Norulv Øvrebotten:Både styreleder og sjef i NRK skal i fengsel etter terror. 08.05 2021

“Pluss andre sjefer i de største mediene og alle andre innen pressen som har spilt Rinnans spill i negativ sektor (rom) og gjort den om til statens nødvendige infrastruktur for terror mot egen befolkning, slik du har sett demonstrert så tydelig etter 22. juli 2011.Medvirkning til terror og massedrap er ikke journalistikk. Så den slags kapring av pressen fra ekstremister må det slås hardt ned på. Thor Gjermund Eriksen hører til flokken rundt tidligere SV-leder Erik Solheim som også har medvirket som statsråd hos Jens Stoltenberg til terrorangrepet i bak en konstruksjon om en fabrikkert høyreekstremist for å skjule egen blodige venstreekstremisme. Byrådsleder Raymond Johansen var medvirkende sekretær i i 2011 og kommer fra samme voldsdyrkende miljøet i Sosialistisk Venstreparti, som hadde vært ute av hvis ikke de alltid bedragerske dommerne i Høyesterett hadde snudd utfallet av den kalde krigen på hodet med KGBs nå avslørte bedragmetoder så taperne vant og vinnerne tapte. Når alle ledere i NRK, TV 2 og ellers i pressen er tatt hånd om for medvirkning til terror og massedrap, medregnet styreleder Birger Magnus i NRK, som kommer fra nå dødsdømte Schibsted, så vidt jeg husker, kan alle bånd mellom stat og medier kuttes, så pressefolk får friheten tilbake. Norge trenger pressefrihet. Og maksimalt med ellers. Hvis vi skal ha et levende demokratisk med takhøyde og fremgang. Alle ser at det har vi ikke i dag. Derimot har vi altfor mange som Henry Oliver Rinnan. Både i mediene og ellers.

Thor Gjermund Eriksen fortsetter som kringkastingssjef til 2025

Av NTB -8. mai 2018 | 09:16

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen skal lede statskanalen i seks nye år. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

TweetShare1KShare

Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen (51) har fått forlenget sitt åremål som toppsjef i NRK med seks nye år fra mars 2019.

Eriksen begynte i NRK i mars 2013 og er inne i sitt sjette år i jobben.

– I tråd med NRKs vedtekter ansettes kringkastingssjefen i et seksårig åremål som kan fornyes én gang, opplyser statskanalen i en pressemelding.

– Styret i NRK er meget godt fornøyd med hvordan Eriksen har ledet NRK de siste fem årene, uttaler NRKs styreleder Birger Magnus på vegne av styret.

Han opplyser at det er satt i gang og gjennomført en rekke tiltak for å sikre at NRK kan utføre sitt allmennkringkasteroppdrag i en tid kjennetegnet av digital transformasjon og et betydelig mer internasjonalt konkurransebilde.

Eriksen takker styret for tilliten.

– Jeg kan ikke tenke meg en mer spennende og mer krevende oppgave enn å bidra til at NRK opprettholder oppslutningen og fortsatt leverer norsk innhold som binder oss sammen og styrker norsk kultur, språk og demokrati, sier Thor Gjermund Eriksen.

Eriksens lønnsvilkår blir de samme som i dag, men etterlønnen etter utløpet av andre åremålsperiode utvidet fra tre til seks måneder.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.