Verdens økonomiske forums medgründerens sønn etterlyser arrestasjoner av COVID-jab-pushere for ‘ folkemord ’


‘ WEF, WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech, tok til orde for en global menneskehetsinjeksjon av et biovåpen, og injiserte nanolipider i 5,7 milliarder mennesker… Vi tåler ikke lenger noen enhet som fremmer gift som skal injiseres i menneskeheten.'

Utvalgt bilde

Doug
Mainwaring

Tirsdag 31. oktober 2023 – 20:06 EDT

Lytt til denne artikkelen

0:00 / 4:271X

BeyondWords

(LifeSiteNews) — Pascal Najadi, sønn av medgründer Hussain Najadi, kalt for arrestasjonene av de ansvarlige for tvangs “ vaksinasjoner ” på 5,7 milliarder mennesker rundt om i verden, og sier at injeksjonene er et biovåpen som fører til “ folkemord. ”

“ Democide ” er et begrep som ble myntet for noen tiår siden som refererer til regjeringsmassemord og utryddelse av sivilbefolkningen via enten direkte handling eller likegyldighet.

“ Alt ondt i verden relatert til demokrati kommer dessverre fra Genève, ” Najadi sa da han listet opp de globale organisasjonene med hovedkontor i Genève som spilte store roller i mandat til COVID-jabben, som har vist seg dødelig for anslagsvis 50 millioner sjeler over hele kloden og medisinsk ødeleggende for titalls millioner flere.

Blant disse organisasjonene med base i Genève er World Economic Forum (WEF), Verdens helseorganisasjon (WHO) og Global Alliance for Vaccine Immunization (GAVI).— Artikkelen fortsetter under begjæring —

Gutt i vaksineannonsen har dødd plutselig: stopp COVID-skudd for barn  Vis begjæringstekst

8176 har signert begjæringen.La oss komme til 

9000!Legg til signaturen din:Land…USACanadaAalandøyeneAfghanistanAlbaniaAlgerieAmerikansk SamoaAndorraAngolaAnguillaAntarktisAntigua og BarbudaArgentinaArmeniaArubaAustraliaØsterrikeAserbajdsjanBahamasBahrainBangladeshBarbadosHviterusslandBelgiaBelizeBeninBermudaBhutanBoliviaBosnia-HercegovinaBotswanaBouvet IslandBrasilBritish Indian Ocean TerritoryBrunei DarussalamBulgariaBurkina FasoBurundiKambodsjaKamerunKapp VerdeCaymanøyeneDen sentralafrikanske republikkTsjadChileKinaJuleøyaCocos (Keeling) øyeneColombiaKomoreneKongoCookøyeneCosta RicaElfenbenskystenKroatiaCubaCuracaoKyprosTsjekkisk RepublikkDen demokratiske republikken KongoDenmarkDjiboutiDominicaDominican RepublicEcuadorEgyptEl SalvadorEquatorial GuineaEritreaEstoniaEthiopiaFalkland IslandsFaroe IslandsFijiFinlandFranceFrench GuianaFrench PolynesiaFrench Southern TerritoriesGabonGambiaGeorgiaGermanyGhanaGibraltarGreeceGreenlandGrenadaGuadeloupeGuamGuatemalaGuernseyGuineaGuinea-BissauGuyanaHaitiHeard and McDonald IslandsHondurasHong KongHungaryIcelandIndiaIndonesiaIranIraqIrelandIsle of ManIsraelItalyJamaicaJapanJerseyJordanKazakhstanKenyaKiribatiKuwaitKyrgyzstanLao People's Democratic RepublicLatviaLebanonLesothoLiberiaLibyaLiechtensteinLithuaniaLuxembourgMacauMacedoniaMadagascarMalawiMalaysiaMaldivesMaliMaltaMarshall IslandsMartiniqueMauritaniaMauritiusMayotteMexicoMicronesiaMoldovaMonacoMongoliaMontenegroMontserratMoroccoMozambiqueMyanmarNamibiaNauruNepalNetherlandsNetherlands AntillesNew CaledoniaNew ZealandNicaraguaNigerNigeriaNiueNorfolk IslandNorth KoreaNorthern Mariana IslandsNorwayOmanPakistanPalauPalestinePanamaPapua New GuineaParaguayPeruPhilippinesPitcairnPolandPortugalPuerto RicoQatarRepublic of KosovoReunionRomaniaRussiaRwandaSaint BarthelemySaint HelenaSaint Kitts and NevisSaint LuciaSaint MartinSaint Pierre and MiquelonSaint Vincent and the GrenadinesSamoaSan MarinoSao Tome and PrincipeSaudi ArabiaSenegalSerbiaSeychellesSierra LeoneSingaporeSint MaartenSlovakiaSloveniaSolomon IslandsSomaliaSouth AfricaSouth Georgia and the South Sandwich IslandsSouth KoreaSouth SudanSpainSri LankaSudanSurinameSvalbard and Jan Mayen IslandsSwazilandSwedenSwitzerlandSyriaTaiwanTajikistanTanzaniaThailandTimor-LesteTogoTokelauTongaTrinidad and TobagoTunisiaTurkeyTurkmenistanTurks and Caicos IslandsTuvaluUgandaUkraineUnited Arab EmiratesUnited KingdomUnited States Minor Outlying IslandsUruguayUzbekistanVanuatuVatican CityVenezuelaVietnamVirgin Islands (British)Virgin Islands (U.S.)Wallis and Futuna IslandsWestern SaharaYemenZambiaZimbabweState…AlabamaAlaskaAmerican SamoaArizonaArkansasCaliforniaColoradoConnecticutDelawareFederated States Of MicronesiaFloridaGeorgiaGuamHawaiiIdahoIllinoisIndianaIowaKansasKentuckyLouisianaMaineMarshall IslandsMarylandMassachusettsMichiganMinnesotaMississippiMissouriMontanaNebraskaNevadaNew HampshireNew JerseyNew MexicoNew YorkNorth CarolinaNorth DakotaNorthern Mariana IslandsOhioOklahomaOregonPalauPennsylvaniaRhode IslandSouth CarolinaSouth DakotaTennesseeTexasUtahVermontVirgin IslandsVirginiaWashingtonWashington D.C.West VirginiaWisconsinWyomingArmed Forces EuropeArmed Forces AmericasArmed Forces PacificHold meg oppdatert via e-post om denne begjæringen og relaterte problemer. Signer denne begjæringen

