‘Immunitetskort’ som skal utstedes til alle amerikanere! Aktiver CDC for å spore COVID-19 vaksinasjonsstatus i databasen

Bildekilde .

av Tyler Durden
ZeroHedge News

Onsdag utgav  de første bildene av et -vaksinasjonskort samt vaksinasjonssett , ifølge CNN .

“Alle får utstedt et skriftlig kort som de kan legge i lommeboken som skal fortelle dem hva de hadde og når neste dose er forfallen ,” sier Dr. Kelly Moore, assisterende direktør for Immunization Action Coalition.

“La oss gjøre det enkle, enkle først. Alle kommer til å få det. ”

I tillegg vil vaksinasjonsklinikker også rapportere til deres statlige vaksinasjonsregistre hvilken som ble gitt, slik at tredjeparter kan bekrefte vaksinasjonsstatusen uavhengig av hva kortet deres sier (eller hvis de har mistet den).

Moore sa at mange steder planlegger å be pasienter frivillig oppgi et mobiltelefonnummer , slik at de kan få en tekstmelding som forteller dem når og hvor neste dose er planlagt å bli gitt .

Hver administrert dose vil bli rapportert til de amerikanske sentrene for sykdomskontroll og forebygging, sa Claire Hannan, administrerende direktør i Association of Immunization Managers. – CNN

DoD ga også ut informasjon om vaksinekit , som inkluderer et kort, nål, sprøyte, spritservietter og en maske. Det er omtrent 100 millioner slike sett klar til bruk så snart ” vaksinen (e) er valgt, ifølge Operation Warp Speed ​​CEO, general Gustave Perna.

Bildekilde .

Kunngjøringen kommer mindre enn to uker etter at den britiske regjeringen foreslo ” frihet passerer “ for å starte økonomien på nytt – noe som tilsynelatende tillater de som er villige til å vaksinere, tilbake til det normale livet.

Det kommer også etter tegn på bransjer som tilpasser seg en fremtid med immunitetskort og vaksinasjoner – med både flyselskapene Ticketmaster og Quantas som kunngjør at de vil kreve bevis på vaksinasjon før folk kan delta på konserter eller fly.

I mellomtiden har vaksinasjonsshowet begynt. Onsdag kunngjorde tidligere presidenter Obama, Clinton og Bush offentlig at de ville ta vaksinen, på kamera .

” Jeg kan ende opp med å ta den på TV eller få den filmet, bare slik at folk vet at jeg stoler på denne vitenskapen ,” sa Obama i et onsdagens intervju med Sirius XM-radio – mens Bush og Clinton avga lignende løfter.

Neste dag advarte NIH-direktør Dr. Anthony Fauci illevarslende om at det ville skape en ” veldig alvorlig situasjon ” hvis folk ikke tar vaksinen.

Les hele artikkelen på ZeroHedge News .

Har du problemer med å motta nyhetsbrev? Se:

Hvordan slå internettsensur og lage din egen nyhetsmating

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.