Putin advarer «Globalist-terroristen» Klaus Schwab, at «dagene er talte» . skrevet den . 5. oktober. 2023.

Grunnlegger av (WEF) Klaus Schwab er en “globalistisk terrorist” som “holder menneskeheten til løsepenger”, ifølge Russlands president Vladimir som advarte eliten om at deres nye verdensorden har sviktet og deres “dagene er talte.

Russlands president Vladimir Putin holdt en tale 5. oktober på plenumsmøtet til det 20. møtet til Valdai International Discussion Club i Sotsji og la vekt på de tektoniske og irreversible skiftingene som finner sted i den globale orden.

følge Putin er inkludert Schwab og hans nære rådgivere “legitime militære mål” fordi de aktivt har forsøkt å ta makten ulovlig via et globalistisk statskupp.

For 16 år siden, på sikkerhetskonferansen i München i 2007, fortalte Putin vestlige ledere at den naturlige typen internasjonalt system er multipolaritet, noe som tydelig viser at vil motsette seg opprettelsen av en ny verdensorden basert på den internasjonale liberale regelbaserte ordenen som er aggressivt presset. av den globalistiske eliten og deres liberale i vestlige demokratier.

Sannhetens øyeblikk er kommet, ifølge Putin, og den globale elitens planer om en ny verdensorden går tilbake foran øynene våre mens en ny multipolar verden, der tradisjonelle kulturer beholder sin arv innenfor sine egne grenser, reiser seg som en Føniks.

Putin skisserer seks sivilisasjonsprinsipper for post-NWO-verdenen

Under sin Valdai-tale skisserte Putin seks prinsipper Russland ønsker å følge og tilbyr andre nasjoner å slutte seg til det. Via Sputnik :

” For det første ønsker vi å leve i en åpen, sammenkoblet verden, der ingen noen gang vil prøve å bygge kunstige barrierer for folks kommunikasjon, deres kreative realisering og velstand. Det må være et barrierefritt miljø, sa Putin.

Det andre prinsippet er mangfoldet i verden, som ikke bare skal bevares, men også skal være grunnlaget for universell utvikling.

Det tredje prinsippet, ifølge det russiske statsoverhodet, er maksimal representativitet: «Ingen har rett til eller kan styre verden for andre eller på vegne av andre. Fremtidens verden er en verden av kollektive beslutninger», understreket presidenten.

For det fjerde er universell og varig fred som tar likt hensyn til interessene til store stater og små land. For å oppnå dette er det viktig å frigjøre internasjonale relasjoner fra blokkmentaliteten og den mørke arven fra kolonitiden og den kalde krigen, ifølge Putin.

Det femte prinsippet er rettferdighet for alle: «Epoken med utnyttelse av hvem som helst – jeg har allerede sagt dette to ganger – er en saga blott. Land og folk er tydelig klar over sine interesser og evner og er klare til å stole på seg selv, og dette multipliserer deres styrke. Alle må gis tilgang til fordelene ved moderne utvikling», understreket Putin.

Det sjette prinsippet er likhet: ingen skal tvinges til å adlyde de som er rikere eller mektigere på bekostning av egen utvikling og nasjonale interesser, ifølge den russiske presidenten.

«Den ‘sivilisasjonsmodellen' det refereres til i Putins tale virker forankret på ‘prinsipper' – slik som ikke-koloniale forhold; ikke-nedlatende holdninger; respekt for mangfold forankret i de ulike tradisjonene – det vil kreve et enormt arbeid for å generere nye felles internasjonale normer,” ifølge Paolo Raffone, en strategisk analytiker og direktør for CIPI Foundation i Brussel.

“Den vestlige ‘regelbaserte liberale internasjonale orden' er ensidig, og den kan påtvinges i en spesifikk tid i historien ved å utnytte makten og fremtredenen til en liten gruppe kolonimakter som etter den liberale modellkrisen og borgerkrigen (1914- 1945) har blitt arvet av et fjernt, men supermektig land (USA).

“I et nøtteskall kan jeg si at “sivilisasjonsmodellen”-tilnærmingen sannsynligvis tar sikte på å strukturere en “programvare” i en delt verden, mens den “liberale regelbaserte ordenen” har hatt som mål å bygge en pålagt “maskinvare” forsvart av “regler” tjene det økonomiske og militære hegemoniet.»

WEF beordrer global vannrasjonering til å sulte milliarder til underkastelse , se link uder

FN erklærer krig mot ‘farlige' konspirasjonsteoretikere som ‘truer Agenda 2030'.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.