Dette vesenet må være noe annet enn et menneske???

Når det gjelder klimaendringer, se forbi overskriftene
Av Bill Gates | 13. november 2023
Når det gjelder , er ikke overskriftene trøstende. Nesten daglig er det en annen skogbrann, flom eller tørke som får forsidedekning, og hver rekordsettende naturkatastrofe virker mer apokalyptisk enn den før. Den gode nyheten er at disse historiene ikke forteller hele historien. Det er faktisk grunner til å ha håp om at vi vil unngå de verste scenariene.
Det er ikke bare det at fornybare energikilder som vind og sol blir billigere. Og det er ikke bare fordi mange av trinnene som allerede er tatt for å redusere karbonutslipp fungerer. Det viktigste som gjør meg optimistisk er all innovasjonen jeg ser.
I mitt nyeste blogginnlegg deler jeg noen av de mest transformative innovasjonene jeg følger innen produksjon, elektrisitet, landbruk, transport og konstruksjon og forklarer hvorfor jeg tror vi er i begynnelsen av en ren industriell revolusjon. Jeg hevder også at innovasjon generelt, og ikke bare mindre forbruk eller mer ressurser, er nødvendig for å løse klimaendringene – som er premisset Breakthrough Energy ble tuftet på.
Men vår innsats for å bekjempe klimaendringer må være rettferdig. Det betyr å hjelpe mennesker i lavinntektsland med å tilpasse seg en varmere verden – og å forbedre helseresultatene deres er en del av dette arbeidet. Heldigvis blir det gjort innovasjoner på disse frontene også.
Du kan lese alt om dem, og hvor jeg tror vi går herfra, på Gates Notes nå.
Takk for at du er en insider.

Regningssignatur

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.