RED innlegg 16. sept 2018.

Hei igjen folkens på vennelista mi. Jeg har 584 venner. Et fåtall av dere ser for meg ut til at dere ikke bryr dere om hva jeg legger ut. Jeg er som noen kanskje ser opptatt av å legge ut den uretten som bla våre gjør mot det norske folk.

De saker jeg ønsker å formidle går ut på:

Smartmeter

Chemtrals

Barnevernet.

NWO

EU

samt endel andre ting som angår oss.

Skulle du derimot være uenig i det jeg legger ut og ikke tør/vil kommentere så gi meg en melding på privat.

De sakene jeg tar opp er utrolig viktig å vite om for våre etterkommere.

En annen ting som jeg antar er at det sitter folk og “styrer” HVA jeg legger ut…noe som andre har bevist ved at de legger ut saker og får dermed utestengelse fra FB. Mao vi blir overvåket. MEN det er ikke dermed sagt at man skal slutte å kommentere. Gjør man det så har vi tapt! Enn så lenge inntil det kommer nye direktiver fra naziorg EU (Platform) MÅ vi informere om galskapen! Vær sikker… et direktiv kommer og da blir ALLE utesteng dersom man har andre meninger enn det direktivet tillater.

Man snakker her om tilstander som finnes i totalitære stater og slik KGB og drev på siden 1930 tallet.

Wake up og ta imot den informasjonen dere får….tenk igjennom den situasjonen VI folket befinner oss i.

Riktignok har vi opp gjennom tiden kun blitt indoktrinert fra barnehagen med kun 10% hjernekapasitet. På tide å benytte det resterende og slutt å tenke at vi alle skal være like(PK).

Dette var dagens anmodning fra Tusserudgubben som nå ser en ende på nytt gulv på badet.

Det er å håpe at jeg får benytta det FØR “det store smellet”!

NB! Sånn avslutningsvis: JEG kommer ALDRI til å slutte å mene noe og heller ALDRI slutte å legge ut ting som opptar meg. OG JEG kommer ALDRI til å slette noen fra vennelista uansett om du/dere er aldri så mye uenig med meg.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.