Fauci Making Millions Under COVID Pandemic Sparks Backlash

Newsweek rapporterte:

Anthony Fauci, Det hvite huss øverste medisinske rådgiver under COVID-19 pandemi, og kona så nettoverdien deres øke $ 5 millioner fra før helsekrisen startet gjennom 2021, ifølge økonomiske avsløringer fra National Institutes of Health (NIH).

NIH økonomiske poster innhentet av nettstedet OpenTheBooks viser at parets nettoverdi økte med omtrent $ 5 millioner fra 2019 til og med 2021, fra omtrent $ 7,6 millioner til over $ 12,6 millioner. Fauci og kona, Christine Grady, en bioetiker som leder Bioethics Department ved NIH Clinical Center, hadde en nettoformue som oversteg $ 11 millioner i 2022, ifølge Storbritannia.' s Daily Mail.

“ I løpet av de pandemiske årene ble Faucis deca-millionærer, med husholdningenes nettoformue over $ 10 millioner, ” OpenTheBooks administrerende direktør Adam Andrzejewski fortalte Fox News. “ Det siste året var et tøft år i markedene. Faucis nettoverdi øker imidlertid fortsatt kraftig fra $ 7,6 millioner i 2019. ”

Fauci anslås å samle inn en føderal pensjon som konkurrerer med en presidentlønn, la Andrzejewski til, og kalte den “ den største føderale pensjonspakken i historien. ”

Anti-Vaccine Movement Is on the Rise. Det hvite hus taper over hva de skal gjøre med det.

Politico rapporterte:

Biden administrasjon som svor å gjenopprette amerikanere ' troen på folkehelsen har blitt stadig mer lammet over hvordan man kan bekjempe gjenoppblomstring av vaksineskepsis.

Og internt innrømmer hjelpere og rådgivere at det ikke er noen omfattende plan for å motvirke en bevegelse som stadig utvidet sin innflytelse på presidentens vakt.

“ Det er en virkelig utfordring her, ” sa en høytstående tjenestemann som har jobbet med COVID svar og fikk anonymitet til å snakke ærlig. “ Men de håper bare at den vil forsvinne. ” Og virkningen er klar: Etter hvert som en annen COVID-vaksinasjonskampanje er i gang, har færre amerikanere enn noen gang holdt seg oppdatert på skuddene sine. Vaksinasjonsrater for barn mot influensa er målbart lavere enn før pandemien.

Til og med standard inokulasjoner fra barn for å forhindre sykdommer som meslinger er gjenstand for å utdype partisaninndelinger, med nylig avstemning som viser Republikanere er nå mer enn dobbelt så sannsynlige å tro at skuddene burde være valgfrie enn de gjorde i 2019. Demokratene derimot forblir overveldende for barnevaksine krav.

Nordøstlige blant nettsteder valgt av CDC for å etablere ‘ National Weather Service ' for smittsom sykdom

Boston Globe via MSN rapporterte:

Northeastern University er valgt ut for en ledende rolle i et nytt nasjonalt nettverk som er dannet for bedre å forutsi spredningen av en fremtid pandemi.

Universitetet kunngjort Tirsdag U.S. Sentre for sykdomskontroll og forebygging har tildelt det $ 17,5 millioner i løpet av de neste fem årene for å utvikle et senter med fokus på å oppdage og forberede seg til neste utbrudd av smittsom sykdom, spesielt i landlige områder.

Alessandro Vespignani, direktør for Northeastern's Network Science Institute, leder prosjektet, kalt “ EPISTORM: Center for Advanced Epidemic Analytics and Predictive Modelling . ”

Pengene kommer gjennom CDCs Center for Prognose and Outbreak Analytics, som ble dannet i fjor med målet, sa Vespignani, å opprette “ hva som vil være en nasjonal værvesen for epidemiske . ” NU er blant 13 sentre i CDCs nye utbruddssvarnettverk. Boston University er en underleverandør som jobber med NU.

U.S. Government Awards $ 45 millioner for lange COVID-klinikker

Reuters rapporterte:

Den tildeler $ 45 millioner i tilskudd for å hjelpe klinikker med å behandle lenge COVID utvikle nye modeller for omsorg og utvide tilgangen, sa Institutt for helse og menneskelige tjenester ( HHS ) onsdag.

Ni klinikker vil motta $ 1 million tilskudd årlig i løpet av de neste fem årene gjennom Byrået for helseforskning og kvalitet ( AHRQ ) innen HHS, sa avdelingen.

President Joe Biden hadde i fjor gitt HHS i oppdrag å utvikle en nasjonal handlingsplan for å takle lang COVID, et kompleks, multisymptom tilstand som oppstår måneder etter en -infeksjon og etterlater mange av de som ikke er i stand til å jobbe.

Finansieringen vil bli brukt til å øke personlige og virtuelle besøk, etablere nye satellittklinikker og et utdanningsinitiativ som tar sikte på å øke henvisningene. Begrenset kunnskap og aksept blant klinikere har bidratt til forsinkelser i diagnoser og henvisninger.

COVID-utjevning i noen områder av landet, til tross for uptick i tilfeller

NBC News rapporterte:

Avløpsdata antyder at nylig oppgang i COVID-tilfeller kan ha toppet seg, i alle fall i noen områder.

Biobot Analytics, et selskap som sporer avløpsprøver på 257 nettsteder over hele landet, sa at dagens gjennomsnitt COVID nivåer over hele USA er omtrent 5% lavere enn forrige uke.

“ Alle kryssede fingre, ” Cristin Young, sa en Biobot-epidemiolog, “ denne bølgen er platå og kan avta. ”

Etter en midt- til sen-sommer stigning CDC‘ s COVID-avløpsovervåking viser nå nedgang i midt-atlantiske stater, som Virginia og Maryland. Innsamlingssteder for avløpsvann i Midtvesten og Nordøst viser imidlertid en jevn oppgang i COVID-.

Moderna for å kutte mRNA medikamentstoffproduksjon på Lonza Facility

Reuters rapporterte:

Moderna ( MRNA.O ) sa tirsdag at det vil kutte produksjonen av mRNA-stoffstoff for det COVID-19  hos Lonza ( LONN.S ) anlegg i Sveits dette kvartalet som en del av en plan for å samkjøre produksjonen av skuddene med lavere etterspørsel etter pandemi.

Det amerikanske selskapet hadde sagt forrige uke det var i samtaler med partnerne som fyller hetteglass og sprøyter globalt for å redusere vaksineproduksjonen.

Et slikt trekk vil hjelpe Moderna til å tilpasse seg det kraftige fallet i etterspørselen etter COVID- når betalere kutter ned ordre om skuddene, delvis etter slutten av folkehelsetilstanden for sykdommen.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.