“ World Economic Forum – som min far var medgründer og forlot Klaus Schwab av avsky på begynnelsen av 1980-tallet – har diplomatisk immunitet ” fra den sveitsiske regjeringen, Najadi bemerket.

“ Jeg, som sveitsisk statsborger, akkurat her nå, erklærer at WEF ikke lenger er kvalifisert for diplomatisk immunitet, ” sa Najadi. “ Jeg ber sveitsiske myndigheter og om å arrestere disse menneskene umiddelbart.  Hvorfor? ”

WEF, WHO, GAVI, Big Pharma, Big Tech, Bill Gates tok alle til orde for en global menneskehetsinjeksjon av et biovåpen, og injiserte nano lipider i 5,7 milliarder mennesker.

Og vi sveitsere er vertskap for dem? Vi tåler ikke lenger noen enhet som fremmer gift som skal injiseres i menneskeheten.

“ Jeg er et offer. Jeg dør av det, og moren min, ” sa Najadi, som har det beskrevet tidligere at han opplevde alvorlig kroppslig skade da sveitsiske leger injiserte ham “ gift. ”

Najadi sa at han som et resultat av -jabben nå lider av en terminal autoimmun tilstand. Legene har fortalt ham at levetiden hans nå vil bli redusert med opptil 25 år.

ABONNER PÅ VÅRE DAGLIGE OVERSKRIFTERUSACanadakatolsk

“ Det er ‘ folkemord, ' ” han understreket på nytt.

“ Det vil bli korrigert i menneskehetens navn, ” spådde han.

https://platform.twitter.com/embed/Tweet.html?dnt=false&embedId=twitter-widget-0&features=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%3D%3D&frame=false&hideCard=false&hideThread=false&id=1717978443747328129&lang=no&origin=https%3A%2F%2Fwww.lifesitenews.com%2Fnews%2Fworld-economic-forum-co-founders-son-calls-for-the-arrests-of-covid-jab-pushers-for-democide%2F&sessionId=0e27c729276bf74d9ac22d3a3f71366f6776acc1&siteScreenName=LifeSite&theme=light&widgetsVersion=01917f4d1d4cb%3A1696883169554&width=550px

