Transgene grønnsaker spiser ikke tofu de siste 14 dagene matforsyningen har blitt besattTransgenic vegetables don’t eat the tofu in the last 14 days the food supply has been tainted

Det er en krig mot menneskeheten han som kontrollerer krydderet kontrollerer universet oh vent jeg trodde det var i filmdynen, kommer til en hylle i nærheten av deg.. disse ble funnet i virusdelen av patenterThere's a war on humanity he who controls the spice controls the universe oh wait I thought that was in the movie dune, coming to a shelf near you.. these were found in the virus section of patents

OPERASJON REDDE MENNESKEHETENOPERATION SAVE HUMANITY19. MARS 2024

MAR 19, 202411

11

DelShare

Siden Missouri House Bill 1169 ikke gjennomgikk transgen mat, trenger du ikke å bli merket, så du må være veldig forsiktig med hva du spiser i disse dager bare ved å spise grønnsaker kan endres genomet ditt eller få kroppen din til å produsere piggproteiner hva som er i disse dumme patentene kampen er ekte Since Missouri House Bill 1169 did not go through transgenic food does not have to be labeled so you have to be very careful what you eat these days just by eating vegetables can change your genome or make your body produce spike proteins whatever is in these stupid patents the struggle is real

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.