Thorbjørn Morstad 09.07 2024.Følg med!.

Her 👇 etter 12 minutter ut..ser vi at doktor, professor og forsker Clifford Carnicom har tatt bilder av de samme “Metall-ringene” jeg nylig har funnet, tatt bilder av, og vist i våre “regn-dråper” (bildet til venstre). Dr Carnicom (med bildet til høyre) kom ut med disse fotografiene for 1 år siden.

En undersøkelse ved bruk av vekselstrømsvoltammetri, nære metall-ringene og “morgellon- trådene” …kommer det frem at ringene og trådene reagerer ved 2 milliamper (som er en svak enhet av elektrisk strøm). Professor og Dr. Ana Mihalcea forteller : “Med 10 milliamper kan folk merke smerter..og ved en stigning på rundt 60 milliamper, kan en ta livet av folk!!!. Hvor tydelig og klart må det bli for folk ???. Vi har hørt om “rettet energi våpen”, og her dreier det seg om en direkte sammenheng mellom giftige skyer og - innhold. Metallisk vaksine- innhold…..regner ned på vår hud, på våre hoder og inn i våre lunger (som 100 X tidligere nevnt)!.

Masse- draps-eksperimentet skal forestille “” som absolutt INGEN forskningsklinikker eller har klart å isolere eller vise til. Metall-ringene Dr. Carnicom viser, kommer ikke fra regn-dråper!!!.. Ringene er avbildet fra vaksinert og uvaksinert blod!!!. Forskeren Matt Taylor viser sine bilder av regnvannets Parasittiske tråder..samme fotografier som mine!!!. Dette livsfarlige søppelet vrimler det også av i vårt drikke-vann!!!.

Psykopatenes temperatur- manipulasjon er det mildeste langtids-drapet på mannen i gata. Mannen tror at en nano-kjemikalsk cola + Mc-burger (med insekter og andres DNA i) er ref til hans immunforsvar..mens NRK's dags-Revy surrer i bakgrunnen. 🤪 Hvis du ikke er der en ønsker å være, eller hvis du ikke har oppnådd alt en håper å oppnå, ligger årsaken mest sannsynlig IKKE rundt deg, men i deg selv. Ta ansvar, og ta deretter GREP!!!.

https://rumble.com/v2fdnse-live-8-uncensored-dr.-ana-mihalcea-world-first-spectrometry-of-nano-structu.html

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.