Reflekterer dypere over livet.

6. oktober 2023

Jeg tror det kan være mentalt utfordrende for menn å leve alene over lengre tid uten en kvinnelig partner, er faktisk naturstridig.

Jeg mener at naturen har utviklet oss på en måte som gjør at vi utfyller hverandre naturlig.

Imidlertid har samfunnsutviklingen over tid endret denne naturlige balansen. Likestilling og likeverd har faktisk endret måten ulike kjønn fungerer sammen på over tid, der de naturlige dynamikkene mellom kjønnene blir påvirket.

God kommunikasjon og gjensidig respekt er nøkkelen til et vellykket forhold, uavhengig av kjønn. En oppnår de mest optimalt liv over tid.

Utfordringen ligger nå i den mentale omprogrammeringen som har skjedd de siste 50 årene.

Det er viktig å forstå at gresset ikke alltid er grønnere på den andre siden. Noen ganger kan det virke bedre fordi man ikke har tatt godt vare på sitt eget “beite”. Men naturlige forhold har sine opp- og nedturer, akkurat som årstidene forskjellige.

Jeg tror at i tiden vi nå går inn i, vil flere mennesker innse at vi har kommet altfor langt bort fra det naturlige, selv om samfunnets påvirkning og manipulasjon har gått dypt.

Det kan hende at det først er etter en systemkollaps at flere får en tilnærmet konklusjon om dette. Samfunnet har endelig endret seg mye de siste 50 årene, og det kan være på tide å reflektere over disse endringene.

Den kortsiktige egoismen der jakten på posisjoner og godene er tatt totalt over. På bekostning av det som er det grunnleggende og naturlige for befolkningen. Det er dette en egentlig står over for nå. Hvordan kan enhver enkel finne tilbake til det naturlige. Og fjerne seg fra det kunstige overfladiske livet en har endt opp med.

Noen vil klare dette når evnen, kunnskapen og respekten for den frie viljen er til stede. Alternativet blir fortapelsen totalt eller et kunstig liv i fangenskap. En ender opp som dyr i totalt fangenskap.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.