Tyske Leger Skriver Brev Til Kansler Merkel: Sett En Stopper For COVID ‘Fear Machine’

HAFHAF9. November 2020

Kjære kansler Dr. Merkel,

Vi, underskriverne, er leger fra alle områder av helsevesenet, som har tjent mennesker i praksis og klinikker i flere tiår. I løpet av denne tiden har vi vært vitne til mer enn en sesonginfeksjon i Tyskland, de fleste av dem med langt mer alvorlige forhold og betydelig flere enn siden januar 2020 fra COVID-smittsomme sykdommer. Sammen serverer vi ca. 70.000 mennesker.

Tyske leger skriver brev til kansler Merkel setter slutt på Covid 'fryktmaskin'

Omstendighetene til coronavirusbølgen i FRG har blitt oppfattet annerledes enn media og de pågående advarslene fra politikken, som faktisk var uberettigede, ble presentert for publikum i flere måneder. Spådommer fra individuelle rådgivende virologer med millioner av alvorlig syke og hundretusener av dødsfall i Tyskland har ikke vært sant på noen måte.

I praksis var knapt noen infiserte pasienter smittet, og hvis, med normale, for det meste milde progresjon av virusinfluensa. Sykehusene har vært mer tomme enn noen gang før. Det var ingen overbelastning av ICU. Leger, leger og sykepleiere var dyktige i kortvarig arbeid.

Opprinnelig fant vi at bølgen av viruset som løp mot oss var truende og klarte å forstå infeksjonsbeskyttelsestiltakene.

Imidlertid er det måneder med sikret bevis og fakta om at denne bølgen av viruset bare er litt mer intens enn en vanlig sesonginfluensa og må betraktes som mye mer ufarlig enn for eksempel influensainfeksjon i 2017/2018 med 27.000 dødsfall i Tyskland.

I følge datasituasjonen har det ikke vært en trussel mot den tyske befolkningen fra på flere måneder.

Dette må være grunnen til å gå tilbake til det normale livet i Tyskland – et liv uten begrensninger, og infeksjonshysteri.

Vi ser i økende grad eldre mennesker med depresjon, små barn og ungdommer med alvorlige angst- og atferdsforstyrrelser, mennesker med alvorlige tilstander som kunne blitt kurert i rettidig behandling.

Vi merker forstyrrelser i mellommenneskelig samarbeid, hysteri og aggresjon forårsaket av frykt for infeksjon, det er flere og flere årvåkenheter og oppsigelser av “positive vattpinneofre” – alt dette fører til en enestående spenning og splittelse av befolkningen.

Utviklingen av ytterligere alvorlige kroniske sykdommer er forutsigbar. Det forventes at disse sykdommene med sine alvorlige langt oppveier den mulige Covid-19-skaden i FRG. Undertegnerne oppfordrer derfor de som er ansvarlige for helsevesenet og politikken til å fullføre sitt ansvar for folket i vårt land og umiddelbart avverge denne truende utviklingen.

Vi krever en umiddelbar revisjon av tilgjengelige data av et uavhengig ekspertpanel fra alle relevante spesialiserte grupper og en rask implementering av de resulterende konsekvensene for folket i landet vårt.

Vi krever at ineffektive og muligens til og med skadelige anti-infeksjonstiltak stoppes umiddelbart og at massetesting er meningsfylt (f.eks. For øyeblikket 1,1 millioner tester / uke, hvorav 99,3% negative, kostnad per uke: EUR 82,5 millioner ) som skal revideres av et panel av uavhengige eksperter.

Vi krever å intensivere beskyttelsen av risikopasienter og bare fra dem, der hver virusinfeksjon kan gå dramatisk – den sunne, immunkompetente befolkningen trenger ikke beskyttelse utover de generelle hygiene- og helsetiltakene som har vært kjent og bevist i generasjoner.

Spesielt barn og ungdom trenger kontakt med for å “formatere” immunforsvaret ditt. Coronavirus har alltid eksistert og vil fortsette å eksistere. Naturlig immunitet er våpenet mot den. På den annen side har ikke munn-nesedekselet som kreves av , et solid vitenskapelig fundament.

