Age Of The Microchip Er HER: DARPA Biochip For Å ‘Redde Oss Fra COVID Kan Kontrollere Menneskelig DNA

HAFHAF2. Oktober 2020

av Robert Wheeler

Mens halvparten av den amerikanske stemmeberettigede uten tvil venter for alvor på kunngjøringen om frigjøring av COVID-vaksinen, og som totalitære stater og regjeringer over hele verden prøver å kreve bevis på negative tester før reisen, er et nytt verktøy i regjeringens skur overvåking og kontroll avslører seg selv.

Mikrochippen er kommet.

Darpa Microchip

Mens mange fremdeles angriper noen som advarer om det “kommende mikrochipet” som en konspirasjonsteoretiker, ludditt eller religiøs fanatiker, har mikrochipet kommet.

Men regjeringer trenger ikke markedsføre brikken som en metode for å spore, spore og kontrollere befolkningen. I stedet markedsfører de brikken som en måte å spore og oppdage COVID og andre koronavirus på.

Det er klart at dette er en mye lettere salg til et publikum som bokstavelig talt terroriseres av sine regjeringer og vanlige medier de siste seks månedene.

Raul Diego beskriver etableringen og den kommende utrullingen av den nye biochipen i sin artikkel, “ A DARPA-Funded Implantable Microchip to Detect COVID-19 Could Hit Markets By 2021, ” der han skriver,

Den viktigste vitenskapelige oppdagelsen siden tyngdekraften har skjult seg tydelig i nesten et tiår, og dens destruktive potensiale for menneskeheten er så enormt at den største krigsmaskinen på planeten umiddelbart satte inn sine enorme ressurser for å eie og kontrollere den, og finansierte sin forskning og utvikling gjennom byråer som National Institutes of Health (NIH), Defense Advanced Research Projects Agency () og HHS ‘BARDA.

Det revolusjonerende gjennombruddet kom til en kanadisk forsker ved navn Derek Rossi i 2010 utelukkende ved et uhell. Den nå pensjonerte Harvard-professoren hevdet i et intervju med National Post at han fant en måte å “omprogrammere” molekylene som bærer de genetiske instruksjonene for celleutvikling i menneskekroppen, for ikke å nevne alle biologiske livsformer.

Disse molekylene kalles ‘messenger ribonukleinsyre' eller mRNA, og den nyvunne evnen til å omskrive disse instruksjonene for å produsere noen form for celle i en biologisk organisme har radikalt endret løpet av vestlig medisin og vitenskap, selv om ingen har lagt merke til det ennå.

Som Rossi selv uttrykker det: “Den virkelige viktige oppdagelsen her var at du nå kunne bruke mRNA, og hvis du fikk det inn i cellene, så kunne du få mRNA til å uttrykke noe protein i cellene, og dette var den store tingen . ” (Kilde)

Her Er Hva Teknologien Kan Gjøre

Denne nye teknologien utgjør fjernkontroll av biologiske prosesser.

Diego fortsetter:

Allerede i 2006 undersøkte DARPA allerede hvordan man identifiserte virale, øvre luftveispatogener gjennom programmet Predicting Health and Disease (PHD), som førte til opprettelsen av byråets Biological Technologies Office (BTO), som rapportert av Whitney Webb i en Mai- artikkel for The Last American Vagabond. I 2014 lanserte DARPAs BTO sitt “In Vivo Nanoplatforms” -program (IVN), som forsker på implanterbare nanoteknologier, noe som fører til utvikling av hydrogel.

Hydrogel er en nanoteknologi hvis oppfinner tidlig skrøt av at “Hvis [det] panner ut, med godkjenning fra FDA, kan forbrukerne få sensorene implantert i kjernen for å måle nivået av glukose, oksygen og laktat.” Dette kontaktlinselignende materialet krever at en spesiell injektor skal innføres under huden der den kan overføre lysbaserte digitale signaler gjennom et trådløst nettverk som 5G.

