Romværmodifisering: HAARP og Sky Heaters.Hva er HAARP?

Den Aktivt Auroral Research Program med høy frekvens ( ) er en antennearray på 3,6 millioner watt som drives av det amerikanske i Gakona, Alaska. Siden traktaten om begrenset testforbud for over 50 år siden, har ekstremt høydrevne radarer oppvarmet rakettutgasser og bariumskyer for å måle og endre vårt rommiljø.

Space -teknologien har avansert til det punktet hvor vårt eget miljø nå brukes som et våpen, og innsatsen kunne ikke være høyere. Hvis du trodde den kalde krigen var dårlig, har du ikke sett noe ennå. Denne skjulte historien er nå utsatt i følgende artikkelserie, a Tidslinje for rom-værmodifisering, og et kart over for tiden operative ionosfæriske varmeovner.

Aktivt Auroral Research Program med høy frekvens ( HAARP ) på ClimateViewer 3D 

presentasjoner

Presentasjonsside

Last ned PDF

Last ned PPT

FAQ om ionosfærisk varmeapparat

Hva er en ionosfærisk varmeovn?Hvorfor varme opp Ionosfæren?Påvirker ionosfæriske varmeovner hjernen din?Essensiell lesing

Videoer for romværmodifisering

“ HAARP og Sky Heaters Explained ” • 

Se denne spillelisten på YouTube 

From SPACE! Sounding Rockets, Satellite Chemical Releases and Ionospheric Heaters ” • 

Se denne spillelisten på YouTube 

HAARP og Sky Heaters Map

Vis kart på ClimateViewer 3D . RED = Ionospheric Heater, DARK BLUE = Incoherent Scatter Radar ( ISR ), GREEN = EISCAT ( ISR ), LIGHT BLUE = Historiske fasiliteter ( nå stengt ). Det er fem store ionosfæriske varmeovner og flere mindre fasiliteter i drift i dag, og teller ikke 

Sky Heaters på trailere, ubåter og båter

Jim Lee, ClimateViewer News
Jim Lee

Skaper av ClimateViewer News

Følg

“ Jeg er for alltid en Boy Scout, livstidskunstner, nattlig programmerer, er mitt liv, kjærlighet er min religion, og jeg er den heldigste mannen og faren på jorden. Jeg snakker for trærne. Jeg har en lidenskap for kartlegging, magneter og mysterier. ”Om Jim Lee

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.