Februar 2021 Nyhetsbrev The Plandemic Genocide Agenda Resistance

  • 8. februar 2021

2021 – DEN GLOBALISKE MENNESKET FOR MENNESKEN ER I OSS

Beviset vokser av alvorlig skade og drap fra (VACCINE) BIO-VÅPEN – HVER FAMILIE SOM TAPER EN ELSKET ELLER HAR EN FAMILIEMEDLEM SKADET, ER EN ANNEN FAMILIE SOM LETTER SVAR – VI HAR DEM – DEN ER GENOKT Å STOPPE HVIS VI STOPPER DEM

  1. Alle. Politisk omslag vil vise seg å være avgjørende i løpet av den kommende tiden www.saveusnow.org.uk Deling av informasjon er avgjørende ettersom vi bygger tall daglig. Mange vil bli skadet av disse eksperimentelle () biovåpnene som forårsaker infertilitet, fødselsskader og død.
  2. Bevis. De rapporterte og alvorlig skade fra biovåpnene er bekreftet på CDC-rapporteringsnettstedet og spådd av MHRA. Vi har alle en plikt til å stoppe denne folkemordagendaen på grunn av korrupte institusjoner og deres sataniske krefter over hele verden. Vi har alle de første bevisene på denne folkemordagendaen av en elitekabal som har blitt skeptisk til menneskeheten som våkner fra slaveri og voldelig taktikk.
  3. Nedstengning. Er misjon krypende og utvides og strammes med mer underlige påstander om variantstammer for å ødelegge økonomien og forårsake gjeld som kreves for tilbakestillingen. Tilbudet om å utslette all gjeld forårsaket av dette falske flagget vil komme med forutsetningen om å ta sin forurensede for å skape det planlagte massemordet for deres globalistiske tilbakestilling.
  4. Dette er ikke vaksiner i noen forstand av ordet. Genendrende som et biovåpen vil redusere immunforsvarets evne til å beskytte folket mot farlige patogener og deres planlagte utryddelse av mennesker over hele verden. Nano-partiklene i biovåpenet kan aktiveres en gang i hjernen ved hjelp av 5G LED-modulerte frekvenser for å begå fremtidig skremmetaktikk og folkemord. 5G LED VACCINES er ikke et sosialt kontrollnett. Dette handler ikke om kontroll, men en massetaking av biologisk liv over hele planeten ved hjelp av værvåpen, forurenset himmel, forurenset mat og det ultimate våpenet 5G
  5. Vi har fanget hovedstrømmediene som endrer produksjonen om kaptein Sir Tom om vaksinasjonen og døden som skjedde ikke lenge etter. Deres terrorisering av befolkningen ved å bruke stadig mer outlandish falske vitenskapelige påstander, viser at de er korrupte medier vi alle vet at de skaper mer bevis mot dem for de kommende rettssakene i Nürnberg.
  6. Kunnskap om det faktum at teknologien og deres kill kill-agenda er uforsikringsbar, viser at de vet at de kommer til å tape ellers ville de forsikret sitt biovåpen og 5G LED-teknologi, og de har ikke gjort det. Å sørge for at vi konverterer folk ved å gi dem kunnskapen er nøkkelen til å vinne denne informasjonskriget. Å vekke andre til våren er avgjørende, og vi har alle plikt i denne forbindelse. Hvis vi alle kan vekke en person per dag ved å spre den faktiske vitenskapen og kunnskapen om dette emnet – Vi VINNER.

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.