En metode og apparat for subliminal akustisk manipulasjon av nervesystemer

Patentet US6017302A omhandler en metode og apparat for subliminal akustisk manipulasjon av nervesystemer.

Det fokuserer på hvordan menneskelige sanseresonanser kan bli opphisset av subliminale atmosfæriske akustiske pulser som er innstilt på resonansfrekvensen.

For eksempel kan en 1/2 Hz resonans påvirke det autonome nervesystemet og kan forårsake avslapning, søvnighet, eller seksuell opphisselse, avhengig av den nøyaktige akustiske frekvensen som brukes nær 1/2 Hz.

En 2.5 Hz resonans kan inkludere en nedgang av visse kortikale prosesser, søvnighet, og desorientering etter lang eksponering.

Apparatet som er beskrevet i patentet, kan brukes av allmennheten som hjelp til avslapning, søvn, eller seksuell opphisselse, og klinisk for kontroll og mulig behandling av søvnløshet, tremor, epileptiske anfall, og angstlidelser.

Det er også nevnt at det kan brukes som et ikke-dødelig våpen som kan brukes i rettshåndhevelse for å forårsake døsighet og desorientering i målrettede subjekter.

Patentet beskriver også ulike apparater og metoder for å generere disse subliminale akustiske pulsene, inkludert bærbare batteridrevne kilder til svak subaudio akustisk stråling.

Kilde og informasjon: https://patents.google.com/patent/US6017302A/en

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.