MeWe: Et Faen Ta Svik av Ytringsfriheten?

MeWe, som en gang markedsførte seg som “anti-Facebook”, ser nå ut til å ha driti på leggen.

Plattformen, under Mark Weinsteins ledelse, har tatt en jævla u-sving fra sitt løfte om og . Fra å være et fristed fra Big Techs , har MeWe blitt en del av det samme faenskapet.

, som kaller seg selv en libertarianer, har donert en haug med penger til det demokratiske partiet. Snakk om hykleri, eller hva? Fyren donerer til “Biden for President” og “Schiff for Congress”, og så har han ballene til å si at han er en faen ta libertarianer? Kom igjen, gi meg en pause!

Og det blir verre. MeWe har bestemt seg for å bli en liten dritt ved å stenge ‘Stop the Steal'-grupper. Dette er som et faen ta slag i trynet for alle som kom til MeWe i søken etter en plattform som ikke sensurerer. Det er som om de sier: “Ytringsfrihet, ja vel, men ikke for deg, din jævel”.

Hva er greia, Weinstein? Er du en venstreorientert demokrat som gjemmer seg bak libertarianer-etiketten for å virke kul, eller er du bare faen ta forvirret? Hans bidrag til Huffington Post og andre venstreorienterte medier viser jo klart hvilken side han står på.

Og nå, MeWes brukere, som trodde de hadde funnet et trygt sted for sine meninger, må se seg om etter et annet hjem. Gab ser ut til å være det eneste stedet igjen hvor ytringsfriheten fortsatt betyr noe.

Så, MeWe, du har virkelig skuffet oss. Du lovet et alternativ til Big Techs sensur og , men endte opp med å bli akkurat en del av den samme driten. Faen ta så skuffende. Grrrr.

Kilder:
https://writeoftech.com/2021/01/11/mewe-ceo-is-a-serial-democratic-party-donor/
https://bigleaguepolitics.com/mewe-goes-big-tech-authoritarian-opts-for-political-censorship/

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.