Vi ber politikere og medisinsk-profesjonelle representanter om å avstå fra daglig offentlig advarsel og fryktmaskiner i pressen og talkshows – dette skaper en dyp og ubegrunnet frykt blant befolkningen.

Forbundsdagen har identifisert en epidemisituasjon av nasjonalt omfang. Åpenbart er ikke vilkårene for dette oppfylt lenger. Vi ber derfor medlemmene i Forbundsdagen om å løfte denne uttalelsen umiddelbart og derved flytte avgjørelsen og ansvaret for dette dit de hører hjemme: i hendene på det demokratisk legitime parlamentet.

Hvis det er en uavhengig fri presse i Tyskland, ber vi dem om å undersøke i alle retninger og også tillate kritiske stemmer. Meningsdannelse kan bare finne sted hvis alle stemmer høres uten verdi og fakta og tall er nøytrale.

Gjennom daglig kontakt med menneskene som er betrodd oss ​​og mange samtaler, vet vi som leger som arbeider ved basen av befolkningen at hygienebevisstheten hos mennesker har vokst så langt gjennom opplevelsen av denne virusbølgen at normale hygienetiltak uten tvang vil være tilstrekkelig i fremtiden.

Tegnet:

Dr. Robert Kluger

Dr. Bruno Weil

Dr. Antonia

Dr. Felix Mazur

Dr. Katharina Hotfiel

Dr. Christine Knshnabhakdi

Dr. Hanna Lübeck Heiko Strehmel

Dr. Norbert Bell

Dr. Heinz-Georg Beneke

Dr. Hans-Jürgen Beckmann

Dr. Thomas Hampe

Dr. Luke Mine's Radim Farhumand

Dr. Tillmann Otlerbach

Dr. Ulrich Rebers Dr. Dr. Hubert hår

Dr. Verena Meyer-RaheDr. Dr. Manfred Conradt

Dr. Matthias Keillch Phv. – Doz. Diploma Psych. Dr. Dr. Christian Wolff

Dr. Holger Schr

Dr. Michael Kühne Dorothe G öllner

Dr. Wolf Schr

Dr. Ernst Schahn

Dr. Michael Seewald Stefan Kurz Konrad Schneider-Trench Schroer

Dr. Anna Pujdak

Dr. Stefan S ällzer

Dlpl. – Med. Holger Dreier

Dr. Norbert Katte

Dr. Thomas Gerenkamp

Dr. Flllp Salem Dominik vitser

Dr. Karsten Karad

Dr. Georg Rüwekamp, ​​Schmidt Krause,

Dr. Elizabeth Kiesel

Prof. Dr. Henbert Jürgens

Dr. Se Christine Jürgens Less

Referanse: MarkTaliano.netStorbritannia Døde For Meg Denne Uken – Det Har Blitt En Covid-Besatt PolitistatForrige Innlegg

Relaterte Artikler

Storbritannia døde for meg denne uken - det har blitt en covid besatt politistat

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGPOLITISTAT

Storbritannia Døde For Meg Denne Uken – Det Har Blitt En Covid-Besatt Politistat

HAFHAF9. November 2020

Sidney Powell slipper en bombe 'vi har identifisert 450.000 stemmesedler som mirakuløst bare har en stemme for Joe Biden'

SAMMENSVERGELSENYHETERAVSTEMMING ER RIGGET

Sidney Powell Dropper En Bombe: ‘Vi Har Identifisert 450.000 Stemmesedler Som KUN Mirakuløst Har Stemme For Joe Biden'

HAFHAF8. November 2020

Amerika er borte og jeg er ferdig 'de vil ha alt, sinn, kropp og sjel'

INSPIRASJON

Amerika Er Borte Og Jeg Er Ferdig: ‘De Vil Ha Alt, Sinn, Kropp Og Sjel'

HAFHAF8. November 2020

Mainstream Media Covid Fear Mongering

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGMSM

Hvordan Mainstream Media Fear-Mongers Misrepresent COVID-19

HAFHAF7. November 2020

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.