Når de er godt implantert i kroppen, er menneskelige celler prisgitt ethvert mRNA-program som leveres via dette substratet, og frigjør et mareritt av muligheter. Det er kanskje det første sanne skrittet mot fullstendig transhumanisme . (Kilde)

Patrick Tucker of Defense One går inn på noen flere detaljer om hvordan biochippen fungerer. Han beskriver det som følger:Sensoren har to deler. Den ene er en 3 mm streng hydrogel , et materiale hvis nettverk av polymerkjeder brukes i noen kontaktlinser og andre implantater. Strengen settes inn under huden med en sprøyte, og inneholder et spesielt konstruert molekyl som sender et fluorescerende signal utenfor kroppen når kroppen begynner å bekjempe en infeksjon.Den andre delen er en elektronisk komponent festet til huden.Det sender lys gjennom huden, oppdager det fluorescerende signalet og genererer et nytt signal som brukeren kan sende til en lege, nettside, etc. Det er som et blodlaboratorium på huden som kan hente kroppens respons på sykdom før nærvær av andre , som hoste.

Du Vil Ikke Bli Overrasket Over Hvem Som Støtter Dette.

Det er klart dette prosjektet har i salene i bedriftsverdenen og den .

Det private selskapet som ble opprettet for å markedsføre denne teknologien, som gjør det mulig å kontrollere biologiske prosesser eksternt og åpner døren til den potensielle manipulasjonen av våre biologiske responser, og til slutt hele vår eksistens, kalles Profusa Inc og dens virksomhet er finansiert med millioner fra NIH og DARPA .

I mars ble selskapet stille satt inn i den overfylte basaren i mars 2020, da den kunngjorde en injiserbar biochip for påvisning av virale luftveissykdommer, inkludert COVID-19 . (Kilde)

Diego skriver,

Det eneste hinderet er et leveringssystem, som selv om Moderna hevder å utvikle seg separat, sannsynligvis ikke vil få FDA-godkjenning før den føderale regjeringens egen DARPA-utviklede hydrogel-, sammen med Profusas DARPA-finansierte lyssensorteknologi, som forventes å motta fast track autorisasjon fra Food and Drug Administration innen tidlig 2021 og, mer enn sannsynlig, brukt til å distribuere en koronavirusvaksine med kapasitet til å bokstavelig talt endre DNA.

I tillegg undersøker Institutt for helse og menneskelige tjenester (HHS) for tiden Modernas patentsøknader, og hevder at de ikke klarte å offentliggjøre “føderal regjeringsstøtte” i COVID-vaksinekandidatens patentsøknad , som loven krever. Det tekniske kan føre til at den føderale regjeringen eier en eierandel på 100 prosent i mRNA-1273. (Kilde)

Ta En Mikrochip Eller Møte Konsekvensene.

Aktivister og bekymrede borgere må slutte å snakke om den “kommende mikrochippen” og hvordan de vil nekte å bli fliset når den tid kommer.

Den tiden er nå.

Snart vil mennesker over hele verden ha en veldig vanskelig beslutning – ta en mikrochip eller møte konsekvensene. Bedømt av mengden mennesker som går rundt i masker under turene mine til supermarkedet, vil jeg si at oddsen ikke er til fordel for den frie menneskeheten. De fleste vil stille opp for det villig .

Merk: Lytt til forsker Alan Watt fra CuttingThroughTheMatrix.com diskutere biochip og mye mer i en historisk og analytisk sammenheng her:

Gates & Kissinger Er På Samme Vei Til BefolkningskontrollForrige InnleggHastende: Antitale-Lovforslaget ‘Tjen Det' Introdusert I Representantenes HusNeste Innlegg

Relaterte Artikler

Gates & Kissinger er på samme vei til befolkningskontroll

BILL GATESKORONAVIRUSAVFOLKNINGNWO

Gates & Kissinger Er På Samme Vei Til Befolkningskontroll

HAFHAF2. Oktober 2020

Tidligere Facebook-topp på toppnivå hevder '150 menn styrer verden' og alle andre er en 'dukke'

SENSURSTYRE

Tidligere Toppledelse På Facebook: ‘150 Menn Styrer Verden' Og Alle Andre Er En ‘Dukke'

HAFHAF2. Oktober 2020

Cnn sier at vi aldri kommer tilbake til det normale

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWO

CNN Sier At Vi ALDRI ‘Kommer Tilbake Til Normal'

HAFHAF2. Oktober 2020

Ny Normal = Ny verdensorden 2

KORONAVIRUSFALSKE FLAGGNWOPOLITISTAT

CNNs Kravssamfunn Vil Aldri Gå Tilbake Til Normale Og Gjennomførte Drakoniske Tiltak Er Permanente

Du vil kanskje også like

Mer fra forfatter

+ There are no comments

Add yours

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.