og samtidig vill underernært. Hjernen og kroppene deres er sterkt forurenset med destruktive kjemikalier, tungmetaller og syntetiske materialer.

De har mistet nesten alle høye kognitive funksjoner og overlever nå på lavere hjernestammefunksjon som forklarer den radikale økningen i sexforbrytelser, atferdsavhengighet, rus og voldelig kriminalitet i hele samfunnet i dag.

I en veldig reell forstand har det daglige forbruket av bearbeidet mat blitt et ritual for langsomt selvmord tankeløst gjentatt overalt at fabrikkmat har invadert med en gang tilregnelig.

Mens republikanere klandrer demokratene, og demokratene klandrer republikanere, sannheten er at de alle blir systematisk forgiftet og derved drevet til nettopp den typen sinnssykdom vi ser utspilt på tvers av avisoverskrifter og nyhetssendinger.

Vi er langt forbi fornuftens tidsalder i den moderne vestlige verden, og vi vil ikke overleve denne stealth-krigen som frigjør masseødeleggelsesvåpen med hver fristende bit av forførende mat som er konstruert for døden i stedet for livet.

Dette er langt utenfor en enkelt utgave av merking av GMO, eller kjøp av organiske eller testende matvarer for tungmetaller. Dette handler om hvordan menneskelig sivilisasjon blir brakt på kne av det mest lumske stealth-våpenet som noen gang har opplevd i vår kollektive historie: BEHANDLET MAT snørt med giftige stoffer.

Pass på disse ordene, ellers skal du også dø et offer for denne lumske, bevisste krigen mot liv, helse og fornuft.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.