Litt om den største elefanten i rommet. 

Som norske og ledere ønsker ikke å forholde seg til. Utfordringen med at hele det norske oljefondet kan nesten fordufte som dug for solen. Og den norske befolkningen sitter tilbake med en av verdens største personlige kredittgjeld.

Utfordringen til den største elefanten er at kan falle tilbake og bli den fattigste nasjonen og befolkningen i vesten, Kan oppstå som et lynnedslag eller i sakte tempo.

Mens politikerne er opptatt av det grønne skiftet, og hvor mange kjønn det er.

Globalist-vestlige verden holder på å smuldre totalt opp. Så mener norske politikere på Stortinget og regjering at dette er fremtiden. Direkte et nasjonalt selvmord en legger opp til. Hvorfor?

Ifølge Andy Schectman, presidenten for Miles Franklin Precious Metals Investments, en Minnesota-basert bullion-forhandler, vil folk som tror at USA vil overleve det som kommer uten så mye som en ripe, få en veldig frekk oppvåkning. Andy teoretiserer at du ikke bevæpner verdensreservevalutaen, gir bruksretten til bare de som forblir i din gode nåde, antagoniserer landet som egenhendig gjorde petrodollar-systemet mulig, samtidig som du ødelegger økonomien din med latterlig politikk og utøvende ordre. , uten å oppleve minst en moderat økonomisk nedgang. Men det ville ikke være noe moderat om hva som kommer, ifølge Andys estimater.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.