Nanoteknologi funnet i både Vaxxed og un-Vaxxed

8. august 2023 Skrevet i: 

Nyheter

patrioterSPRED ORDET

– Ules Morgan, tidligere CIA og konsulent for USA. Militær i nevrologiske vitenskaper, snakket med kadetter på West Point i 2018 om dagens teknologitilstand. Eksperimenter der informasjon overføres fra et sinn til et annet og eksperimenter der minner blir slettet. Nesten alle er smittet med en slags nanotek.

transkripsjon

Ules Morgan, tidligere CIA og konsulent for USA. Militær i nevrologiske vitenskaper, snakket med kadetter på vestpunktet i 2018 om dagens teknologitilstand. Han orienterte kadettene om eksperimenter fra 2013, der han mennesker fikk nevrale implantater som tillot dem å kontrollere protesearmer med tankene.

Eksperimenter der en person kan kontrollere en annen persons hender ved bare å ha på seg en EEG-hette. Personen i den mottakende enden beskrev sensasjonen som ganske merkelig. Sa, jeg visste ingenting før jeg så hånden min begynne å bevege seg.

Men den virkelig morsomme delen var at du overtar en annens fysiske kropp med sinnet til et annet menneske. Så hva tror du vil være neste trinn? Eksperimenter der informasjon overføres fra et sinn til et annet og eksperimenter der minner blir slettet. Dr.

Morgan innrømmer at de har teknologien for å målrette mot en enkelt person. Men du kan konstruere hva som helst. Du kan konstruere en unik ting som bare vil drepe en person i verden og jobber med evnen til å slette minnene fra ethvert menneske de velger.

Deres største utfordring for fem år siden var å kunne grensesnitt mot hippocampus uten bruk av fysiske ledninger. Og dette er sannsynligvis en av de motiverende faktorene for utplassering av de eksperimentelle COVID-skuddene. Ved hjelp av mørke feltmikroskopi, dr.

Anna Maria Mihalcia har fanget i detalj det den vitenskapelige litteraturen beskriver som effektive teknologier som eksisterer i dag. Teknologier som kvanteprikker. Kvanteprikker er nanoteknologi med evnen til å organisere, drifte, kommunisere og bygge strukturer i blodet.

De gjør det med en avstembar fotoluminescens som kan programmeres til å diktere forskjellige oppgaver via optisk kommunikasjon. Beskrivelsen og bildene som vises i den vitenskapelige litteraturen, sammenlignet med hva Mihalcias mørke feltmikroskopi har fanget, er de samme. Du kan se kvanteprikkene blinke i forskjellige farger, og fungere som den kunstige intelligensen som leder selvsamlingen rundt dem.

Bobler skapes i blodet som fungerer som byggeplasser. Innenfor disse konstruksjonsboblene organiserer kvanteprikkene de forskjellige materialene til selvmontering. Disse teknologiene finnes i både blodet til de vaksinerte og i blodet til de uvaksinerte.

Avhengig av hvilke materialer som trengs, vil kvanteprikkene utløse dem til selvmontering. COVID-vaksinene er fulle av sjeldne og tungmetaller for å lage all slags nanoteknologi. Men det virker som om nesten alle er smittet med en slags nanotek.

I følge flere forskerteam ser det ut til at alles blod inneholder materialene som kreves for å produsere glødetrådene og laticearbeidet for denne teknologien. Blodprøver som ser ut til å være sunne, har blitt fullstendig transformert ved å bruke bare ti milliamps elektrisk strøm i 2 timer. Og det ser ut som om vi kan ha blitt smittet av kjemikaliene.

Morgellons sykdom ble først rapportert i 2002. Det er når syntetiske fibre eller filamenter vokser i en persons kropp. Det har blitt teoretisert i flere tiår at dette ble spredt via kjemikalier og under et mikroskop.

Det ser ut til å være de samme filamentene som folk i dag kaller blodpropp og det vitenskapelige tidsskrifter kaller selvmonterte hydrogeler. I følge Dane Wigginton fra Geoengineeringwatch.org blir nanopartikler sprayet over hele verden.

Den gode nyheten er at Dr. Mielcias forskning har funnet et middel. Jernet i det infiserte blodet er blitt oksidert til en tre pluss tilstand.

Og ved å ta antioksidanter, er man i stand til å løse opp disse glødetrådene. Hun har funnet ut at EDTA-chelateringsterapi vil avhjelpe infisert blod i løpet av tre dager. Og megadoserende vitamin C ser også ut til å virke.

Rapportering for Infowars, dette er Greg Reese. Takk for at du så den siste Greg Reese-rapporten. Sørg for å gå til Reesreport.com

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.