Geoengineering: Nexrad Sequential Heterodyne Wave Generation

NEXRAD, som står for “Next-Generation Radar,” er et nettverk av avanserte værradarer i USA som brukes til å overvåke været i sanntid. Disse radarer gir viktige data for værvarsling, overvåking av nedbør, og deteksjon av farlige værforhold som tordenvær, tornadoer og kraftig regn. Her er en grunnleggende forklaring på hvordan NEXRAD fungerer:

  1. Sende radarstråler: NEXRAD-radarer sender ut smale pulser av mikrobølger, vanligvis på en frekvens rundt 3 gigahertz (GHz). Disse radarstrålene sendes ut i ulike retninger for å dekke et område på flere hundre kilometer i diameter.
  2. Refleksjon fra nedbør: Når radarstrålene treffer nedbør, for eksempel regndråper eller snøflak, blir en del av strålingen reflektert tilbake mot radarantennen. Jo mer nedbør som er til stede, og jo større dråpene er, desto mer stråling blir reflektert.
  3. Måling av reflektert signal: NEXRAD-radarer måler mengden av reflektert radarstråling for å bestemme intensiteten og omfanget av nedbøren. Dette gir informasjon om nedbørshastighet, nedbørsmengde og andre viktige parametere.
  4. Doppler-effekten for vindmåling: Noen NEXRAD-radarer har også Doppler-funksjonalitet, som gjør det mulig å måle hastigheten til nedbørpartikler som beveger seg mot eller vekk fra radaren. Dette gir informasjon om vindhastighet og -retning i atmosfæren.
  5. Dataoverføring og behandling: Dataene som samles inn av NEXRAD-radarer, sendes til meteorologiske sentre og værtjenester i sanntid. Her blir de behandlet og brukt til å lage værvarsler og kart for publikum og meteorologer.
  6. Tornado- og tordenværvarsler: NEXRAD-radarer spiller en viktig rolle i å oppdage farlige værforhold, inkludert tornadoer og tordenvær. Ved å analysere radarbildene kan meteorologer identifisere tegn på potensielt farlig vær og utstede advarsler til publikum i berørte områder.

NEXRAD-radarer er en viktig del av det nasjonale værradar-nettverket i USA og bidrar til å forbedre nøyaktigheten av værvarsler og hjelpe med å beskytte liv og eiendom ved å gi tidlige advarsler om farlige værforhold.

8. mai 2014Attention: The WeatherWar101 eBook “No Natural Weather: Introduction to 101” is available… Get it now! http://tinyurl.com/NNW-101 Please support this independent work: PayPal http://tinyurl.com/WW101-PP Although I intend to explain the mechanics in considerably more detail at a later time, to put it simply, in order to create violent storm systems, tornados, etc., you must have winds at different altitudes moving in different directions and at different speeds. As is patently evident, the geoengineers have developed nano materials that will remain at certain altitudes – allowing for the formation of and frequency manipulation of clouds moving in off-angle and opposing directions for precisely this purpose. Nexrad Sequential Heterodyne Wave Generation is the evident primary method of creating low altitude cross-angle rolling wave clouds running under the prevailing manufactured ‘jet stream.' These rolling cloud systems intersect with the fast-moving winds (generally moving North-East intersecting Rolling Wave Clouds running South-East), which creates consistent lines of rotations along the length of the rolling wave – as it descends South-East – and is the means by which the 130+ tornados where generated during this most recent 3 day tornado swarm and flooding event. I'm not sure I need to say anything else on this post. I would think those two paragraphs (in addition to the video) should be enough to digest, all by themselves….

https://satellitemap.space/?constellation=starlink&norad=53475

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.