Konsekvensmøter for bærekraftig utvikling WEF 15.09 2023.

18–22. september 2023

Om møtet

Året 2023 markerer halvveis punktet i 2030 Agenda. Mens verden sliter med å gjenoppbygge i kjølvannet av den globale pandemien
og i møte med en utfordrende økonomi, geopolitiske feillinjer og den dypere effekten av , fremgang mot

Mål for bærekraftig utvikling ( SDGs ) har vært tregere enn nødvendig for å oppnå tidslinjen som ble lagt ut i 2015. NB!

Å svare på disse utfordringene og gjenopplive fart på SDG-ene i løpet av uken 18. til 22. september 2023, i anledning FNs generalforsamling, vil være vertskap for konsekvensmøter for bærekraftig utvikling. Utarbeide forumets dedikerte formålssamfunn, næringslivsledere, beslutningstakere, internasjonale og sivile samfunnsorganisasjoner, innovatører og sosiale entreprenører vil innkalle personlig til en serie nøye kuraterte konsekvensdrevne ledere ' dialoger.

KOMMENTAR:

DET ER HELT TYDELIG AT DE BEGYNNER Å FÅ DÅRLIG TID. DE LIGGER LANGT ETTER FREMDRIFTSPLANEN OG VIL NÅ PUSHE PÅ EN NY PANDEMI! Da er det bare å følge med på HVEM/ hvilke norske oa næringslivstopper som vil delta.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.