“ Ofrenes kurve går opp, bratt, ” Sa Najadi under en intervju i juni. “ Turbokrefttilfellene i eksploderer. Barn dropper . Dette er utilgivelig. ”

“ Dette folkemordet er drevet av WHO. Vi snakker om mer enn 50 millioner mennesker over hele verden drept, myrdet av disse injeksjonene, ” Najadi fortsatte. “ Dette er et folkemord på bibelske dimensjoner. ”

“ Fauci, CDC, WHO, Pfizer, og myndighetene og mediene som var i [på] dette, etter mitt personlige syn, de vil møte Gud ganske snart, og de må svare på tøffe spørsmål, ” mente han.

Najadi omtalte Big Pharma-selskapene som “ gangstere, ” og la til at en lang rekke ledere i politisk og medisinsk industri og ikke-valgte byråkrater “ hører bak stolpene. ”

I mars anla Najadi et sivilt søksmål i Høyesterett i staten New York på Manhattan mot Pfizer, Inc. som han håper vil stoppe produksjonen og implementeringen av COVID mRNA-injeksjonen og tilhørende bivirkninger.

Sent i fjor fremmet Najadi straffskyld mot den sveitsiske presidenten Alain Berset for misbruk av offentlige verv angående hans rolle i regjeringens press for å injisere borgere med et eksperimentelt stoff uten informert samtykke.EMNER

MERKET SOM

Din gjør historier som dette mulig!LifeSiteNews støttes fullstendig giver, slik at vi kan rapportere om hva som virkelig skjer i verden, gratis og usensurert. En til LifeSite vil sikre at millioner over hele verden kan fortsette å komme til nettstedet vårt for å finne sannheten folk så desperat søker etter om liv, tro, familie og frihet.

$ Doner nå

MEST POPULÆRE

1Verdens økonomiske forums medgründerens sønn etterlyser arrestasjoner av COVID-jab-pushere for ‘ folkemord '2EKSKLUSIV: Jordan Peterson sier at han fullt ut støtter sin kones konvertering til katolisisme3Den kristne sangeren Derek Webb hadde på seg en kjole til en prisutdeling for gospelmusikk4En frimurerleder var på Vatikanets miljøkonferanse for å fremme avfolking, verdens regjering5Senatet stemmer for å forby nye maskemandater for offentlig transport, kommersielle flyvninger

ABONNER PÅ DAGLIGE OVERSKRIFTER »

53 kommentarer

Navn 

E-post 

Kommentar * 

Lagre navnet mitt og e-posten i denne nettleseren for neste gang jeg kommenterer.

Kommentere retningslinjer

LifeSiteNews ønsker gjennomtenkte, respektfulle kommentarer velkommen som gir nyttig informasjon eller innsikt. Demeaning, fiendtlige eller propagandistiske kommentarer og strømmer som ikke er relatert til historien, vil bli fjernet.

LSN-kommentarer er ikke for hyppig personlig blogging, pågående debatter eller teologiske eller andre tvister mellom kommentatorer.

Flere kommentarer fra en person under en historie frarådes (foreslått maksimalt tre). Kapitaliserte setninger eller kommentarer vil bli fjernet (roping av ).

LifeSiteNews prioriterer pro-life, pro-family kommentatorer og forbeholder seg retten til å redigere eller fjerne kommentarer.

Kommentarer under LifeSiteNews-historier representerer ikke nødvendigvis synspunktene til LifeSiteNews.Sorter etter:  Nyeste først Eldste først Nested svar Inline svar

  1. matematikkveileder — Han er klar over farene som er til stede i disse injeksjonene, fordi han og moren har lidd av dem. Og han har en arv fra global organisasjonsengasjement gjennom sin far. Så han prøver å bruke sin kunnskap og fordeler for å gjøre rede for det for det meste uforsvarlige alfabetet.
    Måtte han lykkes med denne David og Goliat-søken. David gjorde det! NB. Ved hjelp av Gud.SVAR
  2. The_Socrates — Selv nå er det en stillhet om hierarkiets overholdelse av biovåpenet, og jeg tror dette er fordi de fleste katolikker på innflytelsesrike steder kompromitterte. Legg merke til hvordan det ikke er store stemmer om dissens til den covid vaksinefortellingen blant populære katolske teologer, katolske høyskolepresidenter osv?

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.