Det er offisielt: Mobiltelefoner og vaksineinjisert grafenoksid i menneskekroppen kan aktiveres av 5G Towers som en drepe vektor It’s Official: Cellphones and Vaccine Injected Graphene Oxide in the Human Body can be Activated by 5G Towers as a Kill Vector

GREGORY LESSING GARRETTGREGORY LESSING GARRETT15. SEPTEMBER. 2023

15. SEP. 20231212

DelShare

Mobiltelefoner kan eksternt aktiveres for å utføre og utløse enhver tilstedeværelse av Graphene Oxide i kroppen din, noe som resulterer i farlige fysiske og psykologiske skader. I tillegg kan Graphene Oxide, som kan injiseres i kroppen din via Covid-, aktiveres av 5G Towers som en drepevektor, og med nok Graphene Oxide injisert i kroppen din fra vaksiner, Cellphones can be remotely activated to effect and trigger any presence of Graphene Oxide in your body, resulting in dangerous physical and psychological damage. Additionally, Graphene Oxide, which can be injected into your body via Covid vaccines, can be activated by 5G Towers as a kill vector, and with enough Graphene Oxide injected into your body from vaccines, DUYOU bli mobiltelefonen, seg selv. Det er egentlig hva 6G er. become the cellphone, itself. That is essentially what 6G is. DINYOUR kroppen blir en mobiltelefon som kan aktiveres eksternt ved cellulær stråling. body becomes a cellphone that can be remotely activated by cellular radiation.

Legg merke til hvordan kristne er målet i denne scenen der mobiltelefoner er eksternt aktivert for å utløse vold og raseri hos de som er innebygd med en “ mikrochips ” ( som kan være Graphene Oxide i vår nåværende verden)?Notice how Christians are the target in this scene where cellphones are remotely activated to trigger violence and rage in those embedded with a “microchips” (which could be Graphene Oxide in our current world)?

Kingsman The Secret Service – Church Fight:Kingsman The Secret Service – Church Fight:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/z7-tkkcC6d0?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

ADVARSEL! VIL OKTOBER 4. NØDSTEKST ALERT TRIGGER EN ZOMBIE APOCALYPSE???:WARNING! WILL THE OCTOBER 4TH EMERGENCY TEXT ALERT TRIGGER A ZOMBIE APOCALYPSE???:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/5KO7n52C0iY?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

SE FØR SLETT! FJERNET KILL VECTOR & DEN SVARTE GOO “CONSPIRACY” EKSPONERT!:WATCH BEFORE DELETED! THE REMOTE KILL VECTOR & THE BLACK GOO “CONSPIRACY” EXPOSED!:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/CURy5fd4WQQ?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Lastet ned video: Downloaded Video: SE FØR SLETT! FJERNET KILL VECTOR & DEN SVARTE GOO “CONSPIRACY” EKSPONERT!:WATCH BEFORE DELETED! THE REMOTE KILL VECTOR & THE BLACK GOO “CONSPIRACY” EXPOSED!:

Hva 5G elektromagnetisk stråling og grafenoksid gjør for deg Kropp: Opprette en transhuman biomaskin slave av menneskelige arterWhat 5G Electromagnetic Radiation and Graphene Oxide Do To You Body: Creating a Transhuman Bio Machine Slave of The Human Species

Et Microsoft-operativsystem for ditt sinn for fullstendig digital kontroll med vaksiner for å holde genomoppdateringene dine i gang:A Microsoft Operating System for Your Mind for Complete Digital Control With Vaccines to Keep Your Genome Updates Coming:

Tenk på menneskets sinn og kropp som et dataskall der International Banking Cartel Lapdog, , brukes til å tråkke og installere et nytt operativsystem for programvare i kroppen din ved hjelp av Vaksiner. Vaksinene inneholder nanoteknologien som tilsynelatende vil bringe deg online. Ikke bare inneholder disse vaksinene ikke avslørte teknologier for genetisk modifisering for å forvandle tankene dine til et transhumant operativsystem, mye slik en harddisk fungerer med kortvarige og langsiktige lese-skrive-evner, i stand til å lese eksisterende data og godta endringer eller ytterligere innspill, men det er Graphene nanosubstrater, en allotrope av karbon bestående av et enkelt lag atomer anordnet i et todimensjonalt honningkakegitter, som lar 5G sammenkoblingsstrømnett fjernstyre deg om det digitale grensesnittet.Think of the human mind and body as a computer shell in which International Banking Cartel Lapdog, Bill Gates, is being used to peddle and install a new software operating system into your body using Vaccines. The Vaccines contain the nanotechnology which will, ostensibly, bring you online. Not only do these Vaccines contain undisclosed genetic modification technologies to transform your mind into a Transhuman Operating System, much the way a hard drive works with short term and long term read-write capabilities, capable of reading existing data and accepting alterations or further input, but there are Graphene nano substrates, an allotrope of carbon consisting of a single layer of atoms arranged in a two-dimensional honeycomb lattice, which will allow 5G interlinking power grids to remotely control you though digital interface.

Se hvordan magnetisme og Graphene ferrofluid samhandler … veldig alarmerende for den menneskelige arten.Watch how magnetism and Graphene ferrofluid interact…very alarming for the human species.

Verdens lengste ferrofluidkjede:The World's Longest Ferrofluid Chain:

https://www.youtube-nocookie.com/embed/lE_ADhU8GzY?rel=0&autoplay=0&showinfo=0&enablejsapi=0

Det er et slags Microsoft-operativsystem, hvis du vil, i kroppen din for fullstendig digital fjernkontroll på samme måte som datamaskinen din kan “ slavert ” av en ekstern tekniker i India for å hjelpe til med å autentisere eller utforske programvareproblemene dine fra a avstand.It is a kind of Microsoft Operating System, if you will, in your body for complete digital remote control in the same way your computer can be “slaved” by a remote technician in India to assist in authenticating or exploring your software issues from a distance.

I tillegg gir hver , begrunnet under påskudd av at du har et Coronavirus mutasjonsvariantvirusproblem, en konstant programmering og informasjon “ oppdatering ” til kroppen din.  Vaksinen installerer også en oppdateringsmekanisme som tillater fortsatt ekstern oppdatering av Genomet ditt på avstand når biovåpen nanotech mRNA-innsatsen er injisert i blodomløpet, forsterket for en mer stabil intercellulær digital plattform med hver vaksine. Additionally, each Vaccine, justified under the pretext of you having a Coronavirus mutational variant issue, provides a constant programming and information “update” to your body.  Also, the vaccine installs an update mechanism allowing the continued remote update of your Genome from a distance once the bioweapon nanotech mRNA insert is injected into your bloodstream, reinforced for a  more stable intercellular digital platform with each Vaccine. 

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.